Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi ilk mesajdaki adresi kaydedemeyenler aşağıdakini de deneyebilir.

İsim: Radheshyam Ujwal Dubey
    Adress: 44, Trishana Society, SubhashGunj Jamnagar
    AHMADNAGAR, MAHARASHTRA
    414002
    India
    Phone number: ‪5187927564‬
  • Amazondan bloklananlar neyden dolayı bloklanıyor. Tam olarak yazın da zincirleme millet düşüyor buna. Düşmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • block olayının hindistan amazon ile alakası yok, amazon genelde yapıyor. eskiden amazon.com konusunda da çok oluyordu, ilk alışverişte vs yaparsa yapıyor hep kullandığınız bir hesapta birşey olacağını sanmıyorum.
  • Teşekkürler anlatım için, 5-10 dakikada halloldu. Ayrıca @EstrEmO'nun iki mesaj üstte verdiği adresi kullandım. Henüz karta yansımadığı için kur hesabı yapmadım ama yansıyınca burayı düzenleyip kaç TL'ye geldiğini ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordwolf -- 15 Eylül 2019; 14:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Amazondan bloklananlar neyden dolayı bloklanıyor. Tam olarak yazın da zincirleme millet düşüyor buna. Düşmesin.
    en son cumartesi sabahı hem mail hem sms ile para iadesi yapıcaklarını siparişi iptal ettiklerine dair bilgi verdiler, bu sabah ise mail attılar 6. gün önce gelen mailin aynısını attılar, dekont gönderin hesabınız bloklandı diye :D zaten bloklu dalgamı geçiyorlar anlamadım, siteye giremiyorum zaten şuan dekontu gönderme ihtimalimde yok, bunlarla tek bağlantı kurabileceğin yer çağrı merkezi, oda ingilizcem yok anlaşamadım, nolcak bilmiyorum para iadesi olucak diyip bugün tekrar blok için dekont isteyip hesaba girememe sorunu çok enteresan
  • Arkdaslar bu india kodlar baska sitelerdede var oralardan alsak problem olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para da 13 tl eksik yattı :) madem stok yok neden alışveriş yaptırıyolar.

• Dün gece 3500+500 stoğa girmişti, aldım ve 2 saat için de kodlar geldi. Akbank 4000 rupiyi 322,25 TL olarak yansıttı. Daha önceden alışveriş yaptığım bir amazon hesabı olduğu için blok sorunu yaşamadım. Önce EA access 1 aylık, sonra fifa 20 almayı düşünüyordum fakat hesaba kart tanımlamadan EA Access alınamıyor. Kart ayarlama konusunda ne gibi bir işlem yapılabilir merak içerisindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: swordwolf

Teşekkürler anlatım için, 5-10 dakikada halloldu. Ayrıca @EstrEmO'nun iki mesaj üstte verdiği adresi kullandım. Henüz karta yansımadığı için kur hesabı yapmadım ama yansıyınca burayı düzenleyip kaç TL'ye geldiğini ekleyeceğim.
    Adresteki isim Farklı diye bir sıkıntı çıkmadı dimi?
  • EstrEmO kullanıcısına yanıt
    Hayır, herhangi bir sorun çıkmadı. Hesabı kontrol ettim, blok vs de yok. Teşekkür ederim yeniden.

• Kod geldimi bilgisi olan ?

• thsnblt kullanıcısına yanıt
    4000 lik kod satın aldım. 15 dk da geldi sorun olmadı. İşbank kredi kartı 327 lira çekti.

• magicbass kullanıcısına yanıt
    link atabilirmisin
  • Gamekart diye bir satıcı satıyor ondan alsak güvenilir midir?
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak ettim kart tükendi dediklerinde amazon satışı mı tükenmişti yoksa genel olarak hiç satıcı yokmuydu arkadaşlar?

Gamekart satıcısından alan daha önce oldumu ?
  • Bana hala ne kod ne para geldi , 0 İngilizce bilgimle telefon ile konuşmaya çalıştım translate yaparak çıldırmalık umarım derdimi anlatmışımdır😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eprex123 kullanıcısına yanıt
    son zamanlarda tükendi diyenler bulamıyor bence ne zaman baksam stok vardı, amazon'un sattığını görmedim hiç hep 3rd party satıcılar satıyor zaten. genel olarak "GamesTheShop" satıcısından aldı çoğu kişi şuan "Gamekart" satıyor. 546 yorumu var kötü yorumları siparişim geç teslim edilmesiyle ilgili sorun olacağını sanmıyorum, son zamanlarda alanlar da ondan almıştır zaten.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçtik bakalım ne zaman elimize ulaşacak kod.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Gamekart ile ilgili kötü yorumlar hayli kötü yalnız dikkat etmekte fayda var. 2.5ay bekledim yazmış biri, ön sipariş geçtiği oyunu zamanında alamayan da olmuş.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    onlar kutulu satış yorumları büyük ihtimal, dijitale yeni başlamış 3 yorumu var sadece yakın tarihte.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.