sırf rütbe için topic açma arkadaşım rap ile hiphop ile rock ile klasik müzik ile ilgili bir çok topic var bunlara yazı yaz böylece eleştiri almazsın sözümü dikkate alırsan sevinirim arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: sprit of fire
SİZ HANGİ HİP HOPU DİNLİYORSUNUZ
Bu soru için ne kadar çok düşündün acaba
quote:
Kardeşş ayıp ettin şimdi rütbe için değil bizi güldürmek için yazmış onu
hehe koptum ya fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi işte cvb da bu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: a god 2pac
Helal Cem
Bu tarzı hiç dinlememiştim bundan sonra fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi takılırz artık
Ha bi de madoasfiidxjjxjcghoıdfoıjgaıjnivdsafsf var tavsiye ederim çok hardcore
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
Orjinalden alıntı: a god 2pac
Helal Cem
Bu tarzı hiç dinlememiştim bundan sonra fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi takılırz artık
Ha bi de madoasfiidxjjxjcghoıdfoıjgaıjnivdsafsf var tavsiye ederim çok hardcore
ermancım saol da madoasfiidxjjxjcghoıdfoıjgaıjnivdsafsf braz sıkıcı geldi bana başka d,nleyen war mı acaba
Yaww niye beaa bak o sıktıysa gnpwpfnsdfkllksdngvnesa dinle oda fena deildir haneee
Buarada bende fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi tarzı bişiler indirdim adamlar ne hip hop yapıolar laa
HİPlerini bu kadar ii HOPlatan daha önce hiç görmemiştim
fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi bu yaz çok satacağa benzio özellikle dsfhdlfdlfhjdşk isimli sanatçının lsjdcfhsaıkfs parçası diskoları kasıp kavurcak neyse ben braz daha fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi download yabiiim
Yaww bayık o müzikler beeaa bak gnpwpfnsdfkllksdngvnesa çok daha ii bi tarz bence
Elemanlar manyak hoplatıyolar seninkiler hip çi
quote:
ben cok hiphop dinLiyorum hatta bazen rep dinlediğim biLe oLuyor biLmem arkadasLar hiphop dinliyomu
quote:
Orjinalden alıntı: myze
adam hadi başlık açmış, altına yazanlar da saçmalamış. msn'i kullanın kardeşim.
Karrdeeşş sen mod fln mıısn ?? Seni niye ilgilendirdi bu durum ??
Bak bu forum baya büyük sana görede bişiler vardır bi araştır istersen bu tür şeyler tarzın değilse foruma yazmak zorunda değilsin
İçine ettin şimdi benim fjlahfşasfjusafşurğafjiiafjilsajkfiljksi tarzı müziğimin
quote:
Hani esmer, uzun boylu olan HİP HOP var ya onu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme