"Real Madrid, Madrid'in Fenerbahçesiyse, Atletico Madrid anca Sarıyer falandır"
Holy duck!
Bence bu adam totem yapıyor her programında hissediyorum.
Dün barçayı madara eden takım kimmiş, sorsunlar bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
Bence bu adam totem yapıyor her programında hissediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: RaMpAgE
Tek maça bakıp korkmak ya da sevinmek yanlış olur.
quote:
Pendik'te feneri yendi bu Pendik'in iyi takım olduğunu mu gösterir... Trömsö Galatasaray'ı yendi bu Trömsö'nün iyi takım olduğunu mu gösterir...
Her büyük takım bazen yenilebilir... Bu A.Madrid'in iyi olduğu anlamına gelmez... Ligden düşmemeye oynayan bir takımı sırf Barca yı yendi diye 1 haftada kral ilan etmek büyük yanlışlıktır...
Reyes, Aguero ve Forlan Gsyi çok ama çok zorlayacak.
Savunmayı önde kurmak gibi bi hataya düşersek her ara topta Agüero fırlayıp gidecek. Servet ve Neill oynayacak bi de, kesinlikle ofsayt taktiğinden vazgeçmeliyiz bu maç için.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Pendik'te feneri yendi bu Pendik'in iyi takım olduğunu mu gösterir... Trömsö Galatasaray'ı yendi bu Trömsö'nün iyi takım olduğunu mu gösterir...
Her büyük takım bazen yenilebilir... Bu A.Madrid'in iyi olduğu anlamına gelmez... Ligden düşmemeye oynayan bir takımı sırf Barca yı yendi diye 1 haftada kral ilan etmek büyük yanlışlıktır...
Bahsettiğin takım A.Madrid . Onların kral ilan edilmeye ihtiyacı yok. La Liga'dan umudunu kesmiş bir takımla oynayacağız . Gözleri kral kupası ve avrupa ligi kupasında.
Ama Galatasaray Avrupa'da farklı oynar felsefesi hâla devam ediyor, tur bizim inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: duruX
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Bahsettiğin takım A.Madrid . Onların kral ilan edilmeye ihtiyacı yok. La Liga'dan umudunu kesmiş bir takımla oynayacağız . Gözleri kral kupası ve avrupa ligi kupasında.
Ama Galatasaray Avrupa'da farklı oynar felsefesi hâla devam ediyor, tur bizim inşallah
Evet bahsettiğim takım A.Madrid... İspanya nın en köklü ve efsane takımlarından ama ben bu sezon için konuşuyorum.. Bu sezon Madrid'in durumu ortada...
dün dinledim adam doğru şeyler söledi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme