Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.427
Cevap
121
Favori
96.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet dün geri geldi zaten önceden söylediğim gibi resmi satıcı gibi orada 5 yıldır kod satıyor sorunsuz. sanırım amazon ile anlaşması bitmişti yenileyip tekrar başlamışlar. 4000 den küçük kodları bitirmişler bile 😄

ilk sayfayı tekrar güncellemiştim dün. Kod durumuna göre hem maile hediye kod gönderen ilandan hemde experess games satıcısından kod alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar en ucuz Hindistan mı yoksa Endonezya mı

• bu kişiden kod almayın kullanılmış kod satıyor ❗️❗️❗️

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

• Arkadaşlar kendi kullandığımız PSN hesabını Hint hesabı olarak değiştirebiliyor muyuz? Extra üyeliğim var onu da kullanmak istiyorum.

• davalaa D kullanıcısına yanıt

yeni bir hint hesabı açıp çift hesap şeklinde kullanabilirsiniz. Böylece extra üyeliklerinide hint hesabında kullanabilirsin

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mesajda bahsettiğiniz satıcı kim, önceki mesajınızda Express Games güvenilir diye ifade etmişsiniz ama kullanılmış satan başkası mı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende böyle bir sayfa geldi. Burdan alıyoruz değil mi ? Direk 4.000 olarak alamıyorum. 2 adet 2.000 lik alacağım. Doğru bu sayfa değil mi ?

• KonsolMania kullanıcısına yanıt

sayfa doğru hocam da 4000lik kod var resimde gözüküyor zaten onu seçin

• bu şekilde

Ekranda kocaman 4000 rs var nasıl alamıyorsunuz acaba?

• nier kullanıcısına yanıt

Seçiyorum 4.000 i ama sepete ekletmiyor veya satın almama izin vermiyor. Bilemiyorum artık nedenini. Mtc games den aldım.

• 1 ay önce ESSEL GMX'ten kod aldım tabii ki dolandırıldım , ilk mesajı okumadan aldığım için.

Sony Hindistan'a satıcının gönderdiği kodu attım bizim database'de böyle bir kod yok şeklinde cevap verdi. Amazona maili ilettim ama 3.parti satıcı olduğu için hiç bir şey yapamayız diyorlar. Özetle dolandırıldım.

Zaten herkes biliyor da benim gibi ilk mesajı okumayan varsa , ya amazonun kendisinden ya da Express Gaming satıcısından alın arkadaşlar.

Bende ekleniyor sanırım adres ile alakalı sorun yaşıyorsunuz. Bu arada mtc indirim yapmış kodlara, 4000 rs havaleyle 1750 TL ye geliyor geçen 1950 civarı falandı.

• nier kullanıcısına yanıt

Doğru olabilir hocam. Adres de vs hata yapmış olabilirim. Ama herşeyi doğru girmiştim. Forumdaki gibi. Neyse Mtc game den devam. 4.000 Hindistan psn kodunu 1.791 Tl ye aldım. Silent Hill 2 akar. HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU] 

Havaleyle 1750 ydi yine pahalıyı almayı başarmışsınız hocam.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.