Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
130
Favori
99.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Neden kart ekleyip alamıyor muyuz? Türkiye kartıyla alınca banlanıyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Express games satış ilanında 1 saat demiş ama kodu hala göndermediler öğlen almıştım. Ortalama ne kadar vakitte gönderiyor bunlar kodu daha önceden arkadaşlar söylebilir mi daha birde oyunu indirecez çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Express games satış ilanında 1 saat demiş ama kodu hala göndermediler öğlen almıştım. Ortalama ne kadar vakitte gönderiyor bunlar kodu daha önceden arkadaşlar söylebilir mi daha birde oyunu indirecez çünkü

genelde 15-20 dk içinde geliyor, gereksiz klasörüne baktınız mı mailizde bazen oraya düşüyor

• Schroef kullanıcısına yanıt

her ülkenin kredi kartı kendi psn'inde geçerli sadece, mesela amerikadaki biride tr psn den oyun alamaz kendi kartıyla sistem tanımaz kartı

• Ben de 5000 ve 3000 iki tane epostaya gönderdiği karttan aldım amazon’dan sizin yönlendirmenizle. Instant delivery anında mail atıyor şeklindeydi ama 8 saat geçti gelmedi. Umarım kredi kartında ön provizsyonda durmasından kaynaklanıyordur? Yoksa sipariş processing de kaldı. Not yet sent şeklinde.

ilk kez mi alım yaptınız acaba? amazon veya bankanızın güvenliğine takılmış olabilir. Amazondan gelen mail varmı konu ile ilgili ? kimlik doğrulama vs gibi

• İlk kez aldım. Yok bir doğrulama falan maili gelmedi. Ama kartta ön provizyonda şuan alım tutarı.
    Amazon hesabım vardı. Başlığın başındakş India adresini girip aldım india dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schroef -- 7 Şubat 2025; 8:39:40 >
  • Geldi kodlar şükür, kartla ilgiliymiş herhalde. İlginize teşekkürler

• Bu arada hesabı ekledikten sonra ps5e dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Ana hesabım TR oradan oynayacağım. Banlananlar falan oldu diye okudum ama

dikkat ermeniz gereken bir şey yok hocam ana hesap olarak etkinleştirin sonra kendi hesabınıza geçip oynarsınız 👍🏻

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Evet hocam şimdi baktım gereksiz e düşmüş 10-15 dk sonra gelerek boşuna bekliyormuşum 1 gündür hiç bakmak aklıma gelmemişti.

• merhaba amazondan gift card alamıyorum 3 farklı kredi kartıyla denedim olmuyor , amazon.apu gibi bir sayafya yönlendiriyor sonra banka sayfası açılmadan ödeme red ediliyor nasıl çözebileceğimi bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.