Şimdi Ara

Hints And Tips'lerde geçen scout tüyoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A) Başlangıç seviyesi

1) Klubünüzün gözlem seviyesini menübardaki scout(gözlem) kısmında bulunan knowledge(bilgi) seçeneğinden görebilirsiniz ki bu sizin ne kadar detaylı arama yapmanızda ve oyuncu keşfedebilmenizde yol gösterecektir.
    2) Klubünüzün gözlem seviyesini genişletmek için, gözlem bilgisi geniş scoutlar alabilirsiniz, affiliate klup edinebilirsiniz yada gözlemcilerinizi yeni bölgeler keşfetmek amacıyla geziye çıkarabilirsiniz.
    3) Bir sonraki rakibi analiz etmesi için gözlemci göndermeniz, size rakip hakkında bilgi getirmesini sağlar ve buna müteakip siz de önlemler alabilirsiniz.

B) İleri seviye

1) Feeder kluplerinizin gözlem bilgilerinden faydalanarak kendi gözlem seviyenizi genişletebilirsiniz.
    2) Yabancı ülke mensubu bir gözlemciyle anlaşırsanız,bu gözlemcinin bilgisi sayesinde,gözlemcinin uyruğunda bulunan oyuncuları keşfedebilirsiniz.
    3) Bir oyuncuyu birçok kez gözlemlerseniz o oyuncunun bütün güçlü ve zayıf yanlarını öğrenirsiniz.

Elimden geldiğince mantıklı çevirisini yaptım. Umarım faydası dokunur.. Oyuna yeni başlayanlar için çok önemli bir bilgi olmasına rağmen oyuna gark olmuş birisi için pek de hatırı sayılı bilgiler değiller. Ben üzerime düşeni yaptım. Takdir sizin. Eklemek isteyen olursa sevinirim..

• Ben Ispanya,Ingiltere,Italya ve Fransa ligleri icin 2 ser tane gozlemci alirim. Zaten bu gozlemcilerin iyi oldugu 2. ve 3. ulkeler de vardir. Mesela Ingiliz olanlar Iskoc ligini falan bilirler, Ispanyol olan Portekiz ligini bilir tabi bu her scout icin gecerli degil. Alirken dikkat edilmesi gereken birsey yine de.

Bir de bir sonraki rakip icin gozlemci gondermenize gerek yok. Mactan once zaten yardimci antrenorunuz o takimla ilgili bilmeniz gerekenleri size soyler. Ordan ona gore bir taktik ayarlayabilirsiniz. Illa bir seye bakacaksaniz o takimin en cok kosan oyuncularina bakin. Bu oyuncular genelde dmc ve mc bolgelerinde oynayan oyuncular olur.

Ben Italya'da kariyer yaptigim zaman Fiorentina maclarinda surekli Kuzmanovic'den cekinirim mesela. Adam her mac 12 km e yakin kosuyordu benim yaptigim Italya kariyerlerinde. Mesela Fiorentina'ya karsi oynuyorsaniz orta sahanin ortasindan gitmek yerine kanatlardan giderseniz daha basarili olursunuz cunku orta sahanin ortasinda oynayan Kuzmanovic'e top gelmesini bir nevi engellemis olursunuz, boyle olunca o da isterse 20 km kossun. Bu tur dinamo oyunculara onlem alin, maclara fazla etki etmelerini onleyin.

• Çok ince ama mükemmel bir bilgi teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.