Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hindistan amazon hesabında kart tanımlaması yapan oldumu hiç fax ile
    Tr müşt hizmetleri işlem yapamayız in amazon a diyor.
    Amazon.in de müşt hizmetlerine bağlanabilmek için oturum aç diyor oturum açtırmıyor hesap bloke napıcam anlamadım
    Yardımcı olabilecek varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kredi kartı yok acaba buradan yardımcı olabilecek yani kod alabilecek yardımsever kişiler var mı?

• 360 dan sorunsuz aldım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dımmışali

Arkadaşlar bende kredi kartı yok acaba buradan yardımcı olabilecek yani kod alabilecek yardımsever kişiler var mı?
    Hocam sec hak satabilirim thelastofus

• Akineton_ kullanıcısına yanıt
    360'a nasıl alabildiniz hocam hangi banka? ben geçen hafta 375 civarına alabildim daha ekstreye yansımadı bile.
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    enpara banka karti ve denizbank bonus

• Sağol kardeşim sayende Hint PSN den cod mw aldik son 3000 rupilik karti da ben aldim galiba amazondan
    Stok bitti görünüyor

• Bu kodu alan arkadaşlar şuan sanırım sadece 1000 ve 500 olan RS kodları kalmış.

Ben USA adresli hesabım ile girdim daha alım yapmadım çünkü adres bazlı bir sıkıntı yaşamam değil mi.? Malum adres USA yeni bir hesap açıp Hindistan adresimi kullanayım yoksa şuan ki hesabım geçerli olur mu.?

Ve konuda kodların üst üstte alınmadığı 2 gün beklendiği yazıyor şimdi 4000 RS olan oyunu almam için tek seçeneğim 3 1000 2 tanede 500 Rs kodu almam. Bunun için 2-3 hesap açıp enpara kartımı kullansam sorun olur mu.?

Yada En azından 2 hesap açıp farklı kredi kartı ile alım mı yapayım daha hızlı olsun diye, yoksa 2-3 gün bekleyip kodları 4000 Rs yapana kadar alayım mı.?
  • Arkadaşlar şuanda sıkıntısız alınıyor mu The Last of us 2 hindistan psn’den ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 4 Haziran 2020; 15:50:33 >
  • Kralsın ya 50 lira için değermi diye düşünmeyin 10 oyun sonunda cebinde 500 TL kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 4 Haziran 2020; 21:43:47 >
  • Sec hak alınır

• Sorunsuz alınıyor arada bekleyip kod alın derim şimdi 3000 rs ve üstü yavaş yavaş stoklara girmeye başladı.

4000 rs satan kişiye bir dostum için mesaj attım geri dönüşünde, 1-2 kaç gün sonra stoklarının tekrar dolacağını söyledi. Alacaklar 4000 rs olanı beklesin tek alım ile işlerini bitirsin.

Sıkıntı olur diye korkanlar rahat olsun, en kötü hesap blocklanır ve paranız iade edilir. Onun harici kendi alımım bazlı konuşur isem enpara kartı ile alımda kur bazlı bir ek fiyat eklemeden kısa sürede kodları aldım. Bu zaman kadar 10 kişiye alım yaptım hepsi yakın dostum özelden al diyen olur ise ne yazık ki sadece tanıdılar için yardımda bulunuyorum.
  • endonezya psn'de sekiro 210₺'ye denk geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 lük aldım sorun çıkmadan gelir ve eklenirse 3500 daha alırım, one day seçmiştim yarım saatte geldi ve eklendi 3500 üde satın aldım one day olarak seçtim yine

Arkadaşım çok sağ ol ön sipariş verdim 75 tl daha ucuza gelmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 5 Haziran 2020; 12:50:26 >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    iyi oyunlar

• Arkadaşlar meraktan soruyorum usa için olsun hindistan için olsun hep offgamers kullandım amazonun farkı nedir ?

offgamersda hiç sıkıntı yaşamadım ve hemen teslim edildi kodlar.
  • wcknzz kullanıcısına yanıt
    amazon komisyon almiyor

• Merhaba;

Paypal hesabı eklenebiliyor mu açılan Hint Psn'ine? Modern Warfare almak istiyorum sanırım fiyat olarak en uygun psn hint psni.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    paypal eklenmiyor malesef

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.