Şimdi Ara

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
24.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işin aslı öyle değil , R6S zamanında futubox şifreleri en az 5-6 ay çalıştı.

Ancak Himedia Q5 ler ile birlikte bu şifrelere müdehale edilebildiği için bazı artniyetli kullanıcı veya kullanıcılar sürekli bu şifreleri değiştirdiler.
    Bizde herkez seyretsin diye değiştirilmiş bu şifreleri sürekli resetleyip eski haline getirdik.

Tabi bu bir çok defa olunca , futubox uyanıp hesabı & hesapları askıya aldı.

Peki bu durumda ne yapılabilir , kullanıcı futubox'a kendi üye olabilir.

Futubox Üyeliği Nasıl Yapılır :

http://futuboxhd.com/sign-up/

Yukarıdaki linkten herhangi bir üyelik biçimini seçip kayıt oluyor ve ödemesini yapıyorsunuz.
    Daha sonra mailinize aktivasyon kodu geliyor.

http://futubox.to/user/sign_in

Bu kod ile yukaridaki linkten " neW USER SIGN UP " kısmına aktivasyon kodunu , kullanıcı adı , mail adresi ve şifre kısımlarını doldurup futubox aboneliğini bitiriyorsunuz.

* Not : Aynı kullanıcı adı ve şifre ile ortalama 10-15 kişi aynı anda bu üyeliği kullanabiliyor. ( şu anda )
    Mesela 10 kişi bir olup bir yıllık üyelik aldıkları zaman ödeyecekleri tutar yaklaşık 60€ ve bu da kişi başı yıllık 6€ yapar.
    95 adet hd kanal , bedavadan biraz daha pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Mayıs 2013; 10:31:00 >

• Lütfen acil yardım...

3D.BluRay.HSBS.1080p.x264 public hd uzantılı filmim var...film hsbs 3d..normal altyazı malum bozuk çıkıyor...3d altyazı nette yok...3d subtitler ile srt altyazıyı hem xml hem idx yaptım alet hiç bir şekilde göstermedi...Ben bu filmi 3d altyazı ile bu cihazda nasıl izlerim..
  • 3D SBS ler konusunda yazılım ile alakalı bazı düzeltmeler yapılması gerekiyor.
    Yazılım ekibine bunun bilgisini verdik.
  • Yani izleyemeyeceğim anlamına geliyor..Kötü..Eksik sürülmüş piyasaya diyebiliriz cihazı..beklemekten başka çözüm yok...bu daha kötü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 28 Mayıs 2013; 20:07:59 >
  • Bu cihazla alt yazılarda zaman ayarı yapılabiliyor mu?
  • Bu n11 nerden kazanıyo arkadaş adamlardan bi hdd aldım mükemmel fiyata bu hediye çeki muhabbeti ile biçok ürün o kadar ucuza geldiki şok oldum. Hediye puanının geçtiği yeni dikkatimi çekti. Tek birşey sormak istiyorum bunun dahili hafızası ne kadar? Android nedense dahili hafızası yetersiz gelen cihazlara sıcak bakmıyo :) 4gb dahili hafızaysı değilmi? evetse hemen alıyorum bi tane.
  • cozum lazim.cozuuumm..napcaz bu 3d altyazi isini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

Bu n11 nerden kazanıyo arkadaş adamlardan bi hdd aldım mükemmel fiyata bu hediye çeki muhabbeti ile biçok ürün o kadar ucuza geldiki şok oldum. Hediye puanının geçtiği yeni dikkatimi çekti. Tek birşey sormak istiyorum bunun dahili hafızası ne kadar? Android nedense dahili hafızası yetersiz gelen cihazlara sıcak bakmıyo :) 4gb dahili hafızaysı değilmi? evetse hemen alıyorum bi tane.

Evet , 4Gb.

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore)

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

cozum lazim.cozuuumm..napcaz bu 3d altyazi isini..

3D subtitler ile PGS yap ve mkvmerge ile altyazıyı filme göm.
    Öyle bir dene.
  • Bende az önce n11 den siparis verdim.100 tl cekle bayağı uyguna geldi.2 tane (mk808 ve ug007) cihaz bozuldu.umarim bunda sorun cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11.COM a biraz yabancıyız , acaba oradaki 100TL hediye çekini nasıl kazanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 31 Mayıs 2013; 13:02:58 >
  • Biraz önce n11 sitesinde açmış olduğunuz linkten bende bir tane aldım. 1 adet çekim daha var, isteyene 250 tl karşılığında bu ürünü alabilirim. İlgilenenler lütfen pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

N11.COM a biraz yabancıyız , acaba oradaki 100TL hediye çekini nasıl kazanıyorsunuz ?

bu site ilk açildiğinda bi süre yapılan alışveriş tutarı kadar çek vermişti. mesela 500 tl lik alışveriş yapıldığinda 5 adet 100 er tl lik çek tanimlandi. bu çeklerde 200 tl ve uzeri alisverislerde kullaniliyo. bende bu sizin urunu 199 tl ye almiş oldum.
  • quote:

N11.COM a biraz yabancıyız , acaba oradaki 100TL hediye çekini nasıl kazanıyorsunuz ?

Sayın Sancak Bilgisayar, ilgili n11 sitesi ilk açıldığında her 100 TL ve üstü alışverişe 100 TL çek tanımladılar. Örneğin, kişi 530 TL lik alışveriş yaptıysa 5 tane 100 ve 1 tane 30 Tl çeki oldu. Bu çekleri ancak, ürünün yanında %111 hediye kuponu yazdığı taktirde kullanılabiliyor , en az iki katı fiyatı olan ürünlerde kullanabilir. Her üründe de geçerli değil maalesef.
  • iyi kampanyaymış gerçekten , alanların bir çoğu N11 paralarını kullanmış
  • N11 çeki olan varsa alabilirim, teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

100 liralık çekim var arkadaşlar 25 liraya satabilirim ilgilenenler pm atsın son 6 gün

çek alım satım bölümünde 30 liraya çek alacak insanlar var.

Bilgilendirme için teşekkürler. Ama ben oraya giremiyorum usta. Foruma tıklıyorum ama beni profil bilgilerimin olduğu sayfaya yönlendiriyo sonra tamam diyorum eksikleri tamamlayıp beni forum ana sayfasına atıyo tekrar girim diyorum yine profil bilgileri sayfası geliyo. Böyle sürüp gidiyo durum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

cozum lazim.cozuuumm..napcaz bu 3d altyazi isini..

3D subtitler ile PGS yap ve mkvmerge ile altyazıyı filme göm.
    Öyle bir dene.

Niye aldık o zaman bu aleti??
  • Ben de tunay34bg arkadaşımızın çeki sayesinde n11.com.dan aldım. Yorumlara bakılırsa pişman olmayacağım :)
  • Bugün aldığımız ürünler kargolandıı mı acaba? N11 sisteminde kargo bilgisi gözükmüyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.