Şimdi Ara

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
24.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gaz aldık bakalım inşallah beklentilerimi karşılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü biraz kullanın , doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız.
  • Bu cihaz ile (Himedia Q5 Android Smart TV Box) Laptop ya da masaüstündeki dosyalara ağdan ulaşıp oynatabiliyor muyuz. Örneğin laptoptaki bir filmi ağdan açabiliyor muyuz .
  • Ürün bu gün elime ulaştı henüz deneyemedim elimde Apple TV'de var AirPlay özelliği için almıştım eğer bunun AirPlay özelliği verimli çalışırsa asıl beklentimi karşılamış olur. Geri kalan Android özellikleri benim için ekstra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sever

Bu cihaz ile (Himedia Q5 Android Smart TV Box) Laptop ya da masaüstündeki dosyalara ağdan ulaşıp oynatabiliyor muyuz. Örneğin laptoptaki bir filmi ağdan açabiliyor muyuz .

1-2 gblık filmleri açıyor ama yüksek bitrateli filmlerde takılıyor. Bu arada benim modem rt-205.
    1 gbit ağda denemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Ürünü biraz kullanın , doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız.

Tekrar kampanya yapmayı düşünür müsünüz, %10 World varken Gittigidiyor üzerinden alacağım, 300 TL iyi olur mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog

quote:

Tekrar kampanya yapmayı düşünür müsünüz, %10 World varken Gittigidiyor üzerinden alacağım, 300 TL iyi olur mesela :)

Cevap gelmeyince araştırmaya koyuldum, Ebayda şu satıcıyı söyledi arkadaşım. Neden bu kadar ucuzdur?
    http://www.ebay.com/itm/Full-HD1080P-Android-4-0-ICS-TV-BOX-Smart-Cortex-A9-1Ghz-Media-player-Himedia-Q5-/181134760161?pt=US_Wholesale_TV_Video_Home_Audio&hash=item2a2c7918e1

• quote:

quote:

quote:

Cevap gelmeyince araştırmaya koyuldum, Ebayda şu satıcıyı söyledi arkadaşım. Neden bu kadar ucuzdur?
    http://www.ebay.com/itm/Full-HD1080P-Android-4-0-ICS-TV-BOX-Smart-Cortex-A9-1Ghz-Media-player-Himedia-Q5-/181134760161?pt=US_Wholesale_TV_Video_Home_Audio&hash=item2a2c7918e1

10 Dolar cihaz 50 dolar kargo parası icinden salatalık çıksa itiraz etsen ebay'a belki de sadece ürünün parasını iade edecekler. Böyle dengesiz fiyatlara bulasmamak lazım

• ben size birşey soracağım arkadaşlar. Bu 3d 48fps The Hobbit indirdim bu cihaz ile sorunsuz izleme şansım olur mu.
    Olmaz ise hangi cihazı önerirsiniz?
    Bendeki tv samsung 55es7000. ayrıca web browser özelliği olması şart değil. sadece netten indirdiğim filmleri oynatsın.
    3d iso olur blu-ray olur mkv olur. dts olur true hd olur v.s.
    bu tarz bir cihaz arayışındayım.
    Saygılarımla.
  • android ile dizi siteleri performansı kötü windows gibi başarılı değil alcak olanlar üşünsün.
  • aksine , browseri windows un browserinden daha hızlı. ayrıca android dizi apk ları ile sorunsuzca çalışıyor. zaman zaman kendi browseri ile de film sitelerini ve futubox u kullanıyorum.

digiturk ve tivibu uygulamasını da sorunsuzca çalıştırıyor. cihaz daha ne yapsın ?

• Menulu bluray aciyormu bu cihaz? ve R6S Plus ile bunun arasinda kaldim ana farklar nelerdir?
  • Hem R6S hemde Q5 Bluray leri menülü açamaz , zaten açan bir cihaz da yok.
    R6S plus bir medya oynatıcıdır ve web browseri , internet uygulamaları , android yetenekleri oldukça kısıtlıdır.

Himedia Q5 Android Smart TV cihazıdır ve web browseri , internet uygulamaları , android yetenekleri oldukça gelişmiştir.

Bunun yanında , Android Smart TV cihazlarının genel problemlerinden olan ;

1) 1080P MKV ve Bluray ISO ları sorunsuzca çalıştırabilir
    2) DTS-HD ve Dolby TrueHD sesleri hem bitstream hemde downmix olarak işleyebilir.

Asıl amaç 3D Blura ISO film seyretmek ise Egreat R6S i , ancak asıl amaç web browseri , internet ve android uygulamalarını kullanmak ise Himedia Q5 tercih edilmelidir.
  • Gittigidiyor maximum kampanyası başlamış. Geçen seferki gibi bir kampanya yapamazmısınız? 299 tl gibi. Bir de digiplayin birkaç gün önce yayımlanan yeni güncellemesiyle beraber televizyona görüntü aktarımında problem olduğu söyleniyor. Böyle bir şey var mı acaba bu cihazda?
  • Himedia Q5 - 299TL

http://www.indirdik.com/Himedia-Q5-Smart-TV-Box

DigiturkPlay çalışıyor , hatta şuan Müge Anlı' nın programını izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 14 Mayıs 2013; 10:57:53 >
  • quote:

Himedia Q5 - 299TL

http://www.indirdik.com/Himedia-Q5-Smart-TV-Box

DigiturkPlay çalışıyor , hatta şuan Müge Anlı' nın programını izliyorum

Gittigidiyor maximum karta %10 parapuan veriyor. Orada da aynı fiyatı bekliyorum :)
  • Himedia Q5 - 299TL ( Hafta sonuna kadar geçerlidir )

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/himedia-q5-smart-tv-box-83235724
  • quote:

Himedia Q5 - 299TL ( Hafta sonuna kadar geçerlidir )

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/himedia-q5-smart-tv-box-83235724

Teşekkürler. Maximumum kampanyası yarın başlıyor. Kaparım bir tane.
    Edit: Fiyatını tekrar 333 tl yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 16 Mayıs 2013; 10:18:15 >
  • harıcı hard diskımdekı filmkerı bağlayıp ızleyebılır mıyım buna?..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.