Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
122
Favori
94.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Express Games satıştan kaldırmış gözüküyor gift cardları ilk sayfadaki link de kapanmış.

• HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

Bbu amazonun kendisi mi bilmiyorum ama ben aldığımda hemen gönderdi ve çalıştı. Hindistan numarası istiyor cahhback yaptı hesaba fakat hindistan numarsı olmadığından 100 rupiyi kullanamadım geri amazonda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt

amazon ile anlaşaması bitmiş olabilir diye düşünüyorum yenileyip döner gene yıllardır satış yapıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 13500 'lük olanlara asla bulaşmayın. Benim 2 siparişte de kod geldi fakat kullanılmış ya da hatalı diyor. Amazon iade etmeyecek gibi görünüyor , ben yandım siz yanmayın

• Bende vakıf World var troy ve 65 ile başlıyor discovery var mı yok mu bilmiyorum çalışır mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.000 binlik alacaktım kalmamış.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Dostum 9000 ve üstünü mk online diye bir satıcı satıyor , gönderdiği kod çalışmıyor , ben zor iade aldım bilgilerine.

En üstte amazonun kendi gift kartı var 5000 ve 4000 olarak al istersen hemen gönderiyor.

Express Gaming olana kadar ben bulaşmam diğer satıcılara

• Merhaba 2 sorum var
    1)Hindistan bölgesinden alınan Ps exclusive oyunlarını Türkçe oynayabiliyor muyuz?

2)Hesabın banlanmaması için hesabı telefon üzerinden vpn ile mi yoksa ps5 üzerinden mi açmamız lazım

• Oyunlarda türkçe ses ve altyazı oluyor.

Banlanma olayını hindistan psnde ben hiç duymadım

• Gift card bulamayanlar şuradan alsın.

https://www.amazon.in/gp/product/B0C1H473H8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A29H4ONFX5X5KE&psc=1

Kendi mail adresinizi yazın. 5 dk içinde kod geliyor. Satıcı Amazon olduğu için kafanız rahat olur.

• İlk sayfaya baktım ama herhangi bir vergi eklenme durumu var mıdır göremedim. MTC üzerinden 4.000 rupilik kod alıp, küsuratsız net rakam olarak-mtc komisyon bedeli hariç-alışveriş mümkün müdür?

• Amazon İndia da Express Games stoğu bekleyenler daha çok bekler, mağaza silinmiş amazonda öyle bir satıcı da kalmadı . Daha önce 4000 rupi almıştım mağazaya tıklanınca boş sayfa açılıyor, soru dahi sorulmuyor satıcıya.

Oradaki gift cardları Amazon satmıyor ''Grapefruit'' isimli bir satıcı sağlıyor. @Ginga Bishounen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 15 Eylül 2024; 17:45:20 >
  • nier kullanıcısına yanıt

Delivered by Amazon yazınca, Amazon satıyor sandım.

Amazon satıs konusunda yardımcı oluyor evet hocam, ancak sepete ekleyince başka bir satıcının gönderim yaptığı yazıyor. Ama güvenilir mi bilmiyorum almadım oradan.

• nier kullanıcısına yanıt

Ben aldım. 1 dk sonra kodlar mail adresime geldi.

Aldim 1 saat oldu gelmedi hala, destekle gorustum 24 saat icinde diyorlar, kodu ucakla gonderseler daha cabuk gelirdi.

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Aşağıya mail adresi kısmına kendi mailini yazdın değil mi? Benim 9-10 dk da gelmişti ama bazen uzayabiliyormuş

• Geldi simdi :)

• Açtığımız india psn in iletişim bilgilerine kendi numaramızı eklersek problem olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.