Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
122
Favori
94.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Brezilya PSN'de yaklaşık 3200 TL'ye geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Hangi oyun 3200'e geliyor hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruled kullanıcısına yanıt
    Ultimate derken FC25'ten bahsedildiğini düşünmüştüm yoksa değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bende o mesajı görmedim wukong sandım 😃

• az önce astro bot sorunsuz şekilde garanti kredi kartı ile alındı.

• iskender86 kullanıcısına yanıt

direk kartlamı aldınız,

• süsse kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla hindistan amazondan 4000 rupi aldım, onunlada yeni hesap açtığım hindistan psn hesabına aktardım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • garanti bankası 4000 rupi için kaç tl çekti?

• Ben EFT ile ödeme yaparak aldım MTC’den. Komisyon havale ile %1 idi, kartlarda %5 gösteriyordu.. Hint psn’den Astro’yu başarılı bir şekilde kodla satın alıp indirdim akşam oynayacağım. Paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 7 Eylül 2024; 17:4:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt

iyi oyunlar 🙏

• Ben de az önce Astro Bot'u ilk mesajdaki yöntem ile satın aldım, teşekkürler. Şu an yükleniyor oyun. Herhangi bir sorun yaşamadım. Amazon'da siparişi geçtikten 13 dakika sonra kod geldi. Yalnız "gereksiz mail" klasörüne düşmüştü o yüzden yarım saat fazla beklemişim :)

Oyun 3999 rupi, Amazon 4000 rupi için Enpara'dan 1.664,03 TL çekti. Google kur çevirisi 1.614,40 TL gösteriyordu. 50 TL fark alınmış yani gayet iyi.

• Doancrula kullanıcısına yanıt

Bu farkı bankanız alıyor kur çevirisi olarak mesai saatleri içinde işlem yaparsanız biraz daha azalıyor fark bir sonraki oyun alımınız için aklınızda olsun. iyi oyunlar 🙋🏻‍♂️

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Evet hocam mesai dışı olmasına rağmen 50 TL rakam bana iyi geldi :) Teşekkürler.

• Bende dün Amazon hindistandan 13500 lük gift kart aldım , satıcı kodu yolladı fakat çalışmadı , mesajlarıma cevap vermedi , sonra 5000 lik başka bir satıcıdan aldım o hemen geldi ve çalıştı. Bugün 13500 lük daha aldım o da kodu yolladı ama çalışmadı. İptal talebi açtım 2 13500 içinde bakalım ne olacak

• Mahell kullanıcısına yanıt

hocam ilk sayfada belirttiğim gibi mutlaka resmi satıcı olan express gaming satıcısından almamız lazım. sizin aldığımız 13500 lük kart satıcısı başka bireysel satış. Yorumlarında yazıyor zaten kullanılmış kod sattığı dikkatli olmak lazım umarım iade olur.

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam evet ben sonradan gördüm o kısmı , az önce express gaming aldım gönderdi ve oldu zaten.. Umarım iade olur neredeyse 10k boşa gidecek yoksa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eafc ultimate edition icin illa 8000 indian rupee almak lazim gibi duruyor , cok sinir bozucu durum.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.