Şimdi Ara

Hıncal Uluç haksız mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kemal Belgin kardeşim çok ama çok kritik bir noktaya dokundu. Ben Türkiye Spor Müdürü olsam, manşete çeker, bir de hukukçularla, spor adamları ile konuşur, bomba gibi patlatırdım..

Fenerbahçe, Doğuş gurubu ile anlaştı ve adını Fenerbahçe Doğuş yaptı. Fenerbahçe Doğuş, Basketbol Birinci Ligi'nde oynuyor.
    Ayni ligde bir de Darüşşafaka Doğuş var.. Onun da arkasında Doğuş gurubu var.

Kemal "Bu sezon basketbol ligi çok arızalı geçer, ben şimdiden söyleyeyim ey spor medyası, ey federasyon" diyor.
    Ah Kemal ah!. Bunca yıldır içindesin öğrenemedin mi?. Bu medya iki şeye bakar?. Fener'e ve reklamlara.. İkisi de Doğuş..
    Bu Federasyon?. Hido mu?. Güldürme beni!.

Yıllar yıllar önce, Bayer Leverkusen ile Bayer Urdingen ayni ligde birleşince Almanya'da kıyamet kopmuş, sonunda ayni sponsorlu iki takımın ayni ligde oynayamayacağı kararı alınmıştı.
    Çünkü Almanya'da medya vardı, Kemal!.

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/uluc/2017/07/22/dogus

• Hiç birşey anlamadım !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de saçmalamıl. Azıcık araştırıp sorma yok ezbere konuşuyorlar. Bakaınlar bakalım 1 aydır Darüşafaka nın yanında doğuş var mı? Transfer bildiriyorlar Darüşafaka Spor kulübü deniyor. Resmi sayfaları da keza öyle.

Doğuş gurubu darüşafakaya destek olacak ama çok daha ufak miktarlar da ve muhtemelen forma ya da salon reklmaları ile olacak.

Yani ligde 2 tane doğuş anlaşmalı takım olmayacak olamaz da zaten.

Ama ne olacak hıncal bu lafını yine yutup ben yanılmışım bile demeyecek konusu bile açılmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hıncal Uluç dediyse haksızdır, okumaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla doguşun daçkaya desteği forma reklamı seviyesinde olacak, zaten aynı anda neden birden çok takıma sponsor olsunlar. kaldı ki futbolda yıllarca 3 takım aynı forma reklamıyla çıktı hatta bir adım ötesi biz ülkerle birleştiğimizde ligde bjk cola turka ve gs cafe crown yokmuydu ?
    o zaman neden hıncal bey bu sponsorluklar kabul edilemez dememiş ,gs ve bjk nin kasasına para girerken sorun yok biz doğuşla anlaşınca auwww
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.