Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işbankasından discover özellikli troy kart aldım . ama kabul etmedi. amazondan kod almaktan başka çare yok sanırım.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

İlk mesajdaki mrc game linki güvenilir mi hocam hala ?

• Illusive Man kullanıcısına yanıt

çok eski bir site zaten yıllardır kod satıyorlar bir sıkıntı yaşayan pek görmedim ben. Banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz komisyonu daha az

Banka havalesi nasıl oluyor siteye tam olarak ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ödeme kısmında görürsünüz seçenek çıkıyor

AC Shadows, Star Wars Outlaws, Astro Bot, Black Myth Wukong ve Silent Hill 2 aldım hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben de tdu 3 alacağım da indirim mi beklesem bilemedim sadece 500 rupi ve katları alınınca hep 200-300 rupi içerde kalıyor istediğim oyunlarda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türko bitirmiş hint psn gift cardları, kaçınılmaz son. Tam da alacağım güne denk geldi.

• nier kullanıcısına yanıt

sadece türkiye'den değil tüm dünyadan alıyorlardır. en uygun psn durumunda şuan

Tabi doğrudur hocam, son zamanlarda özellikle fifacılar da keşfetti hindistan hesaplarına normal bir durum. Bekleyeceğim umarım stok gelir.

• nier kullanıcısına yanıt

FP TR ile aynı fiyata geliyor gibi hesapladım ben , 12k Fp hatta TR de sanki 300TL daha ucuz

• Gift cardları çok pahalıya satıyorlar internette herhangi bir kart ile doğrudan alışveriş yapamaz mıyız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rugesbrn R kullanıcısına yanıt

internet dediğiniz yer neresi ?? ilk sayfada yazıyor nerden nasıl uyguna alınacağı. Amazon'dan mesai saatleri içinde kod alırsanız çok az bir komisyon alıyor bankalar örnek enpara ile 20-25 lira gibi bir fark çıkar normal kur ile arasında.

MTC gamede 2k rslik kodu 2.4k ya satıyorlar. Mesela re4 remake almak istiyorum Gold editon 2.4k rs 1000 lira civarına geliyor bu oyunu almak için bu siteden 3k rs almam gerekiyor onu da 3.7k rsye satıyorlar 2.4k lık oyun için 3.7k vermem gerekiyor

yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor hocam 2.4k yazana kadar 2400 yazsan daha kolay değilmi ??

ilk sayfada yazdığım gibi mtc kod almak için en son seçenek. amazon komisyonsuz kod satıyor. sadece bankan 20-30 fark alır kur çevirisi kaynaklı. 2400 lük oyun için 3000 lik kod alman lazım kalan bakiye ile ufak bir oyun alabilirsin bu şekilde bile tr fiyatından ucuza geliyor.

3000 lik alırsam 1250 TL'ye geliyor baya bir baktım 600rs ye storeda ilgimi çeken bişi bulamadım aynı oyunun Türkiye fiyatı 1400 zaten 150 TL fark oynuyor arada Oyunu direkt hesabıma alabiliyorsam 150 TL daha fazla vermek benim için sorun olmaz. Ama 2400rs ye alabilseydim çok daha uyguna geliyor arada 300 TL civarı fark oynuyor az para değil. Ayrıca sakin olun hocam sanki amazondaki kodu siz satıyorsunuz, bu ne öfke sadece daha ucuza alamaz mıyım onu sormak istedim.

öfke mi ?? bu sonuca nerden vardınız 😄

karar sizin hocam burdaki genel amaç oyunları çıkışında ucuza almak. Çıkmış eski oyunlar için bir şey diyemem direk markette yazan fiyata alınmaz. kod tutarı kadar 2 oyun kombine edebilirsiniz bu şekilde bakiye kalmaz hesapta. bunun dışında yapacak bir şey yok maalesef

Valla şu oyunu biri satsın diye bekliyorum pri hakkını 4-5 gündür en sonunda ben alayım dedim doğru söylüyorsunuz çıkış oyunları çok uyguna geliyor Astro bot 1600 TL mesela ama işte kiralayıp platinledim oyunu yine de elimin altında olsun istiyorum ara sıra oynamak için. Platladigim oyuna da 1300-1500 lira vermek istemiyorum. Alınık ilanı açıyorum 2 dir 2005li hesaplar yazıyor. Dolandırıcı olduklarından neredeyse eminim cevap yazmıyorum. Teşekkür ederim yine de umarım şu oyunu 3 haneli bir fiyata alabilirim

• HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

Express Games kod yüklemiş. Bilgilerinize

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.