< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (50. sayfa)
-
-
Valla hocam benim oynayıp bitirdiğim oyunlaradan örnek vereyim , tlou2 , ucharted , gow , until dawn , the order , vs tr alt yazı vardı kupalarda tr idi . Ama dediğiniz durumu hiç yaşamadım oyun ingilizce vs olupta kupası türkçe olan oyun hatırlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 9 Ekim 2020; 3:42:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Fifa ingilizce olsun önemli değil top yuvarlak işte orda da. Cyberpunk ama İngilizce gelirse var ya, bu başlıkta yer yerinden oynar. En başta ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demeye çalıştığım şey oyundan bağımsız olarak sistem dilinin kupa açıklamalarını o an hangi dile aitse ona uyarladığı yönünde. Yani şimdi sistem dilini Rusça yaparsanız, sizdeki sürümde Rusça olmamasına rağmen başka sürümlerde bu dil olduğu için sistem otomatik olarak kupa listesinde o dile ait açıklamaları ekler. Ama örnek olarak Sırpça dil desteği yoktur oyunda. Siz sistem dilini Sırpça yaptığınızda kupa açıklamları İngilizce olur. Sizin oyununuzda Türkçe dil desteği var bu nedenle de kupa açıklamları Türkçe ama farklı CUSA koduna sahip olduğu için dil kısıtlaması mevcut.
Küçük bir hint olarak düşünebilirsiniz bunu. Misal bir oyunda Türkçe dil desteğinin olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız o oyunun kupa listesine bakabilirsiniz. Eskiden PS Store’da Türkçe dil destekli oyunların dil açıklamalarında Türkçe görünmediği için bu yola başvuruyordum.
Konuya gelirsek.. Hindistan PSN’i mağdurlarına diyecek bir şeyim yok. Doğrusunu açıklamaktan, insanları bilgilendirmekten bıkıyorsunuz bir yerden sonra.. Darısı var olmayan ve yanlış kullanılan hayali PSN kardeşliği denilen sistemin başına.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Hint psnden alınan Fifa 21 de sadece Arapça ve İngilizce seçeneği var şaka gibi 😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. Defa oluyor oyunun çıkışında cusa kodunun değişmesi. Biri Uncharted 4 UAE psn, biri de fifa 21 hint psn işte
Arkadaslar çok büyük gol yedik ama isteyen olursa 4000 rupilik PSN gift kartı kullanmadım isteyene aldığım fiyattan verebilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sony Türkiye şikayet edip hindistan dan Türkçe dili kaldırttı ise kendi kalesine bir gol daha atmış olur, zaten insanlar parasızlıktan gamepass gibi yerlere yöneliyorlardı bu sayı daha da artacaktır..
artık xbox ın gamepass konusunda daha agresif olmasını istiyorum yoksa sony düzelmeyecek belli oldu..
-
Ikinci elde yeteri kadar hint fifa 21 ilani yokmus gibi simdi heryer ilan oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi1907 -- 9 Ekim 2020; 10:30:33 >
sorun fifa kaynaklı büyük ihtimal, pc'de de yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam dil kısıtlamalarını.
-
bundan sonra Hindistandan ön sipariş vermekte temkinli olmak lazım. oyun çıksın, CUSA kodları halen aynı ise TR psnle ondan sonra almak lazım. ön siparişte aynı iken oyun çıkınca kafalarına göre değiştirebiliyorlarsa her şey beklenir artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Ekim 2020; 19:58:59 > -
Beyler yalnız hint psnde oyunun Hintçe dili de yok sadece ingilizce ve arapça var. Öyleyse bu bir hata olmalı değil mi?
-
Evet çok garip bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: cocobongo555Beyler yalnız hint psnde oyunun Hintçe dili de yok sadece ingilizce ve arapça var. Öyleyse bu bir hata olmalı değil mi?
Ghost of tsushimada hint dili varmıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriorsGhost of tsushimada hint dili varmıydı?
Alıntıları Gösterbilmiyorum valla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X