Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
122
Favori
94.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende paycell troy kart bulunuyor ama 65 değil 9792 li maalesef. Ama şahsi görüşüm amazon hesabı varsa troy ile de uğraşmaya değmez. Amazon in de de doğrudan karttan 4000 rupi ödüyorsun, psn de de 4000 rupi. Amazon ve psn arasında farklı komisyonlar oluyor mu onu bilmiyorum açıkçası, arkadaş az miktar rupi almış 4000 5000 rupi alsaydı öğrenirdik kaç tl komisyon çektiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 23 Ağustos 2024; 14:30:33 >
  • nier kullanıcısına yanıt

bende bunu yazıyordum şimdi kartı olan kartla alsın tabi ama kartı olmayan için kart alayım diye uğraşmaya gerek yok. Amazon komisyonsuz olarak kod satıyor zaten, bize yansıyan 30-40 liralık farkı bankamız alıyor. Psnden kartla alınsada aynı şekilde 30-40 lira fark olur (4000 rupi için) google da yazılı rakamı direk kur çevirisi. Bankaların ise kendi kurları var ve yurtdışı işlem ücreti gibi şeyler alıyorlar. Komisyon olayı MTC de var 110-120 lira fark alıyor hatta havale ücretsizdi şimdi onada %1 eklediler.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Şurada belki iyi yönü olur hocam. Mesela arkadaş 50 100 rupi almış onlar satılmıyor, mesela gift kart olarak en düşüğü 1000 rupi. 5600 rupilik aaaa oyun için 6000 rupi gift almak gerekli. Ama psnden doğrudan 5600 rupi ödeyebiliyorsun o konuda işe yarabilir bence.

Evet mtc %1 komisyon eklemiş banka doğrudan ödemelere, sadece Brezilya psn de avantajı oluyor mtc de suan bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 23 Ağustos 2024; 15:9:21 >
  • Benim kartı yerse AstroBot u kartla alırız artık bakalım.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

müsait olunca dene bakalım hocam 👍🏻 amazondan kod ile 1645 liraya geliyor kart ile kaça gelicek

Wukong için 1726₺ çekmişti Amazon benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Wukong için 1726₺ çekmişti Amazon benden.

Bugün aldım 1648 tl çekti tamamı.

oo çok çekmiş hocam bu amazon ile alakalı değil kullandığın kart ile alakalı hocam mesela yapı kredi kartlar tr psnden oyun alsan bile fazla çekiyor. Ben genelde enpara kart ile alıyorum 30-40 lira fark ediyor google kuruna göre

Bende enpara ile aldım. Banka ile de olabilir. Hafta sonu aldım belki de ondandır.

evet ondandır en dip fiyat için mesai saatleri içinde almak lazım. Gece ve özellikle hafta sonları banka kurları çok yüksek oluyor

• Bugun akbankdan troy kart talep ettim, temsilci bilmiyor discovery anlaşmalı olup olmadıgını hangi no ile başladıgını. Kart gelince bakacağız artık. Tabi akbank da fazla komisyon keserse bir anlamı da kalmayabilir.

• Benim discovery logolu troy kartım var ama adres bölümünü konu başındaki gibi doldursam da kabul etmiyor. Tam olarak adresi nasıl yazmam gerekiyor?
  • brkn606 kullanıcısına yanıt
    Adresi mi kabul etmiyor, kartı mı?
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Bilgilerinizi kontrol edin diye hata veriyor adresten kaynaklıdır diye düşünüyorum. Birazdan konsoldan deniycem
    Tamda zirat kartin kullanim suresi bittiginden, yeni troy kart gondermislerdi,bende troy kart hicbiyerde gecmio die iptal ettircektim neyse kalsin ozaman :) bu arada buna sanal kart acarak alsak olmaz herhalde
    Amazonda odeme yaparken inr ilemi cekim yaptiniz yoksa $ ilemi bende 1 ay okdu alali enpara india para birimiyle aldim 1620 gibi bisi cekmisti
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Dolar çekti bende direk.
    Amazonda en son odeme ekraninda dolar ilemi yoksa india para birimiylemi die soruyordu kendi dolara cevirdiginden daha fazla fiyata geliodu,
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Amazon pay a yönlendirdi orada dolar çıktı. Sıkıntı yok ya 100 lira farkın.
    Aynen tr ye gore onemli degil mortal kombat khaos, space marin vs ciddi fiyat farklari var
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.