Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
122
Favori
94.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Troy kartımla alayım dedim 65 ile başlıyor numarası. Your default payment method isnt supported yet on ps5 dedi .
    Amazondan kod alayım dedim o da iptal etti .
    HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 24 Ağustos 2024; 0:19:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    65'li Troy kartımla bende almayı başaramadım kart eklenmiyor. Ama amazondan konu başındaki adımları takip ederek key aldım 10 dakika içinde mail adresime geldi kod

• Hocam bir tek sen alabiliyorsun herhalde, diğer arkadaşların kartları Troy Discover olup, 65 ile başlamasına rağmen olmadığını söylüyor. Acaba Ziraat Troy'a özel bir durum mu bu?

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam bende olunca paylaşmak istedim boş yere onunla bununla uğraşmayalım diye

• brkn606 kullanıcısına yanıt
    Amazondan iki defa aldım ikisi de iptal oldu hocam .

• Manucagatay kullanıcısına yanıt

Bır sey sorabılır mıyım. Neden bu Troy kart ıle ozellıkle alınmaya calısıyor ? Vısa ve Mastercard olmuyor mu ? Troy'a ozel bır ındırım mı var ?

• berkans kullanıcısına yanıt

hiçbir türk kartı geçmiyor hocam sadece bazı troy kartları geçiyor. O da yakında kapanır. Eski yıllarda garanti bankası AMEX kart da çalışıyordu us psn de sonra engellediler onuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Ben alınma yontemını yazmıstım ama sacma sapan bır admın ceza vermıs bana. O zaman konunun tamamı kapatılmalı. Iste bu sıte bu yuzden bu durumlara geldı.

• Şuan hiçbir kart çalışmıyor sanırım. Ama alan arkadaşlar da var enteresan şekilde. Amazon dışında başkaca bir çözüm var mıdır?

• onurr.611 kullanıcısına yanıt

ilk sayfada yazıyor

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Genelde MtcGame gibi sitelerden kod alıp sisteme tanıtarak cüzdana para eklenmesi şeklinde oyun alıyoruz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Hocam başka site var mıdır güvenilir? Mtcden ultimate almak için 8k rupi almak lazım aynı paraya geliyor neredeyse.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.