|
HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (54. sayfa)
-
-
Amazon’da 3500’lük card satışta değil. Tekrar girer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2500 + 1000
3000 + 500
şeklinde alabilirsiniz
Hocam şu an sadece 2000 ve 500 var.quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan2500 + 1000
3000 + 500
şeklinde alabilirsiniz
500 olanıda 699’dan satıyorlar. -
kargo adresini benim verdiğim adres yapin hocam tüm kodlar stokta siz sanırım türk adresi girdiğiniz için kodlar gözükmüyor sizde
Adres güncellemeyi henüz yapmamıştım. Teşekkürler hocamquote:
Orijinalden alıntı: byvolcankargo adresini benim verdiğim adres yapin hocam tüm kodlar stokta siz sanırım türk adresi girdiğiniz için kodlar gözükmüyor sizde
-
şurada kaldım arkadaşlar ne yapmam gerekiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: fallofdayşurada kaldım arkadaşlar ne yapmam gerekiyor
telefondan giriş yaparsan bunu sormuyor uygulamayı indirip dene yada ordan in +91 yerine tr +90 seçip numaranı kayıt ettirebilirsin.
-
hocam ilk sayfadaki adresi ekledim adreslere hesabım var zaten. acaba ondan mı yaptı birde telefondan deneyeyim
-
aynısı benimde başıma geldi tarayıcıdan girince sorup duruyordu bende mobil uygulamadan girdim sormadı. deneyin hocam .
-
+90 yapip kullandığınız numarayi ekleyin
hocam biryerde yanlıs yapıyorum ama.kendi numaram ile girdim kullanılıyor diyor.acaba kendi normal adresimi silip sadece bunu mu ekleyeceğim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan+90 yapip kullandığınız numarayi ekleyin
hocam onuda denedim.kod gönderiyor.giriyorum kodu bu telefon numarası kullanılıyor diyor.neyse tr psn bakacagız
Yanlışlıkla pm attım hocam size
-
sold by amazon bulabilen var mı? cloudtail ve express game kart var, güvenilir mi
NOT: 3.500 rupi aldım 17dk'da maile geldi kod
https://www.amazon.in/gp/product/B07K6S5BLD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 7 Aralık 2020; 14:30:18 > -
4600 rupi lazim bana bunu alamiyoruz sanirim degil mi ? 4000 + 1000 almamiz lazim galiba. Ne kadara patliyor bize bu sekilde
evet hocam malesef 4600rupi alamiyoruz. 5000 rupi almak lazim 550 gibi rakam tutar -
Merhaba bu başlıktaki adımları uyguladıktan sonra banka kartımla 3000 rupi aldım parayı çekti ama hesabı şuan askıya aldı.e posta ile bazı talimatlar istedi onları uyguladım ama başka yapmam gereken bir sey var mı. -
Konu sahibine teşekkür ederim. Dün akşam sorunsuz bir şekilde kendime Cyberpunk satın aldım. Adımları bir bir yaptım ve hiçbir problem ile karşılaşmadım.
Beklemedeyiz..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X