Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
131
Favori
99.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

hindistan psn de ea accses var gözüküyor.
    tabiki var hocamda biz alamiyoz hesaba kredi karti tanimlamak gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes için merak ettim, hindistan psnden oyunu aldık mesela, ana hesap olarak ayarlayıp kendi hesabıma geçtim, tr psnle bağlı olduğum hesaptan sorunsuz myclup oynayıp coins satın alabiliyormuyum acaba,yada sec hesabı aldım diyelim hindistan psn üzerinden mi coins almamız gerekiyor :/ kafamda deli sorular :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceroguzhan

Arkadaşlar bu siteyi deneyen var mı? Bilgilendirirse iyi olur.

https://prepaidgamercard.com
    Site çok mu yavaş yoksa sorun bende mi hocam Fiyatlar çok iyi görünüyor ama güvenemedim
  • coobain kullanıcısına yanıt
    yavaş evet, o kadar iyi değil ama fiyatlar son aşamada üstüne vergi falan ekliyor normal değerinin üstüne geliyor hindistan psn kartları. amazon'da normal değerine satılıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Eylül 2019; 17:49:32 >
  • pes için 3500 mü almak lazım amazondan?

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yavaş evet, o kadar iyi değil ama fiyatlar son aşamada üstüne vergi falan ekliyor normal değerinin üstüne geliyor hindistan psn kartları. amazon'da normal değerine satılıyor zaten
    Aynen hocam vergiler yüksek. Amazondan alacağız yine
  • 3500 rupilik kod aldım, ödemeden 20 25 dakika sonra güvenlik nedeniyle hesabı dondurdular, doğrulama istediler,dekontu gönderdim ne güzel gelcekti hemen ya :D
  • İlginç Amazon’a giriş yapamıyorum ama sipariş onaylandı 13. De teslim olucak diyor stok kalmamış ama hala siteye giriş yapamıyorum hesap askıda görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne destek olacaz tr psn e kapansin gitsin.batsin beter olsunlar.bizi endoya hindu ya rus psn e yonelten onlar degilmi zaten.ne demisler cakal gibi dostum olacagina aslan gibi dusmanim olsun.cakal tr psn e para yedircegime dusmanlar yesin.helali hos olsun...

• parayı yiyen tr psn değil, güzel devletimiz :)
  • yardımcı olabilecek varmı bana. amazon in e hiç bir yoldan ulaşamıyorum,verdiğim siparişle ilgili mail geldi stok kalmadı 13 ünde teslim olucak diye, ama siteye giremiyorum hala hesabım onaylanmadı, siparişi iptal etmek istesem edemiyorum, almak istesem nasıl alıcam, nerden girdim şu amazona :D dekont gönderdim güvenlik için 1 günde doldu hala siteye giriş yapamıyorum.
  • işe bak benim siparişi iptal ettiler. neden anlamadım. satıcı amazon mu olmalı, ondan mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

yardımcı olabilecek varmı bana. amazon in e hiç bir yoldan ulaşamıyorum,verdiğim siparişle ilgili mail geldi stok kalmadı 13 ünde teslim olucak diye, ama siteye giremiyorum hala hesabım onaylanmadı, siparişi iptal etmek istesem edemiyorum, almak istesem nasıl alıcam, nerden girdim şu amazona :D dekont gönderdim güvenlik için 1 günde doldu hala siteye giriş yapamıyorum.
    Kredi kartını önceden başka bir amazon hesabında kullandığınız için, hesabınızı donduruyor.Tekrar açılması için, kredi kartı extresini göndermeniz gerekiyor.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Daha önce Amazon’dan hiç alışveriş yapmadım ki dostum , zaten kod da yok 13. Yazıyordu bugün 14. Ü teslim diye Mail atmışlar , ve hala hesap açılmadı dekont atmama rağmen

• quote:

Daha önce Amazon’dan hiç alışveriş yapmadım ki dostum , zaten kod da yok 13. Yazıyordu bugün 14. Ü teslim diye Mail atmışlar , ve hala hesap açılmadı dekont atmama rağmen
    Ne zaman attınız dekontu.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    2. Gün doluyor 2 gün önce akşama doğru atmıştım

• quote:

2. Gün doluyor 2 gün önce akşama doğru atmıştım
    Benim hesapta dondurulmuştu, 1 gün sonra açılmıştı.Siz bir gün daha bekleyin.Belki açılır.
  • Mecbur bekliyorum yapıcak birşey yok çünkü tr Amazon’u aradım biz birşey yapamayız diyorlar, zaten o siteye giriş yapmadan hiç bi yerle bağlantı kuramıyorum, mail atamıyorum dönüş yapmıyorlar , 300 tl boş yere gidebilir çünkü iletişim kurma şansı şuan 0 :D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.