Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 17 yi rus psnden almıştım zamanında acaba ordada tr dili kalkmışmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt

Kalkmasa bile faydası yok. Fifa dan örnek veriyorum,Oyun 4900 ruble, 4000 rublelik kart 560 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: volkimjj

Kalkmasa bile faydası yok. Fifa dan örnek veriyorum,Oyun 4900 ruble, 4000 rublelik kart 560 lira

Faydası var diye sormuyorum ordanda tr kalktıysa türkçe oyun tr psn dışında kalmamış demektir..

• fifa 21 pri almayı düşünen varsa tr psn den bugün alıcam yazsın bana hint psn türkçe yok malesef

• Cyberpunk 2077 için de tr dil olmayacak o zaman sony el attıysa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu oyun hangi ülkeden alınınca kesin ve net olarak türkçe altyazılı olarak çıkacak bilgisi olan varsa verebilir mi acaba ona göre oyunu alacağım hint psnden alanların türkçe altyazılı olmama ihtimali var sanırım yukarıdaki yazıları okuduğum kadarıyla...

• cyberpunk aşağı yukarı ne kadara geliyor şimdi ve kesin olarak türkçe mi ?

• dimontales kullanıcısına yanıt

bunu kimse bilemez.

hindistan psn de oyun zamlanmıyor sonuçta.çıkışında cusa kodu değişmezse alırsınız.şimdi 377 tl verip ingilizce çıkarsa oynanmaz bu oyun o halde

• 325235234 oyundan 2 tanesinin cusa kodu çıkışta değişip türkçe olmadı diye (ilki uae psndeki uncharted 4 idi) diğer oyunlar da Türkçe olmayacak demek doğru değil...

• Psn storeda çoğu oyunda oyun içi bilgiler dil ve altyazı bilgileri yazmakta ama fifada yazmıyordu taki çıkana dek.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Psn storeda çoğu oyunda oyun içi bilgiler dil ve altyazı bilgileri yazmakta ama fifada yazmıyordu taki çıkana dek.

hocam ben şimd yeni çıkacak oyunlara baktım (ac valhalla , Watch dogs legion gibi) hem pcden hem mobil uygulamasından ve diller gözükmüyor hiç birinde.

• Arkadaşlar peki Last of Us 2yi bugün Hint PSNden indirirsek Türkçe olmayacak mı?

• theasus kullanıcısına yanıt
    Olur türkçe oynarsın çıkmış oyunda sıkıntı olmaz

• Durumu özetliyecek olursak..

Şuan sadece fifa 21 türkçe olarak çıkmadı. Daha önce çıkan oyunları etkileyen bir durum yok. Bundan sonra çıkacak oyunlar içinde birşey söylemek zor. Bekleyip görmek lazim.

Benim fikrim fifa kaynaklı bir sorun oldu. hiçbir avrupa ülkesinde türkçe olarak çıkmadı oyun sadece hindistan psn değil yani normalde ingiltere almanya gibi ülkelerde türkçe dil oluyordu.

türkiye psnin tüm avrupa psnlerini etkikeyecek kadar söz sahibi olduğu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 11 Ekim 2020; 18:13:53 >
  • Cyberpunk icin bu yollar da izlenebilir.

Ön sipariş yapılır. Oyun yüklenmeden beklenir. Çıktığı zaman da Türkçe değilse iade istenir. (Kod olarak alabilirsin para olarak alamazsın galiba) (Oyun indirilmediğini icin iade alabiliyorsun diye biliyorum)

Veya

Kod alınır hesaba yüklenir ve beklenir eğer Türkçe çıkmazsa başka oyun alınır(sonuçta her türlü ucuza başka oyun almış olursun)

Ben FIFA kaynaklı olduğunu düşünüyorum cunku FIFA 20’de 5 dil varken FIFA 21’de 2’ye düşmüş. Tr psn ile alakalı olsa sadece Türkçe giderdi. Ayrıca eski oyunlar da değişirdi

• Cyberpunktan önce gelecek olan oyunlar arasında tr dil barındıracak olan başka oyun yok mu ya? tripple a olarak yok biliyorum da hani indielerden falan yokmudur, cyberpunk çıkmadan evvel o oyunu hint psnden alanlara bakıp emin olsak

• tospik kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle çok daha popüler bi oyun olduğu için bu tamamen Fifa’yla alakalıdır. Değilse de Cyberpunk ön yüklemeye açılınca kesinlikle indirmicem, Türkçe çıkmazsa iade isteyip mevcut bakiye ile Spider-Man: Miles Morales falan alırım... Zaten Türkçe dil yok, Hindistan PSN’den alıp İngilizce oynarım.

• gelişmeleri izliyoruz  

• noldu şimdi Hindistan psn de mi patladı. TR psn den mi alıcaz oyunları pahalı pahalı.

Ozmn önsipariş oyun alınmaz herkes cusa kodları aynı diye sipariş geçmiş. Oyun çıktıktan sonra adamlar cusa kodlarını değişmiş çıkış tarihine kadar bekleyip kesin tr olduğuna emin olduktan sonra almak lzım demekki bundan sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 17 Ekim 2020; 18:15:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

noldu şimdi Hindistan psn de mi patladı. TR psn den mi alıcaz oyunları pahalı pahalı.

Ozmn önsipariş oyun alınmaz herkes cusa kodları aynı diye sipariş geçmiş. Oyun çıktıktan sonra adamlar cusa kodlarını değişmiş çıkış tarihine kadar bekleyip kesin tr olduğuna emin olduktan sonra almak lzım demekki bundan sonra :)

net bir şey yok hocam cyberpunk çıkınca belli olacak durum. büyük ihtimal fifa ya özgü bir durum oldu

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.