Şimdi Ara

HİPERNET HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Arkadaşlar evimdeki altyapımın Hipernet'i destekleyip, desteklemediğimi nasıl öğrenebilirim?

müşteri hizmetleri , müdürlükler , bayiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Arkadaşlar evimdeki altyapımın Hipernet'i destekleyip, desteklemediğimi nasıl öğrenebilirim?

Az önce aradım müşteri hizmetlerini, gidip yüz yüze görüşmeniz gerekir dediler. Bana biraz saçma geldi halbuki sistemden görebilmesi lazım veya ben ona modem arayüzündeki değerleri söylediğim de bir cevap alabilmem lazımdı.

Değerler şu şekilde, sizin bir yorumunuz var mı hocam? Hattım Hipernet için elverişli mi?

HİPERNET HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

• quote:

quote:

quote:

Az önce aradım müşteri hizmetlerini, gidip yüz yüze görüşmeniz gerekir dediler. Bana biraz saçma geldi halbuki sistemden görebilmesi lazım veya ben ona modem arayüzündeki değerleri söylediğim de bir cevap alabilmem lazımdı.

Değerler şu şekilde, sizin bir yorumunuz var mı hocam? Hattım Hipernet için elverişli mi?

ulaşılabilir hızınız 21. ancak snr çok düşük müdürlükten bir ayar yapmaları gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ulaşılabilir hızınız 21. ancak snr çok düşük müdürlükten bir ayar yapmaları gerekiyor.

Teşekkür ederim. :)

• önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

az önce nitelikli dolandırıcılık endir diye bakındım.neredeyse her şirket böyle

Aynen öyle ama bunlara dolandırıcılık yaptığını söyleyecek mercilerinde işini doğru yapanlar olması lazım. ( başka tabir kullanacaktım ama neyse...)
  • quote:

Alında olması gereken o telefon numarasından hangi santralda ve santrala olan mesafenin bilinmesi lazım ama ben aradığımda da aynı cevabı aldım. " En yakın Türk telekom bayi veya ofisine gidin" dendi. Tipe bakıp ona göre hız verecekler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesr

bak üstat nolcağını söyleyeyim büyük ihtimal online işlem yada telefondan yükselteceksiniz sonradan hattınız bu hızı desteklemediği için nete giremeyeceksiniz ttnetin 1 ayda sadece 1 tarife değişikliği kuralını bozmamak için 1 ay internetsiz kalacaksın :/ nerden mi biliyorum :)

Nerden biceksin ustad, başına aynısı gelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Alında olması gereken o telefon numarasından hangi santralda ve santrala olan mesafenin bilinmesi lazım ama ben aradığımda da aynı cevabı aldım. " En yakın Türk telekom bayi veya ofisine gidin" dendi. Tipe bakıp ona göre hız verecekler heralde

Aynen öyle karşı çıkamadın mı tamam desteklemiyorms dediğin an bitersin Ttnete her zaman dişini göstereceksin ki ısını yapsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Seninki tam ballı ekmek kadayıfı olmuş 8 Mbps ADSL parası öde VDSL'in alamadığı hızda hizmet al. Sizin mahalleyeme taşınsam

Arada bir test yapıyorlar bizde kurbanız yoksa yüzümüze bakmaz ttnet...
  • arkadaşım yalın internet almış.16 mbitlikten.gitik bağladık modemi ve hızımız 1 mbit ayarlanmış.hız testlerine giremiyoruz bile.olan kaymayı yaptık cahil yetkililere.santrale uzaklığımız bir osuruk mesafesinde üstelik
  • quote:

arkadaşım yalın internet almış.16 mbitlikten.gitik bağladık modemi ve hızımız 1 mbit ayarlanmış.hız testlerine giremiyoruz bile.olan kaymayı yaptık cahil yetkililere.santrale uzaklığımız bir osuruk mesafesinde üstelik

öyleyse direk santralle görüşün halledin sorunu.
  • quote:

arkadaşım yalın internet almış.16 mbitlikten.gitik bağladık modemi ve hızımız 1 mbit ayarlanmış.hız testlerine giremiyoruz bile.olan kaymayı yaptık cahil yetkililere.santrale uzaklığımız bir osuruk mesafesinde üstelik

Yalın internet "yalan internet" Yalın almak için ayda 15 TL fazladan para ödüyorsun, şimdi konuştukça öde diye paket yapmışlar ayda 9 TL olması lazım. İnterneti o paketle almak yalın internet almaktan daha karlı.

Tüketici mahkemeleri internet için telefon zorunluluğunu kaldırdı ama bu yalın internet "farkına" kulaklarını tıkayıp oturuyorlar Abonenin ödediği para aynı ama alınan "haraç" aynı sadece isim değişti Ali oldu Veli.

• aynı fiyata hiper net veriyomuş ne yapsak bulaşmasakmı 8 mtb e kadar lık tarifedeyim 6,66 alıyom uploadımda idare eder hat günceleme yapsakmı
  • quote:

quote:

Yalın internet "yalan internet" Yalın almak için ayda 15 TL fazladan para ödüyorsun, şimdi konuştukça öde diye paket yapmışlar ayda 9 TL olması lazım. İnterneti o paketle almak yalın internet almaktan daha karlı.

Tüketici mahkemeleri internet için telefon zorunluluğunu kaldırdı ama bu yalın internet "farkına" kulaklarını tıkayıp oturuyorlar Abonenin ödediği para aynı ama alınan "haraç" aynı sadece isim değişti Ali oldu Veli.

güya iki tarafda üzülümesin istediler.DSL teknolojisi telefon telleirnden verilmek için icat edilmiş bir teknoloji.haliyle telefon olamdan olması biraz mantıksız.ancak sonuçda bu hi<met internet olarak sunuluyor ve tüketicinin telefon istemiyorum onun parasını ödemek istemiyorum sadece net istiyorum demesid edoğal.bu düşünceyid ekendileri soktular millietn kafasına.fiber de bile yalın fiber var.burda yalından kasıt turk telekom zaten aldığı internet parasından birde alt yapı parasınıda alsıncılık.fşber telefona bağımlılık yok.ayakda şeediyolar tüm türkiyeyi tüm mercilerde onay veriyor arkadaş kafam almıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

aynı fiyata hiper net veriyomuş ne yapsak bulaşmasakmı 8 mtb e kadar lık tarifedeyim 6,66 alıyom uploadımda idare eder hat günceleme yapsakmı

Aynı fiyata fibernette var ama her yerde fibernet alt yapısı yok. Hattınız destekliyorsa aynı fiyata daha iyi hizmet almak daha mantıklı olur
  • quote:

güya iki tarafda üzülümesin istediler.DSL teknolojisi telefon telleirnden verilmek için icat edilmiş bir teknoloji.haliyle telefon olamdan olması biraz mantıksız.ancak sonuçda bu hi<met internet olarak sunuluyor ve tüketicinin telefon istemiyorum onun parasını ödemek istemiyorum sadece net istiyorum demesid edoğal.bu düşünceyid ekendileri soktular millietn kafasına.fiber de bile yalın fiber var.burda yalından kasıt turk telekom zaten aldığı internet parasından birde alt yapı parasınıda alsıncılık.fşber telefona bağımlılık yok.ayakda şeediyolar tüm türkiyeyi tüm mercilerde onay veriyor arkadaş kafam almıyo.

Dünkü yorumunuzda "nitelikli dolandırıcılığı" araştırmışsınız tamda sermayenin yıllardır ülkemizde uyguladığı taktiklerin karşılığı olduğunu görmüşsünüz

Yeni tüketici kanunuymuş cartmış curtmuş önemli değil, önemli olan olan kanunu bile layikiyle uygulayacak yürütme organlarının olması. Tüketici aleyhine bir çok kural ve kanun var bunların uygulanıp uygulanmadığını denetleyen yok, biz gidip şikayette bulunsak, bizim hakkımızı korumakla görevli olan kişi öyle bir tavır takınıyor ki sanırsın "sermayeyi koruma memuru".

Normal internette sanki alt yapı parası yok mu ? tabiki de var. Maksat vatandaşın cebindekini ne şekilde somururuz mantığı.

• Benim hipernet sevdası başlamadan bitecek anlaşılan. Dün bir TT bayisine ugradım, hipernet abonesi olmak istiyorum diyince biz yapamıyoruz müdürlüğe gitmen lazım dedi.

Hiz testini sizin yapacağınızı müşteri hizmetleri söyledi, hız testini de müdürlük mü yapacak diyince, telefon numaramdan kontrol etti alabileceğim indirme hızı 10240 imiş

Benim anladığım max. 10 Mbps hız alacam o zaman hiç gerek yok hipernete, 8Mbps ADSL'e geçmem yeterli olur yada mecburiyetten geçecem.
  • quote:

Benim hipernet sevdası başlamadan bitecek anlaşılan. Dün bir TT bayisine ugradım, hipernet abonesi olmak istiyorum diyince biz yapamıyoruz müdürlüğe gitmen lazım dedi.

Hiz testini sizin yapacağınızı müşteri hizmetleri söyledi, hız testini de müdürlük mü yapacak diyince, telefon numaramdan kontrol etti alabileceğim indirme hızı 10240 imiş

Benim anladığım max. 10 Mbps hız alacam o zaman hiç gerek yok hipernete, 8Mbps ADSL'e geçmem yeterli olur yada mecburiyetten geçecem.

olsun , 10mbitte iyidir Bu arada hat değerleri nasıl kopma olmasın 10mbitte .?

• quote:

quote:

Benim hipernet sevdası başlamadan bitecek anlaşılan. Dün bir TT bayisine ugradım, hipernet abonesi olmak istiyorum diyince biz yapamıyoruz müdürlüğe gitmen lazım dedi.

olsun , 10mbitte iyidir Bu arada hat değerleri nasıl kopma olmasın 10mbitte .?

Açıkcası hat değerlerini bilmiyorum ama stabil olarak kullanıyorum. kopma sorunu fazla yaşamadım 7-8 sende bazı zamanlarda 2-3 günü bulan sıkıntılı günler olmadı değil, günde 5 - 10 sefer hat kopması gibi ama yinede bağlantım iyi.

Dostum 20 Mbps parası veripte 10 Mbps hizmet almak istemem en kötü ihtimal 8 Mbps ADSL e geçer "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" der dururum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.