40 tl para değil hocam birşey olmaz |
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (70. sayfa)
-
-
Alttaki mail, from kısımlarını girmeye gerek var mı? -
tabiki mail yazan yere kodun gelmesini istediğin mail adresini yazıcan. from kısmı önemsiz
-
Merhaba Silent Hill Remake almayı düşünüyorum. Oyun normal 2. bölge oluyor değil mi? Ayrıca hangi yöntem en garantisi şu an? Amazondan alacağız sanırım kodları.
İngilizce yerine sadece o ülkenin dili falan gelmesin de patlamayalım :D
-
evet 2. bölge oluyor dil ingilizce 👍🏻 nerden nasıl alacağınız ilk sayfada yazıyor detaylı olarak
-
Kodlar bitmiş mi yine arkadaşlar? -
Zimbabwe psnden bile alsan ingilizce olur dünyanın hangi ülkesinden alırsan al. Global dil İngilizce, tüm dünya psnlerinde var.
-
Rus psnden Call of duty almanı öneririm. Fazla global bir ingilizceye sahip -
Astro bot pri almak istiyordum, sanırım en iyi yol burası
-
Beyler küsüratlari nasil hallediyorsunuz ya da degerlendiriyorsunuz ?
Örn. Black Ops 6 5600 Hindistan Rsi. 6000 aliyorsunuz kalan 400ü nasil degerlediriyorsunuz ? -
4000 rupi kod aldım .acemi olduğumdan biraz uğraştırdı.15 dk kadar oldu .mail adresine kodun gelemsini bekliyorum -
yaklaşık yarım saat önce direkt mail adresine gönder diyerek amazon.in den hediye kodu satın aldım ama henüz kod gelmedi. gecikme olması normal mi?
-
Buradaki yazı yüzünden MTC Game'den yüklü miktarda Rupi aldım. Ancak ne kod geldi ne de bir cevap. Canlı destek önce ödemeyi sordu dekont atıp ödemenin alındığını gördüğünde beni engelledi. Dolandırıcı bir site
-
Arkadaslar india psn destek mail adresini bilen varmi canli destege baglanamiomda -
yardım kısmından canlı chate bağlanabilirsin bağlantı çıkmaz ise vpn ile dene hocam
-
Csnli sohbet cikiyor ama.tiklayinca birsey acilmiyor, bi altinda yardimci asistan cikiyor ondada fayda yok bide vpn ile deniyim tesekkurler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X