Şimdi Ara

Hint sinemasini izlemelimiyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Ne tür film yaparlarsa yapsınlar kendi kültürlerini bir şekilde o filmin içine monte etmeleri, en azından bazı türlerde sırıtıyor, Krish gibi mesela ama romantik komedi tarzındaki filmlerin yanı sıra Singham, Dabang gibi yapımların içinde izlemek de keyifli bence, hatta ne yalan söyleyeyim Dabang'ın munni şarkısı eşliğindeki sahnelerini izlerken çok keyif almıştım. Burada önemli olan ön yargılı bakmamak, gerçi her şey bir yana Singham'ı herkes izlemeli şahsen.

Evet bence doğru söylüyorsun. Bi ön yargıyla izlenince hiçbirşeyin zevki kalmıyor malesef. Çok güzelde olsa çirkin geliyor mesela. Bu da neymiş deniyor.

Singham ı az önce izledim. Kesinlikle harika ve 10 üzerinden 6.7 yi fazlasıyla hak ediyor. Bence 0.3 puan daha fazla olmalı en azından.

Film ne ciddi nede direk absürt yada tiye alan bir film.

Ben ilk defa bir filmin gerçek ve absürtlük ortasında olduğu halde saçma olmadığına şahit oldum. İkisini karıştıran bir filmin izlenmeyecek ve ortaya bişey koymayan bir film olacağını düşünürdüm. İlk defa ikisini aynı anda aynı oranda kullanabilen bir film gördüm.

Ama "sanat" kelimesinin nekadar güçlü olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Komedi - drama - polisiye - aksiyon gibi malzemelerin bir arada kullanılabileceğini ve ortaya güzel bir eser çıkabileceğine şahit oldum.

Çok keyif aldım.

Singham ı herkes izlemeli diyorum bende.

Not: Yorumum olumsuz eleştiriye açık değildir. 'Sen filmden ne anlarsın' tarzı yorum yapmak isteyenler lütfen alıntı yapmayın yada yorumuma cevap vermeyin.

• os_lnx kullanıcısına yanıt
    O halde direk Singham 2'ye dal.
  • quote:

O halde direk Singham 2'ye dal.

Az önce gördüm bende ikincisinin olduğunu. İlki kadar iyi mi ?
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Singham'ı gördün mü sorgulama, sadece tıkla.
  • quote:

Singham'ı gördün mü sorgulama, sadece tıkla.

Tamamdır hacı
  • Bollywood şahanedir ya, duyguları çok iyi işliyorlar ve bence kurgu olarakta çok başarılar, ahh şu dansları biraz kısa olaydı...
  • Talaash ve Kahaani filmleri gercekten harikuladedir. izlemeni siddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bazı arkadaşlar aman böyle aman söyle diyorlar hint sineması için ama emin ol abartıldıgı kadar kaliteli film değiller
  • Tarzını bilmiyorum ama My name is khan ve Kal hoo na hoo filmi iyidir
    Peekay *3 idiots
    ve taare zameen par filmi yani her cocuk özeldir filmi gercekten harikadır
    hintlilerin en iyi filmleri bunlar bence
  • Baş yapıt filmlerin sayısı çok ama çok az. Eğer İdiot, Slumdog millioner gibi sükse yapmamışsa hiç bulaşma o filme derim.
  • Listene yazmamışsın ama Ghajini , Talaash , My Name is Khan ve PK önerimdir. Dhoom 3 de var mesela saçmalıklarını atarsan çok sağlam film ancak birkaç yok artık atı kaydırıp geçirseydin dediğin sahneler olabilir. Ancak fikren Dhoom3 de çok güzeldir.
  • Hint sineması yıllar boyu kendini geliştirerek devam etmekte. Özellikle aşk temalı filmleri çok güzel oluyor. Aksiyon filmlerinde de uçuk olsalar da oldukça eğlenceli. Ben de Singham'ı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Baş yapıt filmlerin sayısı çok ama çok az. Eğer İdiot, Slumdog millioner gibi sükse yapmamışsa hiç bulaşma o filme derim.

Milyoner bollywood yapımı değil İngiliz yapımı bi film oscarı bile ingiltere aldı her hindistanda çekilen filme bollywood diyonuz ;) basroldeki çocuk bollywoodda oynamayı suşunmuyorum dedi hatta röportajında ama dediğin doğru sukse yapan 5 6 film var max 10 gerisi bizim turk dizileri gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

Yeni tavsiyeler varmı ? 2015 - 2016 Yılı yeni filmlerden izlenen ve tavsiye edilebilecek olan ?
  • İzle tabikide arkadaşım. "Ghajini" de Hint sineması ama izleyenler şok geçiriyor. Sanada tavsiye ederim. Pişman olmassın.

• Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt
    Evet benimde dikkatimi çekti. Ghajini de de öyle bir olay vardı. Ama zevkli oluyor be müzik falan. Şirin oluyor.
    Bide sonu iyi bitseydi çok iyi olacaktı.

• naughtyozi kullanıcısına yanıt
    İçinde izlemediğiniz varsa izleyin derim. 30 tane Hint filmi tavsiyesi. Hepsi de güzel bence.

http://kitaplarbenimhayatim.blogspot.com.tr/2016/07/hint-filmleri.html?m=0

• Bana göre çöp ötesi. Tabi sana göre farklı gelebilir izle belki seversin

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

İçinde izlemediğiniz varsa izleyin derim. 30 tane Hint filmi tavsiyesi. Hepsi de güzel bence.

http://kitaplarbenimhayatim.blogspot.com.tr/2016/07/hint-filmleri.html?m=0

içinden seçicem

iyilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

İzle tabikide arkadaşım. "Ghajini" de Hint sineması ama izleyenler şok geçiriyor. Sanada tavsiye ederim. Pişman olmassın.

Çakma film niye şok geçirelim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.