Hayır kokuyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hintli bir kadınla evlenir/sevgili olurmuydunuz ? (3. sayfa)
Hintli bir kadınla evlenir/sevgili olurmuydunuz ?
(En Son Oy Tarihi: 4.5.2022)
-
-
Nerden biliyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kokladım. Tenlerinde tuhaf bir koku var. İşim gereği hintlilerle bir ara sık görüşüyorduk, şantiyelerde çok çalışan hintli ekip vardı. İstisnasız tuhaf bir kokuya sahipler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkekleri öyle olabilir.zira bizim insaatcilarda kokuyor normal bir durum.😀
yok hocam kadın kontrol mühendisleri vardı, yaklaşınca nefesleri bile kokuyordu. Ayrıca iş güvenliğini bir süreliğine onlara vermişlerdi. Dolayısıyla ofis konteynıra sık sık gidiyordum. Kadın oluyordu içerde genelde ve orası da kokuyordu. Genetik faktörler önemli onları suçlamıyorum tabi ki. Ayrıca erkeklerini de kadınları doğuruyor zaten :)
-
Arap degilken evet biz arabizmi deseydik.Bunumu bekliyorsun.Biz kimsenin onayini almak icin arap degiliz demiyoruz.Araplastirilmaya calisildigimiz icin arap degiliz diyoruz.Kulturumuzun ve dilimizin araplar tarafindan yok edilmeye calisildigi icin arab degiliz diyoruz.Gercek ne ise onu soyluyoruz.Arabim desem yalan soylemis olurum.Ben Turkum.Arap degilim ve bundanda gurur duyuyorum.Senin gibi arap seviciler bu kadar arap olmak istiyorsaniz keske arab collerine defolup gitseniz.Arap degiliz ve aslada olmayacagiz.Bizi araplastiramayacaksiniz.Bunu aklina sok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 3 Kasım 2021; 21:33:29 >
Sabah akşam baharat :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
91 oyla hayır kesinlikle olmam 1. sırada.
İşte ırkçılık yapmak doğal bir şeydir. İnsanların içinden gelmiyor beğenmiyorlar. Yani kimseye zoraki başka bir ırkı sevdiremezsin.
Bende olmam, daha kaliteli ırklarla birlikte olurdum finlandiyalı kızlar.
-
Fin li ırklar daha guzel tabiki.ama herşeyi denemeli insan diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 7 Kasım 2021; 18:20:44 >
Biride dememiş ki forumda 3.şıktan çok üye var diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar uzağa gitmeye gerek yok.
Şopar Mahallesine uğrasan hepsi hintli gibi.
Romanlarla evlenmek gibi birşey düşman başına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya güzelleri de var
dibinde ukrayna rusya moldova vs. slav ırkının güzellikleri varken hindistanla komşu olduğunu düşün.. cevabı otomatik verdi herkes :D
Allah yazdiysa bozsun
Hayır bir kere ten uyuşmazlığı olur cermen vari bir beyazım
Bence farkli ten olmak daha güzel ilişkide
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X