Şimdi Ara

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
24.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırde google play dan ındırdığımız oyunları nereye ındırıyor kuruyor...

bunun ıcın bellı bır bellek kapasıtesı olması gerekmıez mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 - 299TL ( Hafta sonuna kadar geçerlidir )

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/himedia-q5-smart-tv-box-83235724

Fiyatı 333 tl yapmışsınız. 33 tl yi banka kendisi veriyor. Sizden kesilmiyor. 299 tl ye zaten diğer sitelerde vermiştiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 16 Mayıs 2013; 10:17:30 >
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 16 Mayıs 2013; 20:01:24 >
  • fiyatlar dışında soruları da cevaplasanız??

üstteki sorulara ilaveten kumanda akıllı kumanda mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

fiyatlar dışında soruları da cevaplasanız??

hangi sorular ?
    Kumanda normal kumanda ama üzerindeki mouse tuşu ile air mouse olarakta kullanabiliyorsunuz.
    Ayrıca cihazı HiControl yazılımı ile android telefon ve tablet ile kumanda edebiliyorsunuz.
    Kablolu veya kablosuz klavye+mouse ile de kumanda edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 16 Mayıs 2013; 17:43:37 >
  • Dune 303d ile cok fark var mi bunun arasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Dune 303d ile cok fark var mi bunun arasinda

makineyi ne maksatla kullanacağına göre değişir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

fiyatlar dışında soruları da cevaplasanız??

hangi sorular ?
    Kumanda normal kumanda ama üzerindeki mouse tuşu ile air mouse olarakta kullanabiliyorsunuz.
    Ayrıca cihazı HiControl yazılımı ile android telefon ve tablet ile kumanda edebiliyorsunuz.
    Kablolu veya kablosuz klavye+mouse ile de kumanda edebiliyorsunuz.

Air mouse derken? Elimizle havada yaptığımız hareketi işaretçi algılıyor mu?
    Ben öyle bir özellik görmedim kumandada?

Edit: Yani kumanda elimizdeyken havada yaptığımız hareketle işaretçiyi oynatabiliyoz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 17 Mayıs 2013; 0:52:53 >

• Hayır , kumandadaki mouse tuşuna bastığınızda kumandadaki yöntuşları ile kumandayı mouse gibi kullanabiliyorsunuz.

Yani mouse imlecini aşağı yukarı sağa ve sola çevirebiliyorsunuz.
  • Bende birşey sorayım sizi yakalamışken. HimediaQ5 ile Q10 arasındaki fark nedir.

• Q10 ve Q5 arasında kasa farkı var.
    işlemcileri , yazılımı ve hızı aynı.
  • takip
  • Tabletler aynı işi daha iyi yapamazmı?
  • Kesinlikle bir htcp değil, daha çok gelişmesi lazım android sistemlerin. Flash desteği sıkıntılı, windowstaki gibi bir kmplayer yok.Fiyat avantajı var
    Bana göre windows işletim sistemli bir htcp her işinizi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 19 Mayıs 2013; 1:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barerkmen

Kesinlikle bir htcp değil, daha çok gelişmesi lazım android sistemlerin. Flash desteği sıkıntılı, windowstaki gibi bir kmplayer yok.Fiyat avantajı var
    Bana göre windows işletim sistemli bir htcp her işinizi görür

Kesinlikle katılıyorum 1080p kalitesini bu cihazlarla almanız cok zor, htpc su an icin daha iyi bir cozum, cok buyuk beklentisi olanlar android stick ya da böyle kasalı birşey su an icin almasın, ama eglenceli olsun beklentim yuksek değil diyenler alabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barerkmen , bu cihazı kullandınız mı ?

Himedia Q5 in Bluray ISO ları veya MKV leri nasıl oynattığını gördünüz mü ?
    HTPC ile ses sistemi üzerinden DTS-HD ve Dolby TrueHD sesleri alabiliyormusunuz ?
    Bu cihazın verdiği ses ve görüntü kalitesi ile HTPC yi karşılaştırdınız mı ?
    Bu cihazın internet tarayıcısının , sayfa başındaki videoları hangi hızda açtığını gördünüz mü ?
    HTPC ile HiControl , HiShare ve Airplay tarzı uygulamaları kullanmak için ne kadar zahmet gerektiğini biliyormusunuz ?
    HTPC ile bu cihazın fiyatını karşılaştırdız mı ?
    HTPC yi dilediğiniz zaman alıp arkadaşınıza veya komşunuza alıp götürebiliyor musunuz ?

Yani , fiyata ve bu özelliklerde bir htpc olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 20 Mayıs 2013; 11:33:04 >
  • eski bir htpc ci olarak artık htpc işi bana pek sıcak gelmiyor. bir sürü sıkıntısı var ve iyi bir htpc nin de fiyatı da iyi oluyor.

• Özelden çok soruluyor , kısaca bilgisini vereyim.

Himedia Q5 ile futubox premimum hesabı ücretsiz veriliyor ve kullanıcı cihazdan internet tarayıcısını çalıştırdığında otomatik olarak futubox hd kanalları açılıyor. Ancak bu hesap ortak (anonim) olarak kullanıldığı için ne kadar zaman kullanılacağına dair bir garanti söz konusu değil.

Kişi isterse kendi 7-8€ verip kendine bir futubox hesabı da alıp , Himedia Q5 ile kullanabilir.
  • quote:

Özelden çok soruluyor , kısaca bilgisini vereyim.

Himedia Q5 ile futubox premimum hesabı ücretsiz veriliyor ve kullanıcı cihazdan internet tarayıcısını çalıştırdığında otomatik olarak futubox hd kanalları açılıyor. Ancak bu hesap ortak (anonim) olarak kullanıldığı için ne kadar zaman kullanılacağına dair bir garanti söz konusu değil.

Kişi isterse kendi 7-8€ verip kendine bir futubox hesabı da alıp , Himedia Q5 ile kullanabilir.

Cihazı alanların bir ay sonra hesap kapatıldı deyip artık şifre göndermediğinizi de bilmeleri hakkı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.