Şimdi Ara

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
11
Favori
24.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d iso olsaydı r6s'i yolcu edebilirdim 3d iso oynatan buna benzer bir cihaz getirmeyi düşünüyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 , daha çok orta ve üst segment kullanıcılara hitap etmektedir ve markasız (oem) çin mallarıyla , kendini keskin çizgilerle ayırmaktadır.

Bu çok önemli bence. Önceki sene Dark Record Mania 2 ürününü almıştım, o da reklamlarında onlarca işlev sunuyordu fakat hiç birisi (torrent, kayıt özelliği, hatta USB HDD uyumluluğu) doğru düzgün çalışmadığı için yarı fiyatına elimden çıkartıp basit bir WDTV aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

3d iso olsaydı r6s'i yolcu edebilirdim 3d iso oynatan buna benzer bir cihaz getirmeyi düşünüyormusunuz

3d iso oynatan buna benzer bir cihaz olsa , piyasada medya player bırakmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

Himedia Q5 , daha çok orta ve üst segment kullanıcılara hitap etmektedir ve markasız (oem) çin mallarıyla , kendini keskin çizgilerle ayırmaktadır.

Bu çok önemli bence. Önceki sene Dark Record Mania 2 ürününü almıştım, o da reklamlarında onlarca işlev sunuyordu fakat hiç birisi (torrent, kayıt özelliği, hatta USB HDD uyumluluğu) doğru düzgün çalışmadığı için yarı fiyatına elimden çıkartıp basit bir WDTV aldım.

TV'lerde ne olduğu belirsiz oem-markasız tabletleri , insanlara dünya markası şeklinde lanse ediyorlar.
    Onların yaptığı da buna benzer bir pazarlama kandırmacası.

• Selam,

Hicontrol ve Hishare programları iphone ya da ipad dede çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoner

BUNU ALINCAYA KADAR HDMI GİRİŞLİ
    TABLET ALMAK ÇOK DAHA MANTIKLI,
    HEM BUNUN YAPTIĞI HERŞEYİ YAPIYOR
    HEMDE EKRANA BAĞLI KALMA DERDİN YOOOOK

Nasıl bir tablet almayı düşünüyorsun, merak ettim.

Akşamları tv lerden sanki süper özellikli cihaz gibi lanse edilen dandik çin tabletlerini bu cihazın yerine koymayı düşünüyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız, kendimden biliyorum.

Bir de şunu öğrendim ki her cihaz kendi işini daha iyi yapıyor.
  • Uydu alıcı+ bu özellikleri sunan cihazları uygun fiyatlarla ne zaman göreceğiz bakalım...
  • Futubox HD platformundaki 80 kusur HD IPTV kanalı ile yaptığımız testler Himedia Q5 ile olumlu olarak sonuçlandı.

Süpriz çok yakında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 6 Nisan 2013; 19:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

akoner , tablet farklı bu cihaz farklı.

SİZİN LİSTELEDİĞİNİZ TÜM ÖZELLİKLERİ YAPAN VE
    EN BÜYÜK ARTISI KENDİ EKRANI VE PİLİ OLARAK TVDEN BAĞIMSIZ TABLETLER....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Akşamları tv lerden sanki süper özellikli cihaz gibi lanse edilen dandik çin tabletlerini bu cihazın yerine koymayı düşünüyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız, kendimden biliyorum.

VE BU FİYATA DAHİ ÇOK DAHA KALİTELİ TABLETLER VAR

• O sizin düşünceniz , çoğunluk sizin gibi düşünse bu cihazlar piyasaya çıkmaz ve rağbet görmezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Nisan 2013; 21:59:48 >
  • Popcornhour A110 artık benim ihtiyacımı karşılamıyor. Bende yeni bir player alacağım. Forumda bir sürü konu var tamam ama hepside okunmuyor. Şöyle 500 e kadar, çok değecek bir alet olursa biraz daha çıkarak mkv sorunsuz, DTS HD MA gibi ses formatlarında sorunsuz (ses sistemim yok) bir cihaz istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

VE BU FİYATA DAHİ ÇOK DAHA KALİTELİ TABLETLER VAR

DTS çözen bir tablet linki atar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker2389

Popcornhour A110 artık benim ihtiyacımı karşılamıyor. Bende yeni bir player alacağım. Forumda bir sürü konu var tamam ama hepside okunmuyor. Şöyle 500 e kadar, çok değecek bir alet olursa biraz daha çıkarak mkv sorunsuz, DTS HD MA gibi ses formatlarında sorunsuz (ses sistemim yok) bir cihaz istiyorum.

bende de a110 var,
    içindeki 3.5luk harddiski takabileceğimiz dune hd base var ama fiyat 750tl civarı,

2.5luk destekleyen ise dune 303d

• bu üç seçenekten hangisi sizce
    1)Dark EvoBOX A1 3D MKV WiFi Kablosuz Ağ Mini Pc
    2)minix neo x5
    3)himedia q5
    lütfen kullananlar görüş yazsın
  • Merhaba,

R6S konusunda hatirlarsaniz, bir arkadasin yardimiyla 3D bluray ISO dosyalarini re-encode yapmadan MKV formatina cevirmeyi basarmis ve bu format ile kaliteden odun vermeden harici altyazi takilma sorununu bitirmistik.

Siz bunu hic R6S'de denediniz mi? Ve bu cihazda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Popcornhour A110 artık benim ihtiyacımı karşılamıyor. Bende yeni bir player alacağım. Forumda bir sürü konu var tamam ama hepside okunmuyor. Şöyle 500 e kadar, çok değecek bir alet olursa biraz daha çıkarak mkv sorunsuz, DTS HD MA gibi ses formatlarında sorunsuz (ses sistemim yok) bir cihaz istiyorum.

bende de a110 var,
    içindeki 3.5luk harddiski takabileceğimiz dune hd base var ama fiyat 750tl civarı,

2.5luk destekleyen ise dune 303d

Benim de bir onceki cihazim A110 idi.

Su dahili hdd dosya sistemini kilitleyip read only yapma hatasi yuzunden anamdan emdigim sutu burnumdan getirmisti.

Ama torrent cok guzel calisiyordu.

• Ben torrent indirmeyi düşünmüyorum, keza wireless da mühim değil, eski usul tak hdd yi izle bir alet lazım bana.. Ama onda da problemsiz olsun istiyorum işte. mkv, ses kodekleri, 3D iso vs.. A110 çok kahrımı çekti, hds ma lara kadar işimi gördü. Bir arkadaşım philips 7001 almış ama bu aletlerin yanında zayıf kalır sanırım. Dune HD TV 303D ile iki egreat arasında kaldım. Sancakbilgisayar sağolsun pm lerde smart uygulamalar için Himedia Q5, yoksa diğerlerini önerdi. Hergün bir 10-15 sayfa forum tarıyorum, karar vereceğiz elbet yardımlarınızla..
  • Himedia Q5 alanlar , futubox HD kanal kullanıcı adı ve şifresi için bize mesaj ile ulaşabilirler.
    Birkaç gündür , bu hizmet sorunsuzca çalışıyor ve çalışmaya devam edecek gibi gözüküyor.

futubox hakkında :http://futuboxhd.com

Not : Futubox HD platformu , Himedia Q5 ile çalışmaktadır ancak 7/24 çalışacağı garantisini vermiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Nisan 2013; 14:45:27 >
  • quote:

Ben torrent indirmeyi düşünmüyorum, keza wireless da mühim değil, eski usul tak hdd yi izle bir alet lazım bana.. Ama onda da problemsiz olsun istiyorum işte. mkv, ses kodekleri, 3D iso vs.. A110 çok kahrımı çekti, hds ma lara kadar işimi gördü. Bir arkadaşım philips 7001 almış ama bu aletlerin yanında zayıf kalır sanırım. Dune HD TV 303D ile iki egreat arasında kaldım. Sancakbilgisayar sağolsun pm lerde smart uygulamalar için Himedia Q5, yoksa diğerlerini önerdi. Hergün bir 10-15 sayfa forum tarıyorum, karar vereceğiz elbet yardımlarınızla..

aTorrent Beta yazılımı ile takır takır indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Nisan 2013; 15:12:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.