Express Games satıştan kaldırmış gözüküyor gift cardları ilk sayfadaki link de kapanmış. |
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (67. sayfa)
-
-
-
amazon ile anlaşaması bitmiş olabilir diye düşünüyorum yenileyip döner gene yıllardır satış yapıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar 13500 'lük olanlara asla bulaşmayın. Benim 2 siparişte de kod geldi fakat kullanılmış ya da hatalı diyor. Amazon iade etmeyecek gibi görünüyor , ben yandım siz yanmayın
-
Bende vakıf World var troy ve 65 ile başlıyor discovery var mı yok mu bilmiyorum çalışır mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9.000 binlik alacaktım kalmamış.
Dostum 9000 ve üstünü mk online diye bir satıcı satıyor , gönderdiği kod çalışmıyor , ben zor iade aldım bilgilerine.
En üstte amazonun kendi gift kartı var 5000 ve 4000 olarak al istersen hemen gönderiyor.
Express Gaming olana kadar ben bulaşmam diğer satıcılara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba 2 sorum var
1)Hindistan bölgesinden alınan Ps exclusive oyunlarını Türkçe oynayabiliyor muyuz?
2)Hesabın banlanmaması için hesabı telefon üzerinden vpn ile mi yoksa ps5 üzerinden mi açmamız lazım
Oyunlarda türkçe ses ve altyazı oluyor.
Banlanma olayını hindistan psnde ben hiç duymadım
Gift card bulamayanlar şuradan alsın.
https://www.amazon.in/gp/product/B0C1H473H8/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A29H4ONFX5X5KE&psc=1
Kendi mail adresinizi yazın. 5 dk içinde kod geliyor. Satıcı Amazon olduğu için kafanız rahat olur.
-
İlk sayfaya baktım ama herhangi bir vergi eklenme durumu var mıdır göremedim. MTC üzerinden 4.000 rupilik kod alıp, küsuratsız net rakam olarak-mtc komisyon bedeli hariç-alışveriş mümkün müdür?
Amazon İndia da Express Games stoğu bekleyenler daha çok bekler, mağaza silinmiş amazonda öyle bir satıcı da kalmadı . Daha önce 4000 rupi almıştım mağazaya tıklanınca boş sayfa açılıyor, soru dahi sorulmuyor satıcıya.
Oradaki gift cardları Amazon satmıyor ''Grapefruit'' isimli bir satıcı sağlıyor. @Ginga Bishounen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 15 Eylül 2024; 17:45:20 > -
Delivered by Amazon yazınca, Amazon satıyor sandım.
-
Amazon satıs konusunda yardımcı oluyor evet hocam, ancak sepete ekleyince başka bir satıcının gönderim yaptığı yazıyor. Ama güvenilir mi bilmiyorum almadım oradan.
Ben aldım. 1 dk sonra kodlar mail adresime geldi.
-
-
Aşağıya mail adresi kısmına kendi mailini yazdın değil mi? Benim 9-10 dk da gelmişti ama bazen uzayabiliyormuş
Geldi simdi :)
Açtığımız india psn in iletişim bilgilerine kendi numaramızı eklersek problem olur mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X