Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

Linkteki cihaz bluetooth olduğundan normal wireless cihazlardan farklı çalışıyodur, buna dikkat edin derim.

O sitede başka gözünüze çarparsa link atarsanız sevinirim.
  • Beyler bu cihazı arkadaşımdan aldım denemek için ancak cihazı hiç beğenmedim menüler ağır video player çok yetersiz !! mesela video'nun frame rate'i ile tv'nin frame rate'ini eşitleyen ayar yok !! ya da ben bulamadım direk filmler 60hz'de açılıyor , menüsü filan çok kötü ve ağır geldi , bazen takılıyor donuyor filan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 29 Ocak 2014; 23:01:25 >
  • Sonuçta android işletim sistemli media player....BEN gayet memnunum, üstelik daha önce yıllarca egreat kullandım...takılma sorunu ben yaşamadım...tamam mükemmel olmayabilir ama gayet basarili! Bence önyargılı olmayın. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoFeaR1984 kullanıcısına yanıt
    Bağlantıyı bluetooth üzerinden sağlıyor. Çalışacağını sanmıyorum.
  • Rheorcyn R kullanıcısına yanıt
    Cihazın türkçe altyazı desteği var. Hatta kendi media playerinda bile var. onun harici zaten marketten bir çok oynatıcı indirebiliyorsun. Popüler olanların bi çoğundan var. Örneğin ben mx player kullanıyorum. Geyette memnunum Video oynatım performansı ve pratikliğinden.
  • Sancak Bilgisayar bizleri unuttu :(
  • himedia q5 cihaza wirelessdan gelne interneti aletteki LAN üzerinden başka cihazlara aktarma imkanımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

himedia q5 cihaza wirelessdan gelne interneti aletteki LAN üzerinden başka cihazlara aktarma imkanımız var mı?

Öyle bişey olacağını sanmıyorum, siz router gibi kullanmak istiyosunuz.
    Bunun için 40-50 TL'lik kaliteli cihazlar var.
    Ben bunu kullanıyorum: netmaster wds-150
  • Arkadaşlar Q5 ile digiturk play kullanabilen var mı ? Gps istmeyen sürümü ile girilmiyor. MEcbur güncellemen gerekiyor. Fake GPS programlarıda işe yaramıyor. Çünkü Q5 te sahte konumlara izin ver seçeneği yok. Başka bir yöntem bulan var mı ?
  • ÇÖZÜLDÜ

Neyse sorunu kendim çözdüm uğraşarak.

Öncehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.incorporateapps.fakegps.fre uygulamasını indirip kuruyoruz.
    Sonra herhangi bir root browser ile data/app/ klasörü altında bulunan com.incorporateapps.fakegps.fre uygulamasının apk dosyasını /system/app klasörüne taşıyoruz.
    Cihazı yeniden başlatıyoruz.
    konum servislerindeki 2 seçeneği seçiyoruz.
    sonra programı çalıştırıyoruz. Çıkan uyarıyı önemsemeyin herhangi boş biyere tıklayın. Açılan haritadan Türkiye sınırları içinde bir yere fareyle iki kere tıklayarak seçiyoruz ve programdaki play tuşuna basarak konumumuzu belirliyoruz.
    Sonra wifiyi açıp digiturk playi kullanabilirsiniz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alycannn -- 23 Şubat 2014; 23:28:15 >

• Satılık Himedia Q5 vardır. İlgilenenler mesaj atabilir.
  • xbmc'yi sorunsuz kullanan var mı?
    Bir versiyonunu indirdim ama çalışmadı.
  • http://www.mediafire.com/download/0cg8j1dg994gdu6/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2013-09-06.apk

Buradakini yükle birde mxplayer yükle sorunsuz çalışır.
    Yalnız mxplayer 2.sese geçmiyor bende dual filmlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 25 Şubat 2014; 19:20:59 >
  • alycannn kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşım
    (root browser ile data/app/ klasörü altında bulunan com.incorporateapps.fakegps.fre uygulamasının apk dosyasını /system/app klasörüne taşıyoruz.)
    olayını ayrıntılı bir şekilde yazabilirmisin ben bu işlerde biraz acemiyimde kusura bakma şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicandemir73

http://www.mediafire.com/download/0cg8j1dg994gdu6/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2013-09-06.apk

Eyvallah hocam, torrent bitince bir deneyeyim.
    Yalnız ben kendi oynatıcısı dışında ne BS player ne de MX playerdan verim alamadım.
    Hep kasma, takılma oluyor. Kendi oynatıcısı takır takır oynatıyor.

• berdag kullanıcısına yanıt
    Cihazı önce rootlaman gerekiyor. Nasıl root edeceğin anlatılıyordu konularda. Daha sonra Google Play den root browser indir. Tabi daha önce fake gps i kurmuş olman gerekiyor. Root Browserdan data klasörüne, data klasöründen app klasörüne gir. Fake gps programının dosyasyını bul ordan simgesi aynı zaten. Onun üzerine basılı tut. Move (taşı) komutunu seç. tekrar üst klasörlere çık. oradan system / app klasörüne gir oraya yapıştır. Daha sonra cihazı yeniden başlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicandemir73

http://www.mediafire.com/download/0cg8j1dg994gdu6/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-2013-09-06.apk

Hocam az önce yükledim, ekran kararıyor ve program açılmıyor.
    Reset attım sonuç aynı.
    mxplayer yüklü değil ama başlangıçta çalışması için mxplayer gerekmez herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL74

SANCAK BİLGİSAYAR Q5 İN SON ÇIKAN YAZILIMINI TEST EDİYORDU. SONUCU BİZİMLE PAYLAŞIRSA VE LİNKİ BİZDE YÜKLEYELİM. TŞK.

sancak bilgisayar Q5 için desteği kesti heralde
  • albati kullanıcısına yanıt
    hocam mx player free versiyon yukle,
  • alicandemir73 A kullanıcısına yanıt
    Free hocam marketten indiriyorum zaten, yanında 5-6 tane de kodek yüklüyorum.
    XBMC haricinde zaten mxplayer hep kastırdı benim cihazda, hiç kullanamadım.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.