Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende kadere aldım en kötü iade edilir param dedim ama 15 dk da mail olarak kod geldi ön siparişi geçtim fifa 20 yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saati geçti kod gelmedi bana da bakalım artık umarım en kısa zamanda ulaşır.

Edit : Kod geldi şimdide "The prepaid card is not available in this region." hatası veriyor.
    Girerken mi bir hata yapıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 17 Eylül 2019; 21:55:11 >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    hesabı doğru bölgeden açtınız değil mi? alttaki linkten açmanız gerekiyor. sağ üstten profil resmine tıklayın - payment management - add funds

store.playstation.com/en-in/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Eylül 2019; 22:0:1 >
  • Yanlış mı bu 20 diyor
    HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan yeni hesap açtım düzeldi. Eskiden kullandığım bir Endo psn hesabıydı ama sorun çıkarttı ilginç şekilde. Her türlü yardım için teşekkürler.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    hindistan kodu alıyorsun hocam endo hesabında çalışmaz zaten.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hahaha gece gece kafa gitti ya. Resmen Hindistan ve Endonezyayı tek ülke yaptık.
  • Merhaba,

Ödeme bilgilerinizi onaylarken bir sorun oluştu. Ödeme kartınızın olası kötüye kullanılmasını önlemek için, siparişlerinizi beklemeye aldık ve hesabınızı kilitledik. Bilgilerinizi doğrulayana kadar hiçbir Prime avantajına erişemez veya sipariş veremezsiniz.

Bu sorunu çözmek için, ana kartınız için sonda 78'de biten bir ifadeyi doğrulamamız gerekiyor. İfadenizi güvenli belge portalımıza yüklemek için, bir tarayıcıda .IN hesabınıza giriş yapın ve talimatları izleyin.

Aşağıdaki bilgiler açıklamada açıkça gösterilmelidir:
    - Adınız ve fatura adresiniz.
    - Kart numarasının son 4 rakamı. Korunmanız için, yalnızca son 4 hanenin görüntülendiğinden emin olun.

İfadenizi gözden geçirip 24 saat içinde yanıtlayacağız ve 72 saat içinde çözülmeden kalırsa açık siparişlerinizi iptal edeceğiz. Bilgilerinizi korumak için, e-posta yoluyla belgeleri kabul edemeyiz ve bildiriminize hesap uzmanlarından oluşan bir ekibin erişimini kısıtlayamayız. Müşteri Hizmetleri ekibimiz bu e-postayı gönderdiğimizi doğrulayabilir ancak bildirimlerinizi göremez veya bu konuda daha fazla bilgi paylaşamazlar.

Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Yeni hesap açmamanızı rica ediyoruz, çünkü verdiğiniz herhangi bir sipariş iptal edilecektir.

Saygılarımızla,

Hesap Uzmanı
    Amazon.in
    www.amazon.in
    Online Shopping site in India: Shop Online for Mobiles, Books, Watches, Shoes and More - Amazon.in
    http://www.amazon.in

ARkadaşlar şimdi ne yapmam gerekiyor

• amazonu geçip başka yerlerden alışveriş yapın , dikkatli olun boşu boşuna haftalarca bizim gibi uğraşırsınız, en son bana bugün mail geldi para iadeniz 15.09 tarihinde yapıldı 4 gün içersinde hesabınızda görünmez ise bankanızı arayınız diye. hala bekliyorum
  • Amazon’da 3500 kod aldım herhangi bir sıkıntı olmadı kod 15 dk geldi oyunu aldım Vakıfbank kredi kartı 48,96 dolar çekmiş o da 278 lira yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle bu konuyu açıp, detaylıca anlatıp, bizi bu durumdan mahrum bırakmayan arkadaşa ve sizlere teşekkür ederim. İşte forumu bu yüzden seviyorum. Şükürler olsun imkanımız var ama; dediklerinizi 10 dk içinde yapıp, 1 saatte sayenizde 100TL daha uyguna Fifa 20 sahibi olduk. Para kolay kazanılmıyor. Çok sağ olun. Asıl sorun bize yerini dahi zor bildiğimiz Hindistan adresi yazdıran sistemde. Bütün oyunların fiyatını Usd üzerinden sabitle, kurla çevir, ama işlerine gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosfofruktokinaz -- 19 Eylül 2019; 0:27:44 >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt
    iyi oyunlar hocam

• Arkadaşlar bloklandı hesabım fakat bugün açılmış böyle bir mail geldi bana nedir durum

Greetings from Amazon.in

We're writing about the order you placed with GameKart on 18/09/19 (order #404-7083126-4483539). The processing of your order was delayed and your delivery estimate has changed.

Your new estimated delivery date is:
    19/09/19

• volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    siparişin işlenmesi geciktiği için teslim tarihi değişti, 19eylülde teslim edilecek demişler. gelir yani bugün keyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

siparişin işlenmesi geciktiği için teslim tarihi değişti, 19eylülde teslim edilecek demişler. gelir yani bugün keyin
    hocam bloklandı hesap tekrar açıldı bir sorun olmaz demi
    açılmazsa sipariş iptal oluyor açıldıysa sorun olmaması lazım. istedikleri belgeleri göndermiş miydin?
  • Valla her hangi belge yollamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

açılmazsa sipariş iptal oluyor açıldıysa sorun olmaması lazım. istedikleri belgeleri göndermiş miydin?
    Valla her hangi belge yollamadım
    bilmiyorum hocam o zaman, açmışlarsa gelmesi lazım. şuan hesabına girip siparişi görebiliyor musun ne yazıyor bu kısımda?

https://www.amazon.in/gp/your-account/order-history

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Eylül 2019; 15:27:37 >
  • Olmuyor olmuyor bu fiyatlara olmuyor

Bir oyun sevkimiz vardı sony sayende o zevk alınmıyor

Gülmüyor gülmüyor yüzümüz gülmüyor

Fiyatlar üst üstte bindikçe oyun alasım gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üçbuçukk -- 19 Eylül 2019; 16:39:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.