Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anladım teşekkürler hocam bakalım bekleyip görelim takipteyim konuyu :)

• Güzel haber geldi. Hindistan psn’de Cyberpunk 2077 TÜRKÇE

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

Kaynak:
    technical support — cd projekt red
    Cyberpunk 2077 - Language Support — Cyberpunk 2077 | Technical Support — CD PROJEKT RED
    https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/xbox/sp-technical/issue/1571/cyberpunk-2077-language-support

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tospik kullanıcısına yanıt

tahmin ettiğim gibi fifa21 ile alakali bir sorun oldu. çünkü hiçbir avrupa psninde türkçe değildi oyun.

türkçe oyunlar için hint psne devam 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

tahmin ettiğim gibi fifa21 ile alakali bir sorun oldu. çünkü hiçbir avrupa psninde türkçe değildi oyun.

türkçe oyunlar için hint psne devam 👍

hocam yeni nesil oyunları hintten devamke mı daha uyguna dusyor mu baska storelarda :)

• Hindistan psn güncellenmedigi icin (ben göremedim en azından) yeni oyun fiyatlarını bilmiyoruz. Tr psn 80 euro’luk oyunlara 66-61 Euro fiyat koymuş şimdilik. Hindistan’da 60-55 civarı gelir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: gokayK--

Bu mesaj silindi.

Bizde o sayaç bile yok hocam HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]  siz nerden nasıl eriştiniz? Bizim hesapta kütüphande Cyberpunk satın alınmış bile gözükmüyor, Store'a girip Cyberpunk'a gelince satın almama da izin vermiyor, sizde olduğu gibi bu oyun zaten satın alınmış diyor. Sistemsel bir hata sanırım, oyun ön indirmeye açılınca çözülür diye düşünüyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 16 Kasım 2020; 0:16:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3500 rupi gözüküyor, yani 380 TL. Türkiye'de mastercard iadesi ile 410 TL'ye geliyor, eğer hesabım doğruysa aradaki fark için uğraşmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

.

Gift kartla hint psnden 393 tlye aldım, tr psnde 459 Fark 66 tl nasıl aynı oluyormuş?

• sorun gözükmüyor hocam

• sorun yok bende de

• quote:

Orijinalden alıntı: lorenzen

3500 rupi gözüküyor, yani 380 TL. Türkiye'de mastercard iadesi ile 410 TL'ye geliyor, eğer hesabım doğruysa aradaki fark için uğraşmaya değmez.

1 kerelik kampanya fiyat karşılaştirmasi için kıstas olamaz kaldıkı herkezde mastercard yok hadi onuda geçelim 30lira fark olsa bile niye ayni şeye daha fazla verelimki ?

• Türkçe ön planda pek değil benim için en ucuz nerden ise ordan alma taraftarıyım sec olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Gift kartla hint psnden 393 tlye aldım, tr psnde 459 Fark 66 tl nasıl aynı oluyormuş?

Alıntıları Göster

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 16 Kasım 2020; 0:16:28 >
  • hindistan en uygun yer orası tartışılmaz.

fakat arkadaşın 1 kerelik olan kampanya ile 410 tl ye almasıda mantıklı.

ana hesabını alıp bu oyun satmadan uzun süre oynamak ister.30 tl fazlaya değer o yüzden

zaten oyun bitince witcher gibi 2-3 tane ana oyun kadar dlc gelecek.sonra online gelir.

oyunu satmayacak çoğu kişi.o yüzden ana hesaba almak mantıklı bir yandan.

hindistan psn alıp bitirilip satılacak oyunlar için kullanılır benim gözümde.

hindistan hesabını satmayacak olanda oradan uyguna alır.

mastercard kampanyasını başka oyun için kullanır HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 23 Ekim 2020; 14:2:58 >
  • Tr psne yeni zamlar gelir yakında, hint daha uygun olur merak etmeyin

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

diyelim ki oyunu hint psn'den aldık. bitirince de sattık. sonrasında dlc geldi ve oyunu başka bir hesaptan yine aldık. bu durumda bir kayıp yaşar mıyım? oyunu bitirdiğim karakterimi DLC'ye taşıma olacak mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.