Şimdi Ara

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
24.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitaf73

Bugün aldığımız ürünler kargolandıı mı acaba? N11 sisteminde kargo bilgisi gözükmüyor

Evet kargolandı , kargo bilgileri sisteme sabah giriliyor.
  • N11 çekini satmak isteyen varsa bizde talibiz
  • dostum cihazı hdmi ile tv ye bağladığımda ses tv nin hoperlöründen mi gelecek ?

Laptop u hdmi dan bağladığımda tv den ses gelmemekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refreshing

dostum cihazı hdmi ile tv ye bağladığımda ses tv nin hoperlöründen mi gelecek ?

Laptop u hdmi dan bağladığımda tv den ses gelmemekte.

evet , tv den sesi alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SanalPazar : 299TL ( 12 Taksit ) ( ** En İyi Fiyat ** ) %5 Axess ParaPuan
    http://www.sanalpazar.com/Himedia-Q5-Android-Smart-Tv-Box__isp7022669
    ( 12 Haziran'a kadar geçerlidir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 3 Haziran 2013; 11:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

SanalPazar : 299TL ( 12 Taksit ) ( ** En İyi Fiyat ** ) %5 Axess ParaPuan
    http://www.sanalpazar.com/Himedia-Q5-Android-Smart-Tv-Box__isp7022669
    ( 12 Haziran'a kadar geçerlidir )

+10TL Hediye.
  • Dün ürünü teslim aldım. Gayet iyi paketlenmişti. Kısaca izlenimlerimi yazayım, Ürün çok ısınıyor fakat kilitlenme veya takılma gibi bir olay olmadı. Çalışma hızı yavaş gibi geldi, Samsung tv'min smart özelliğiyle sitelere bağlandığımda oynatabildiği videoların daha hızlı açıldığını gördüm. Futubox ve yüklediğim tvyo gayet iyi çalışıyor. Fakat youtube videolarını bir türlü açmayı başaramadım. Fakat en büyük sorun, ürünün wireless sinyalini sürekli değişken göstermesi ve kaybetmesi oldu, mevcut access point den ethernet kablosuyla bağlantı yaparak bu sorunu çözebildim. Wireless bağlı diğer cihazlarımda böyle bir sıkıntı yok. Cihazda mı sıkıntı var anlayamadım. Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
  • quote:

Dün ürünü teslim aldım. Gayet iyi paketlenmişti. Kısaca izlenimlerimi yazayım, Ürün çok ısınıyor fakat kilitlenme veya takılma gibi bir olay olmadı. Çalışma hızı yavaş gibi geldi, Samsung tv'min smart özelliğiyle sitelere bağlandığımda oynatabildiği videoların daha hızlı açıldığını gördüm. Futubox ve yüklediğim tvyo gayet iyi çalışıyor. Fakat youtube videolarını bir türlü açmayı başaramadım. Fakat en büyük sorun, ürünün wireless sinyalini sürekli değişken göstermesi ve kaybetmesi oldu, mevcut access point den ethernet kablosuyla bağlantı yaparak bu sorunu çözebildim. Wireless bağlı diğer cihazlarımda böyle bir sıkıntı yok. Cihazda mı sıkıntı var anlayamadım. Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Hayırlı olsun. Futubox için şifreyi satın mı aldınız yoksa cihazla birliktemi gelmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• google play store'den youtube uygulamasını kurdunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

google play store'den youtube uygulamasını kurdunuz mu ?

hayır kurmadım kendi browserından ve chrome'dan açmayı denedim. Öyle mi yapılması gerekiyorsa akşam dener, buraya yazarım. Halbuki browserından film ve dizi sitelerindeki medyayı açıyor ürün. Birde wireless sinyalinin sürekli düşüp yükselip bağlantının kopması olayı herkeste aynı mı yoksa sadece bende mi var. Daha önce alan arkadaşlar nasıl aştılar bu durumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Dün ürünü teslim aldım. Gayet iyi paketlenmişti. Kısaca izlenimlerimi yazayım, Ürün çok ısınıyor fakat kilitlenme veya takılma gibi bir olay olmadı. Çalışma hızı yavaş gibi geldi, Samsung tv'min smart özelliğiyle sitelere bağlandığımda oynatabildiği videoların daha hızlı açıldığını gördüm. Futubox ve yüklediğim tvyo gayet iyi çalışıyor. Fakat youtube videolarını bir türlü açmayı başaramadım. Fakat en büyük sorun, ürünün wireless sinyalini sürekli değişken göstermesi ve kaybetmesi oldu, mevcut access point den ethernet kablosuyla bağlantı yaparak bu sorunu çözebildim. Wireless bağlı diğer cihazlarımda böyle bir sıkıntı yok. Cihazda mı sıkıntı var anlayamadım. Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

Hayırlı olsun. Futubox için şifreyi satın mı aldınız yoksa cihazla birliktemi gelmektedir.

teşekkürler, ürünün içine kayıtlıydı şifre ve kullanıcı adı ben herhangi birşey yapmadım. Browser'ı açtığınızda başlangıç sayfası olarak futubox geliyor, bağlan diyorsunuz hepsi bu. Bu araba futubox görüntü kalitesi gayet iyi ve takılmadan seyredilebiliyor.

• cihazın wireless çekim gücü nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refreshing -- 4 Haziran 2013; 23:19:59 >
  • Bir aydır smart tv box araştırıyordum.Siparişimi bugün verdim bir an önce gönderilirse memnun olurum.Umarım beklentilerimizi karşılayacak bir cihazdır.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea -- 19 Haziran 2013; 20:42:15 >
  • Benim sormak istediğim birşey olacak, film arşivleme ve filmleri TV üzerinden izleme konusunda buradaki arkadaşlara nazaran başlarda sayılırım. Elimde 2 adet Seagate 4 TB lık taşınabilir hardiskim var ve her ikisi de 1080p ve 720p filmlerle dolu. Panasonic ET05 serisinden TV imde maksimum 2 TB usb harddisk desteği olduğu için doğal olarak media player desteği arıyorum.
    Araştırma yaparken karşıma Himedia Q5 Smart TV Box ile ilgili detayt bilgiler çıktı. Üşenmeden sayfalar dolusu forum yazılarını tek tek okumama karşın aradığım cevabı net olarak bulamadım ya da var olan cevabı göremedim.
    Bu nedenle sormak istiyorum. Himedia Q5 Smart TV Box maksimum kaç terabyte a kadar usb harici hard disk desteği verebiliyor? Yani elimdeki 4 TB lık hard disklerden her ikisini de bu cihaza entegre ettiğimde sorunsuz bir şekilde izleme yönünde verim alabilir miyim? Ya da en azından bir adet 4 TB lık harddiski Himedia Q5 Smart TV Box a taktığımda gönül rahatlığıyla filmlerimi izleyebiliyor muyum, yoksa bu cihaz da piyasadaki cihazlar gibi maksimum 2-3 TB a kadar mı destek veriyor? Alabileceğim net cevaba göre bu cihazı tercih etmek istiyorum.
    Duyarlı arkadaşlara teşekkür ediyor, desteklerini rica ediyorum

• Sanırım kinsenin konu hakkında bilgisi yok ya da sallanmadık, neyse ben ara ara bakıyorum cevap veren bir arkadaş olursa şimdiden teşekkür ederim
  • posecan P kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 TB bilemiycem ama Sancakbilgisayar 2 x 3TB bağladığını ve sorun olmadığını söylemişti.
    Bulunduğunuz şehirde bu cihazı kullanan varsa HDD nizi götürüp deneyebilrsiniz, İzmirdeyseniz ben yardımcı olabilirim.
  • Konu hala güncel mi bilmiyorum ama sorum olacaktı. LED monitöre HDMI ile bağlayacağım, fakat mönitörde hoparlör yok. Ekstra bağlayacağım bu mümkün mü?
  • ManikD kullanıcısına yanıt
    ekstra ses çıkışı var. ben tüplü tv için alacağım gerisini siz düşünün
  • dark ın yutubu dahi açamayan sözüm ona android oynatıcılarına 250-300 lira vermektense bu ürün mükemmel denecek kadar iyi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.