Şimdi Ara

Hipernet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 100 mbps paket kullanmak istiyorum ama alt yapı 79 mbps kadar kutu uzak değil neden bu kadar az alıyorum forumu takip ediyorum VDSL 2 kullanıyor herkes ve 125 mbps alan var
    Hipernet hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hat degerlerini atarmisin ve kutuya uzakligin net olarak kac metre

• sanırım yeni internet alacaksınız. türk Telekom altyapı sorguda düşük değer gosterir. mesela benim 38 mbit gözüküyor. kablolamda ek var binanın disindan kendim çektim. ona rağmen ilk baglattigom 16 mbit snr 22 di 24 mbit e yükselttim snr 19 oldu 35 e çıkarsam 15 e düşer sanırım ama modem de 64 mbit e kadar gözüküyor. yani kısaca TT düşük değer gösteriyor ama 79 gozukuyorsa tahminim 90 100 ancak alırsınız daha üstünde snr düşer sıkıntı yasarsiniz. TT riske atmiyor sana sorunsuz gelebilecek değeri gösteriyor

• Hemen değerleri atıyorum modemden bakıp

• Hipernet hakkında

modemdeki alabilecegim hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hat değerlerinizi ekleyiniz
    https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544-14
    Hipernet hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Turknet hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RedCode34 R kullanıcısına yanıt
    snr den kaynaklı ve değerler 65-70 e çıkarsa sürekli kopma sorunu yaşarsınız. snr sizin yapabilceğiniz birşey yok bağlı olduğunuz dolap yoğunluğu v.s gibi nedenlerden ancak port değiştirme talep ederseniz daha iyi bir porta alabilirlerse belki. hat zayıflaması gayet makul seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 22 Nisan 2020; 22:17:10 >
  • bence 54 mbitte kal senin icin daha iyi olur onun disinda kabloda sorun var snr kaynakli

• quote:

Orijinalden alıntı: robinex

snr den kaynaklı ve değerler 65-70 e çıkarsa sürekli kopma sorunu yaşarsınız. snr sizin yapabilceğiniz birşey yok bağlı olduğunuz dolap yoğunluğu v.s gibi nedenlerden ancak port değiştirme talep ederseniz daha iyi bir porta alabilirlerse belki. hat zayıflaması gayet makul seviyede.
    snr dediğiniz şey için nereye nasıl başvuru yapabılırım ?
  • hommate01 H kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın ama hat zayıflaması kablolama sorununu göstermez mi. snr sinyal ve gürültü seviyesi arasındaki ilişki diye biliyorum. yani sinyal bize gelene kadar diğer kullanıcıların bize etkisi

tekrar yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum.
  • Hipernet hakkında
    Bende nedense böyle görünüyor konu

bildiğim kadarıyla şuan nereye başvurursanız başvurun kimse bu durumla ilgilenmez hattınız bu kadar destekliyor deyip kapatırlar. sonuçta bu bir arıza değil. port değişiklik talebi arızalı portlarda yapıyorlar çünkü. keyfi port değiştirme yapacaklarını sanmam hele ki port yok sorunu bu kadar yaygınken
  • valla konu hakkında hiç bir bilgim yok bende size soruyorum valla eskisi gibi ucuz degil internet o kadar para veriyorum iyisini hızlısını kullanmak istiyorum 2020 yılındayız hala boyle sorunlar çekiyoruz bide istanbuldayım kucukcekemece istanbul boyleyse diyer yerleri ben düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: matterdome

Hipernet hakkında
    Bende nedense böyle görünüyor konu
    üzerine tıkla asıl resim çıkıyor bu neden boyle oldu bilmiyorum
    Hattınız yüz kaldıracak gibi durmuyor... İşletmeciniz ile görüşün konuyu dilerseniz ama sanırım yapılabilecek pek bir şey yok bir altyapı çalışması olmadığı sürece.
  • max hipernet yada vdsl en fazla 100 mbps alabilir ki pratik olarak kimse bunu alamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.