Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yine hindistanda alırsan sorun olmaz.kaldığın yerden devam edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

.

Alıntıları Göster

Sen en pahalı psnden al en güzeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 16 Kasım 2020; 0:15:34 >
  • İsteyen türk psn’den alır isteyen hint’ten 66 lira fark var sıkıntı nedir onu anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hindistan psn domen's souls 4999 rupi olarak açıklanmış ps exc oyunlar bundan sonra 4999 rupi olacak ps5 oyunlarını fiyaları sabit değil mesala hitman 3 oyunu 4129 rupi gif kart alıp artık her oyunu alamayacağız.

• Turk.Navy kullanıcısına yanıt

dostum kanada psn'i alsak ps plus collectionla gelen oyunlar turkce olmayacak mi?

• Her oyun olmaz cusa kodlarına bakmak lazım cusa kodu aynı ise Psn Türkiye’de hangi dilleri destekliyorsa oyun Kanada psn’de destekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 1 Kasım 2020; 20:6:14 >
  • Miles morales belli oldu mu acaba hint psn den alsak türkçe seçenekleri olacak mı ya da ne zaman belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren5361 -- 10 Kasım 2020; 23:28:14 >
  • Arkadaşlar ben cyberpunk 2077 almak istedim şuan güncel kurla 3500 rupi 363 TL gözüküyor ama benden 382 lira çekmeye çalıştı sebebini bilen var mı? Kurların güncellemesi falan mı gerekiyor eğer öyleyse ne zaman güncellenir bilenler bir yardımcı olabilir mi?

• emrebyk78 E kullanıcısına yanıt
    sizin googleden baktığınız kur ile bankaların yurtdışı alışveriş kur ve komisyonları farklıdır hocam. 382lira normal yani 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 18 Kasım 2020; 13:5:24 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermayuha -- 24 Kasım 2020; 12:3:25 >
  • Cp2077 alınca tr olacak mı dostlar

• Cyberpunk 2077 TR dil içerecek değil mi Hindistan PSN'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermiller

Cyberpunk 2077 TR dil içerecek değil mi Hindistan PSN'de

cusa kodları aynı içeriyor olması lazım.

• Evet sitesininde yazıyordu

• şöyle bir sayfa buldum cd project redin resmi sayfası.

https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/playstation/sp-technical/issue/1574/cyberpunk-2077-language-support-1

Please be aware that this list is subject to change. Always check with your vendor that the game they have in stock supports your desired language.

Lütfen bu listenin değişebileceğini unutmayın. Her zaman satıcınıza stokta bulunan oyunun istediğiniz dili destekleyip desteklemediğini kontrol edin.

son dakika golü gelebilir. çıktığı gün tekrar bakıp tr altyazı varsa alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 27 Kasım 2020; 21:1:42 >

• Ben aldım üstadım Hindistan psn den tr desteğide var
  • Fifa 21 Ps5 sürümüne güncellendiği zaman Türkçe oluyormuş bilgisi olan var mı merak ettim

• Turk.Navy kullanıcısına yanıt
    Evet hocam güncelledim Türkçe oldu çok şükür
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.