Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gkngns12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne hale düştük arkadaş paramız hindistan rupisiyle güney afrika randı ile kapışır olmuş. Bu ülkenin bu hale düşmesinde kimin emeği varsa ... yazık cidden çok yazık. Söyleyecek söz bulamıyorum. Resmen bizim ve bizden sonraki neslin geleceğini çalıp üstüne borç bıraktılar kendilerini de zengin ettiler. En acısı da hala destek görmeleri ama artık azınlık durumundalar ilk seçimde gidecekler yoksa yok olup gideceğiz başka açıklaması yok.
  • Türkiye Store kadar kötü yönetilen bir birim yoktur sanıyorum..Diğer ülkelere çok sağlam indirimler varken biz genelde seyirci kalıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Ne hale düştük arkadaş paramız hindistan rupisiyle güney afrika randı ile kapışır olmuş. Bu ülkenin bu hale düşmesinde kimin emeği varsa ... yazık cidden çok yazık. Söyleyecek söz bulamıyorum. Resmen bizim ve bizden sonraki neslin geleceğini çalıp üstüne borç bıraktılar kendilerini de zengin ettiler. En acısı da hala destek görmeleri ama artık azınlık durumundalar ilk seçimde gidecekler yoksa yok olup gideceğiz başka açıklaması yok.
    Burada paramız Hindistan Rupisiyle kapışır oldu gibi algı yapamazsınız siz. Çünkü kapışamıyor onlarla da :D 5 yıl önce 0,042 olan para şimdi 0,090 2 katından fazla artmış :D

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

Burada paramız Hindistan Rupisiyle kapışır oldu gibi algı yapamazsınız siz. Çünkü kapışamıyor onlarla da :D 5 yıl önce 0,042 olan para şimdi 0,090 2 katından fazla artmış :D

Alıntıları Göster
    Kapışma kelimesi yanlış seçim olmuş ama demek istediğimi 1 görselle anlatmışsın :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 4000 rupi yüklü hesap satın almak isteyen varsa 355 TL den satıyorum. Mail gilzi soru d.tarihi vs tüm bilgiler mevcut.
    @TylerrTerry adlı arkadaşa satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 19 Haziran 2020; 13:46:17 >
  • Amazonda hiç bir rp biriminde stok kalmamış ve bir kaç arkadaşın hesabı bloklandığından korkmaya başladım, başka siteden alamıyor muyuz ? :(
  • Amazonda rupi stok bitmiş. En kısa zamanda gelme ihtimali var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Amazonda rupi stok bitmiş. En kısa zamanda gelme ihtimali var mı?
    evet sık sık geliyor diye görmüştüm, günde 1 kere kontrol etsen illaki denk gelirsin
  • yoursummerdreamz. kullanıcısına yanıt
    Hmm iyi o zaman.

Edit: @yoursummerdreamz. haklısınız hocam geldi stoklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 19 Haziran 2020; 20:9:13 >
  • Ben onceden 3500+500 rupi aldim. Tekrar ne zaman alabilirim ? 2 kez almaya izin vermiyor cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 20 Haziran 2020; 12:44:52 >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    en iyi ihtimalle 3-4 gün sonra

• prepaidgamecard.com adresinden alınıyor mu acaba

• spooky61 kullanıcısına yanıt
    alınıyor ama yaklaşık 10 lira komisyon aliyor. ayrica kurumsal bir firma değil olumsuz bir durumda müşteri hizmetleri yavaş kalıyor. watsaptan konuşuyorsun burdaki spotçular gibi ağiz yapiyor..

• şuan hiçbir kartta stok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoursummerdreamz.

Amazonda hiç bir rp biriminde stok kalmamış ve bir kaç arkadaşın hesabı bloklandığından korkmaya başladım, başka siteden alamıyor muyuz ? :(
    Ban ne alaka?

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Banka kartıyla ödeme yaptığımız için hesapları askıya aldılar ne para iadesi yapıyorlar ne siparişleri gönderiyorlar.Kaç gündür çözmek için uğraşıyoruz
  • Dün kredi kartımla 3000 rupi'lik kart aldım. 1 saat içinde kod geldi ve kredi kartımdan da 39.5 dolar olarak çekildi.

• Uzun uğraşlar sonucu benim hesabı da açmışlar sonunda.Siparişleri de geçip kodları göndermişler.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.