Bildirim
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (65. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
65'li Troy kartımla bende almayı başaramadım kart eklenmiyor. Ama amazondan konu başındaki adımları takip ederek key aldım 10 dakika içinde mail adresime geldi kod
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir tek sen alabiliyorsun herhalde, diğer arkadaşların kartları Troy Discover olup, 65 ile başlamasına rağmen olmadığını söylüyor. Acaba Ziraat Troy'a özel bir durum mu bu?
Bilmiyorum ki hocam bende olunca paylaşmak istedim boş yere onunla bununla uğraşmayalım diye
Amazondan iki defa aldım ikisi de iptal oldu hocam .
Bır sey sorabılır mıyım. Neden bu Troy kart ıle ozellıkle alınmaya calısıyor ? Vısa ve Mastercard olmuyor mu ? Troy'a ozel bır ındırım mı var ?
-
hiçbir türk kartı geçmiyor hocam sadece bazı troy kartları geçiyor. O da yakında kapanır. Eski yıllarda garanti bankası AMEX kart da çalışıyordu us psn de sonra engellediler onuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alınma yontemını yazmıstım ama sacma sapan bır admın ceza vermıs bana. O zaman konunun tamamı kapatılmalı. Iste bu sıte bu yuzden bu durumlara geldı.
-
Şuan hiçbir kart çalışmıyor sanırım. Ama alan arkadaşlar da var enteresan şekilde. Amazon dışında başkaca bir çözüm var mıdır?
ilk sayfada yazıyor
Genelde MtcGame gibi sitelerden kod alıp sisteme tanıtarak cüzdana para eklenmesi şeklinde oyun alıyoruz hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam başka site var mıdır güvenilir? Mtcden ultimate almak için 8k rupi almak lazım aynı paraya geliyor neredeyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X