< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (74. sayfa)

-
-
iyi oyunlar 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu verdiğiniz amazon linkinden kendi amazon hesabimiz ile girip normal kredi kartınız ile satın alinca, ektrede usd olarak mi görünuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mtc(havale) den daha uyguna geliyor diye anlıyorum bu şekilde alınca
evet en uygun şekilde almak için amazondan ve mesai saatlerinde almak lazım. MTC ek komisyon alıyor
Merhaba hindistan hesaptan
kingdom come deliverance aldım kendi oynadığım hesaptan expansion pack alsam aktif olurmu oyunu gold edition olaral kiralamıştım kendi oyunumu dlc olmadığı için oynayamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp1912 -- 2 Mart 2025; 19:59:13 >
Merhabalar. Hindistan PSN'den oyun almak için hesap oluşturdum. Dün de amazon'dan ilk mesajdaki link üzerinden satın almayı gerçekleştirdim. Lakin 1 gün geçmesine rağmen kod gelmedi. Ben de iade ettim.
PSN hesabına para yükleyebileceğim başka bir güvenli link var mıdır? Bir de doğrudan neden PSN üzerinden kredi kartıyla satın almıyoruz?
-
türk kartları yabancı psnlerde geçmiyor, benzer şekilde yabancı kartlarda bizim psnde geçerli değil.
2. seçeneği deneyin hocam 3-5 dk içinde geliyor kod
www.amazon.in
Playstation | 2% Cash back | E-Gift Card | Instant Delivery | Valid for in-game purchaseshttps://www.amazon.in/Playstation-Gift-Redeemable-Flat-Cashback/dp/B0C1H473H8/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Hocam dün aldığım satıcı bu. Grapefruit isimli satıcı. Buradan alınca gelmedi. Ama güvenilir diyorsanız iade tamamlanınca tekrar deneyeyim.
-
İade gelince tekrar denedim. Kod hemen geldi. Muhtemelen dün birşeyler ters gitti
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
iyi oyunlar 👍🏻
Arkadaşlar merhabalar. İyi bayramlar öncelikle. Son zamanlarda gift card alan oldu mu? 4000 rupi için ne kadar kesiliyor acaba TL olarak?
20 martta 5000 rupi aldım. 58 dolar çekti.
1815 lira gibi çeker mesai saatleri içinde alım yaparsan
Arkadaşlar Japon psn'den oyun alınca psn japonca oluyor psn dili değişmiyor. Hindistan psn olunca da hintçe mi oluyor nasıl yapılıyor?
Basta hint hesabi acarken dili ingilizce secebiliyorsun, hintce olmaz.
Ha tamam o zaman hocam.
Japon psn'de dil otomatik japonca oluyor hesap açarken, oyun oynarken de konsol dilini İngilizce yapıp oyuna girin demişlerdi de ondan merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X