Şimdi Ara

Hintli bir kadınla evlenir/sevgili olurmuydunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hintli bir kadınla evlenir/sevgili olurmuydunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 4.5.2022)
Giriş
  • İlla Asyalı olacaksa Kore ve Japon olur. Hem vatandaşlığı sağlam ülkeler oralar.

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Sen baska ırktansin. Senle yapabilirler.☺️
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

The Office UK de Hintli mintli yok Amerikan versiyonundan bahsediyorsun galiba.UK daha iyiyken ne diye Amerikan versiyonuna bakarsın :-)

• Dünyanın en pis insanları :( Dİşi olsun yeterle olmuyor malesef
  • Hititli bir kadinla evlenirdim sevgili olurdum
  • Sonra "hüü Türkler Arap değil hüü" diye ağlayın. Böyle, Batılı ülkelere karşı eziklik psikolojisi olanların, onay görmeyi beklemesi, sonra aynısını başka ülkelere yapması komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı

Sen baska ırktansin. Senle yapabilirler.☺️

Yok başka enayi bulsunlar

• Hoşlanmıyorum diyemem Asla İstemem de diyemem ama İstemem diyorum. Benim için en güzel kızlar Türk, Kürt, Laz, Arap, Zaza, Çerkes, Abaza, Dürzü, Gürcü, Ermeni, Rum, Azerbaycan, Süryani kızlarıdır. Anadolulu olsun Türk olsun isterim kısaca. Ha ama kendini bu ülkeye ait hissetmeyip yaşayanları da istemem kökleri kurusun kusura bakmasınlar bu yahşi cazibeden noksan kalacaklar
  • Hintliler bana hep kirli geliyor ten renklerinde bir iticilik var bilmiyorum isinamiyorum zenci desen değil beyaz desen değil esmer içinde fazla karalar nasıl bişey bunlar anlayamıyorum ha bide çok killilar
  • Hindistanda orta üstü guzel sayabilicek milyonlarca kız var.nufus cok yuksek çünkü.akliniza hint filmlerindeki anneler geliyor surekli.fakat bu filmlerde annelerin kızları hep guzel oluyor.ornegin ortalama bir kız böyle.ee gideri var işte bunun Hintli bir kadınla evlenir/sevgili olurmuydunuz ?
  • Tek gecelik ilişki anlamında takılırdım ama onunla asla uzun ilişki ya da evlilik işlerine hiç girmezdim zaten çocuk yapmazdım
  • Bunlar ile evlenirseniz ölünce cesedi yakıp küllerini nehire atarlar. Bir mezarınız bile olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD

evlilik özel bir şey herkesle olmaz.

benim olmayacak kriterlerim.

asyalı

orta doğulu

kapalı

Kapalı dısında hepsi olur hocam, ama bakımlı ve güzel olacak.

• Us versiyonu michael scottlu olanı :). Öyle mi uk versiyonunu hiç bilmiyorum

• Her ırkın tadına bakmak lazım seri beğenin

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Yoo hintli ile evlensem o da Müslüman olurdu sorun cikmaz
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    boşverin hocam michael scott yok zaten izlenmez
  • Düşünsene sabah uyanıyon hintli eşini ineğe taparken görüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 5 Eylül 2021; 13:54:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerman82

Hindistanda orta üstü guzel sayabilicek milyonlarca kız var.nufus cok yuksek çünkü.akliniza hint filmlerindeki anneler geliyor surekli.fakat bu filmlerde annelerin kızları hep guzel oluyor.ornegin ortalama bir kız böyle.ee gideri var işte bunun Hintli bir kadınla evlenir/sevgili olurmuydunuz ?
    Koy bi roman mahallesine az bişi de bi saç boyası kırmızı noktayı da çıkartsın sırıtırsa adiyim zuaahahahah

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.