Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakikaten sövmemek elde değil tr müşteri hizmetleri de işlem yapamıyor india ile ilgili telefonda veremiyor jef bezos un eline kaldık mk :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AU 00 TR kullanıcısına yanıt
    Hocam hallettim. Hesap kitlenince pdf attım ekstre aradılar beni ürünü anlttım adres fake dedim para kestiniz siparişi iptal ettiniz dedim konuştuk açtı hesabı sipariş onaylandı

• MertAyaar kullanıcısına yanıt
    Bende pdf atacak mail adresi yok fax çekmeniz gerekiyor diyor fax numarası var iptal olsun benim ben oyunu aldım tr den zaten

• Aldık 3500+500 kart ile. 10dk içinde geldi kod.

Enteresan hocam benimde hesap kapatıldı amazona girerken direk hesabınız kilitlendi diyip form çıkarıyordu karşıma öyle yolladım

O formu yolladım pdf bende ama tekrardan fax istediler verdikleri numarada çalışmıyor ondan ilerleme olmuyor

Hocam sürekli o formu gönder. Bana yabancı ama Türkçe bilen biri bağlandı. Benim adıma olmayan hesabı açtırıp siparişimi onayladı adam. İstersen iade edebiliriz dedi ben istemedim. Bilgili biri çıkar illaki çok beklemişsin bence

• Enpara banka kartıyla bugün almaya çalıştım ben de ve aynı şekilde hesabım bloke edildi.Daha sonra kredi kartın son 4 hanesinin görüntüsü istenildi onu da gönderdim ancak tekrar hesapta sıkıntı olduğu ve hindistana fax çekilmesi gerektiğine dair mail geldi.İşin güzel tarafıysa amazon hindistanda ne live chatta konuşma imkanınız var ne de herhangi bir iletişim için mail var.Sadece robot chat ve sizi arayalım seçenekleri.Aramada sadece hindistan içi numara ile.Nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum.
    Hocam form girme ekranı da gitti artık, giriş yaptığında sadece mailinize gelen talimatları takip edin yazısı çıkıyor.
  • TylerrTerry kullanıcısına yanıt
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: MertAyaar

Hocam sürekli o formu gönder. Bana yabancı ama Türkçe bilen biri bağlandı. Benim adıma olmayan hesabı açtırıp siparişimi onayladı adam. İstersen iade edebiliriz dedi ben istemedim. Bilgili biri çıkar illaki çok beklemişsin bence
    Ben amazon india dan. Code bir kere aldim simdi india telefon numarasi soruyor satin almak icin napmak lazim ? Siz nasil aldiniz sastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TylerrTerry kullanıcısına yanıt
    Hocam ben başka hesap açıp trden beni ara desteği bıraktım ama türkler bağlandı hep dene istersen onuda uzmanlara aktaracağız diyorlar. Bendeki form ekranı nedense gitmedi ordan 10 kere göndermişimdir. Hep red maili aldım. Para kesilmediyse bekle 3 gün sonra satarım primary ref varsa sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertAyaar -- 18 Haziran 2020; 19:25:10 >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Forumdakilerin birebirini yaptım hocam tel onayı istemedi

• Ben sorunu çözdüm. Hesaba girerken orda istediği bilgiler kısmına Enpara dekontu attım. Adres kısmına da tr de yaşıyorum. Online teslimat olduğu için fake adres yazdım dedim. Tabi bundan önce 2 kişiyle telefonda konuştum ama hint aksanı + orta seviye İngilizcem le pek anlaşamadık. 5-6 saat sonra ise mesaj geldi siparişim onaylandı diye kodları teslim aldım.

• Arkadaşlar hint amazon’da banka kartıyla olmuyor demi? Kredi kartıyla mı alacağız?

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Ben Enpara ile aldım başta sorun yaşadım hesabı askıya aldılar, dekont vs atınca anca hesabı aktif ettiler.

• 4000 rupi card bulamadım. Bilen bulan varsa bir link atabilir misiniz.

• last Of us alcak varsa sec hakkı alabilirim. uzun süre satmayacak multisinide oynayacak birini arıyorum

• zugu kullanıcısına yanıt
    3.000+1000 aldım ben

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıyla almak lazım o zaman. Teşekkürler cevap için.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.