Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maverickfrt

Selam, iyi forumlar. Benim Hi media q5 e 1.1.5 versiyonu yükledim ve herşey stabil çalışıyor cihazdan çok memnunum.

Merhaba,

cihazınız hala stabil çalışıyor mu?
    Önceki versiyonla yeni versiyon arasındaki farklılıklar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL74

Daha önce çalışan hi media ve hi control uygulamalarını artık çalıştıramıyorum. Cepten programı çalıştırıyorum ama Q5 e bağlanmıyor. Aynı wi-fi deyim. konu hakkında acil yardımcı olabilir misiniz sancak bilgisayar yetkilileri? Tşk. Bu sorunu başka bi arkadaşta yazmış geçmişte ama cevap alamamış. yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı sorun bende de var. Yardımcı da olunmuyor malesef. 1.1.4 yazılım versiyonunu yükleyip deneyin deniyor. 5 defa denedim hiç bir işe yaramadı.

aşağıdaki linkten de bir dener misiniz.

http://v.himedia-tech.cn/Apps/HiControl.apk

Yok yine aynı. Bilgisayardaki emulatörden de denedim yine olmuyor. Ben statik ip verdim cihaza o yüzden yapar mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL74

Daha önce çalışan hi media ve hi control uygulamalarını artık çalıştıramıyorum. Cepten programı çalıştırıyorum ama Q5 e bağlanmıyor. Aynı wi-fi deyim. konu hakkında acil yardımcı olabilir misiniz sancak bilgisayar yetkilileri? Tşk. Bu sorunu başka bi arkadaşta yazmış geçmişte ama cevap alamamış. yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı sorun bende de var. Yardımcı da olunmuyor malesef. 1.1.4 yazılım versiyonunu yükleyip deneyin deniyor. 5 defa denedim hiç bir işe yaramadı.

aşağıdaki linkten de bir dener misiniz.

http://v.himedia-tech.cn/Apps/HiControl.apk

Yok yine aynı. Bilgisayardaki emulatörden de denedim yine olmuyor. Ben statik ip verdim cihaza o yüzden yapar mı acaba?

Cihazı fabrika ayarlarına alıp tekrar deneme yapabilirmisiniz. Tabi yüklediğiniz şeyler varsa kaybolacak,o yüzden yedeğinizi alın.
    Bu program çok önemli çünkü bu meredin kumandası bu güne kadar kullandığım en berbat alet.Ben cihazı bu programla tablet üzerinden kontrol ediyorum. Baktınız olmuyor sancak bilgisayardan destek isteyin. Gönül rahatlığı ile tlf açabilirsiniz, kesinlikle yardımcı oluyorlar.

• onat kullanıcısına yanıt
    Cihazım stabil çalışıyor en ufak bir sorun yok bununla ilgili hafta sonu gerekli ayrıntıları paylaşacağım,saygılar
  • albati kullanıcısına yanıt
    team wiever ile internete bağlı herhangi bir pcden internete bağlı android cihazları yönetebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapsikoli -- 6 Aralık 2013; 13:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapsikoli

team wiever ile internete bağlı herhangi bir pcden internete bağlı android cihazları yönetebiliyorsun

Hayırdır hocam sopa mı atacan??
    Evde 4 adet Androidli cihaz ve 3 adet bilgisayar var, hepsiyle Teamviewer ile denedim hiçbirinde Windowstan Android masaüstünü göremedim.
    Varsa bilmediğimiz birşey izah edin hocam anlayalım.
  • quote:

Cihazı fabrika ayarlarına alıp tekrar deneme yapabilirmisiniz. Tabi yüklediğiniz şeyler varsa kaybolacak,o yüzden yedeğinizi alın.
    Bu program çok önemli çünkü bu meredin kumandası bu güne kadar kullandığım en berbat alet.Ben cihazı bu programla tablet üzerinden kontrol ediyorum. Baktınız olmuyor sancak bilgisayardan destek isteyin. Gönül rahatlığı ile tlf açabilirsiniz, kesinlikle yardımcı oluyorlar.

Denedim fabrika ayarlarına aldım tüm veriyi sıfırladım yine çalışmıyor. Kafayı yemek üzereyim çünkü dediğiniz gibi kumandası çöp.
  • quote:

quote:

Denedim fabrika ayarlarına aldım tüm veriyi sıfırladım yine çalışmıyor. Kafayı yemek üzereyim çünkü dediğiniz gibi kumandası çöp.

Hocam, yanlış anlamayın konuyu iyi kavramak istiyorum.
    Siz apk programını cep veya tablete kurduğunuzda Himedia nın IP değerini görebiliyor musunuz?
    İlaveten Himedianın ayarlar kısmından wifi nin açık olduğunu ve sizin modeminize bağlı olduğunu check edebilirmisiniz.

Saygılar

• quote:

quote:

quote:

Siz apk programını cep veya tablete kurduğunuzda Himedia nın IP değerini görebiliyor musunuz?
    İlaveten Himedianın ayarlar kısmından wifi nin açık olduğunu ve sizin modeminize bağlı olduğunu check edebilirmisiniz.

Saygılar

Yok neden yanlış anlayayım yardımcı olursanız allah razı olsun derim yani.
    Göremiyorum ben ip değerini. Settings kısmına girmiyor bende hicontrol uygulaması. Q5'i kabloyla bağlıyorum hoş wifiyle bağlayınca da görmüyor. Hem telefon hem Q5 aynı modeme ve internete bağlı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Yok neden yanlış anlayayım yardımcı olursanız allah razı olsun derim yani.
    Göremiyorum ben ip değerini. Settings kısmına girmiyor bende hicontrol uygulaması. Q5'i kabloyla bağlıyorum hoş wifiyle bağlayınca da görmüyor. Hem telefon hem Q5 aynı modeme ve internete bağlı.

Hocam sıkıntılı bir durum. Sancak Bil. görüşüp cihazı gönderin.

bir soru daha,

siz kumanda kullanarak himedia üzerinden internette dolaşabiliyor musunuz?

• albati kullanıcısına yanıt
    İzah edilecek bir şey yok birader. Android cihaza Team weaver quick suuport yüklüyorsun pc ye team weaver karşılıklı id leri girerek bağlanıyorsun. Sürümlerinin aynı olması lazım. Son güncel sürümlerini yüklersin.

PC den Pc ye bağlantıdan tek farkı arada eksradan bir güvenlik onayı istiyor o kadar. Gerisi ortalama bir kullanıcının çözebileceği şeyler..

Buyur bu da Google Play linki:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market
    Tanıtım videosunda anlatıyor zaten nasıl kullanıldığını @albati

Bu da program açıklaması

Açıklama
    Herhangi bir Windows veya Mac bilgisayardan mobil cihazının için yardım alın! Artık mobil cihazlarınız için uzaktan teknik destek alabilirsiniz. Teknisyenler sohbet etme, belge gönderme ve alma, cihaz bilgilerini görüntüleme, işlemleri sonlandırma, Wi-Fi ayarlarını zorlama/isteme gibi daha birçok işlemi yürütebilirler.
    Teknisyenlerin cihazınıza erişimine izin vermeniz durumunda cihazınız (Samsung, Sony, Alcatel One Touch / TCL, Medion ve diğerleri) sanki onların elindeymiş gibi uzaktan kontrol edilebilir.
    Özellikler:
    • Sohbet etme
    • Cihaz bilgilerini görüntüleme
    • Uzaktan kontrol
    • Dosya aktarımı
    • Uygulama listesi (uygulamaların kaldırılması)
    • İşlem listesi (işlemlerin sonlandırılması)
    • Wi-Fi ayarlarının zorlanması ve istenmesi
    • Sistem diagnostik bilgilerinin görüntülenmesi
    • Cihazın gerçek zamanlı ekran görüntüsü
    • Gizli bilgilerin cihaz not panosunda depolanması
    • 256 Bit AES Oturum Kodlama ile güvenli bağlantı
    Cihazlardaki sorunların giderilmesi hiç bu kadar kolay olmamıştı!
    Hızlı Kılavuz:
    1. Uygulamayı yükleyin ve başlatın.
    2. Öbür yandan, (örn. destek teknisyeni), TeamViewer tam sürümünü kendi bilgisayarına kurmalı ve başlatmalıdır (www.teamviewer.com adresinden indirin).
    3. ID'nizi, TeamViewer tam sürümünü kullanan güvenilir teknisyene verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapsikoli -- 10 Aralık 2013; 15:31:14 >

• hapsikoli H kullanıcısına yanıt
    Bunları zaten yaptım arkadaşım, benim bağlantıda sorun olabilir.
  • Tecrübe edenlerden Himedia ile r6s plus arasında görüntü kalite farkı varmıdır.
    İkisi arasında kaldım görüntü ses ve ağ performansı benim için önemli.
  • R6S biraz daha iyi , ama fark çok az.

• turkcell tv çalışmıyor. çözümü varmı
  • digitürk play de sıkıntılı. konum sormayan forumdaki apk yı yükleddim. bu seferde yeni güncelleme var uyarısı alıyorum.
    ne yapmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

digitürk play de sıkıntılı. konum sormayan forumdaki apk yı yükleddim. bu seferde yeni güncelleme var uyarısı alıyorum.
    ne yapmam gerekiyor.

Fake gps programını kullanın. Sorunsuz izliyorum ben bununla.
  • Cihazımı ekran silikleşmesi nedeniyle bugün Sancak bilgisayara gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ben Q5 II'de Logitech MK 240 kullanıyorum, süper bir set, görüntüsü de çok güzel. Mini klavyelere veya touchpad'li klavyelere boşuna para harcamayın.

Diğer başlığa kimse bakmadığından buradan yazayım diyorum. Q5 II elime ulaştı, gerçekten çok iyi bir cihaz. Görüntü Dune'dan biraz geride gibi (çok da emin değilim aslında) ama sesler Dune'dan daha iyi nedense. Bazı sorularım var, Q5'ten tecrübesi olan arkadaşlar belki cevaplayabilirler.

- Digiturkplay, konum bilgisini açmama rağmen, konum bilgisi isteyip çalışmıyor. Aynısı uygulama aynı ayarlarla Tronsmart Prometheus'ta çalışıyor. Ne yapmamız lazım ?
    - DVD ISO dosyasını açmak isteyince hiçbir şey olmuyor. Açmıyor ama hata da vermiyor. Q5 DVD-ISO'yu doğrudan açıyor mu ? Benim DVD ISO'da mı hata var diyeceğim ama aynısı Dune'da açılıyor. DVD ISO'yu kendim yaptım, acaba yaparken bir uyumsuzluk mu oluyor ? Windows'ta Film DVD'sini ISO yapmak için bedava bir yazılım önerebilir misiniz ?
    - Cihazda arka planda çalışan uygulamaların penceresine ulaşmanın bir yolu var mı ? Bir uygulamaya girip çıkıldığında uygulama arka planda çalışsın istemiyorum. Gerçi tekrar aynı uygulamaya girince Himedia uygulamayı baştan çalıştırıyor gibi geldi, belki de çıkınca otomatik kapatıyordur.
    - Cihazın ts dosyaları ile ilgili bir sıkıntısı var. Oynatırken arada saliselik takılma yapabiliyor. Sanırım yazılımın oturmamasından kaynaklı birşey. Ts video ile normalde bir işim olmuyor aslında ama huylanıyorum işte...

Bana göre cihazın performansı son derece yeterli. Internette de yeterli, genel kullanımda da. Wifi stabil 135 Mbps ile bağlanıyor. Test videolarında falan bana mısın demiyor. Bu cihazların Windows'la kıyaslaması bile olmaz. Digiturkplay izlemek için arada eşimin laptopunu bilgisayara bağlıyordum, büyük ekranda kullanımı Android yanında işkence gibi oluyor. Hayatta çekilecek dert değil. Himedia tüm işler için gayet iyi bir cihaz. Böyle olduğunu bilseydim ne MK808'i ne de Prometheus'u ne de Dune'u alırdım. Kumanda olayı bile başlı başına tercih sebebi. Mükemmel çalışan bir kumandası var.

Arkadaşım cihazın kumandası nasıl güzelmi?demek istediğim kumandayı illede cihaza doğru mu tutmak lazım?yoksa kumanda her açıdan çekiyor mu?

• Cihazın bulduğu tarafa doğru tutunca çekiyor. Havaya falan tutunca çekmeyebilir, denemedim. Öyle milimetrik isabet ettirmeye gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.