Şimdi Ara

HİPERNET HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SysEdit

Yukarda arkadaşlar benim topiğin linkini vermiş ; Arkadaşım geçen ay 20 mb sınırsız hipernet' e geçtim. İyi ki geçmişim bağlantı son derece stabil ayrıca 2 mb upload hızı var... Tereddüt etmeden geçebilirsin...

Dostum sağol, yukarda yazdığım gibi hızı birinci etken olarak görmüyorum, stabil olsun kopmasın hat düşmesin 8 Mbps yada 10 Mbps 2o Mbps fark etmez şimdiki 1 Mbps in yanında jet gibi gelir bana.

Burdan gelecek cevaplara göre 1 Telekom bayine gidip hiz testi isteyem sonrasında da aysonu kısmetse paket değişikliğini yaparım.
  • Eğer aylık download miktarın 50 veya 100 gb tan düşükse yüksek hızlı internet avatajlıdır.Ama bu kotayı birkaç günde veya bir haftada dolduruyorsan ve hızın herkes gibi 3 mbite düşüyorsa hipernet gereksiz derim.Bu adil kullanım noktası çıktıktan sonra da hala merak ederim ttnet bu hiperneti fiberneti neden çıkardı diye.Birkaç gün ağzına bir parmak bal çalıyor.Ayın geri kalanında alçak sürünmeye devam.Millete kullandırmayacağın ışık hızında interneti neden getirirsin bilmem ki.Burası çin olsa diyeceğim çin işkencesi o da değil.Çölde susuzluktan dilini damağın kurur da karşındaki bütün mataradaki suyu gözünün önünde çöle boşaltır ya öyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_dat -- 1 Ekim 2012; 23:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_dat

Eğer aylık download miktarın 50 veya 100 gb tan düşükse yüksek hızlı internet avatajlıdır.Ama bu kotayı birkaç günde veya bir haftada dolduruyorsan ve hızın herkes gibi 3 mbite düşüyorsa hipernet gereksiz derim.Bu adil kullanım noktası çıktıktan sonra da hala merak ederim ttnet bu hiperneti fiberneti neden çıkardı diye.Birkaç gün ağzına bir parmak bal çalıyor.Ayın geri kalanında alçak sürünmeye devam.Millete kullandırmayacağın ışık hızında interneti neden getirirsin bilmem ki.Burası çin olsa diyeceğim çin işkencesi o da değil.Çölde susuzluktan dilini damağın kurur da karşındaki bütün mataradaki suyu gözünün önünde çöle boşaltır ya öyle bir şey.

Normalde film muzik indirmesi falan yapmam ama şimdi tüm elektronik aletler internete giriyor onlar sömürürse bişey diyemem.
    Dediğim gibi 3 Mbps de bile şu anki hızımdan 3 kat fazla olacağı için pek dert etmem diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: Se_dat

Eğer aylık download miktarın 50 veya 100 gb tan düşükse yüksek hızlı internet avatajlıdır.Ama bu kotayı birkaç günde veya bir haftada dolduruyorsan ve hızın herkes gibi 3 mbite düşüyorsa hipernet gereksiz derim.Bu adil kullanım noktası çıktıktan sonra da hala merak ederim ttnet bu hiperneti fiberneti neden çıkardı diye.Birkaç gün ağzına bir parmak bal çalıyor.Ayın geri kalanında alçak sürünmeye devam.Millete kullandırmayacağın ışık hızında interneti neden getirirsin bilmem ki.Burası çin olsa diyeceğim çin işkencesi o da değil.Çölde susuzluktan dilini damağın kurur da karşındaki bütün mataradaki suyu gözünün önünde çöle boşaltır ya öyle bir şey.

Normalde film muzik indirmesi falan yapmam ama şimdi tüm elektronik aletler internete giriyor onlar sömürürse bişey diyemem.
    Dediğim gibi 3 Mbps de bile şu anki hızımdan 3 kat fazla olacağı için pek dert etmem diye düşünüyorum.

emin ol dert ediyorsun :) 25 MBit net var bende 3mbite düştüğünü düşün. Yerlerde sürünüyorum resmen 4 gb veriyi 20 dk da çekiyorum şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*
    emin ol dert ediyorsun :) 25 MBit net var bende 3mbite düştüğünü düşün. Yerlerde sürünüyorum resmen 4 gb veriyi 20 dk da çekiyorum şuanda.

Bilgisayardan onu bunu indirmeyle işim olmuyor, maile gelen dosyalarda zaten 300 - 500 Kb arada bir en babası 1 bilemedin 2Gb bunda da sıkıntı olmaz bende

Genişbant internet olunca Tv.deki smart özelliklerinden dolayı film veya dizileri tekrar izlemekten belki kotayı zorlar ama 3 Mbps hızadüşüncede beni idare eder.
  • benim tarifem 8 net limitsiz ama 25 mbps hız veriyorlar bana. Alıştırdılar yüksek hıza...Sonra pat düşür hızı hemen....
  • Seninki tam ballı ekmek kadayıfı olmuş 8 Mbps ADSL parası öde VDSL'in alamadığı hızda hizmet al. Sizin mahalleyeme taşınsam
  • bende bu gün vdsl (hipernet 20mb) e başvurdum hat kontrol edilip ondan sonra bağlanacakmış. 2 gün içinde, ama ben 2 gün nasıl beklirim orasını bilmiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

bende bu gün vdsl (hipernet 20mb) e başvurdum hat kontrol edilip ondan sonra bağlanacakmış. 2 gün içinde, ama ben 2 gün nasıl beklirim orasını bilmiyorum :/

hocam 2 günden ne olacak Allah aşkına. Bu kadar internet bağımlısı olmayın lütfen.
  • quote:

bende bu gün vdsl (hipernet 20mb) e başvurdum hat kontrol edilip ondan sonra bağlanacakmış. 2 gün içinde, ama ben 2 gün nasıl beklirim orasını bilmiyorum :/

Bunu söylediğin iyi oldu, forumdaki paket değişikliğinde 2 paket fiyatınında fatura edilmesi korkusundan ayın son günlerinde yani 28 veya 29 gibi gidip hat kontrolu isteyecektim şimdi ayın 20.si veya 21 gibi giderim onlarda 25 veya 26 kadar kontrolu yaparlar
  • quote:

quote:

Bunu söylediğin iyi oldu, forumdaki paket değişikliğinde 2 paket fiyatınında fatura edilmesi korkusundan ayın son günlerinde yani 28 veya 29 gibi gidip hat kontrolu isteyecektim şimdi ayın 20.si veya 21 gibi giderim onlarda 25 veya 26 kadar kontrolu yaparlar

ben 0 dan abone oldum eski adsl babım üstüneydi ben kendi üzerime vdsl 20mb aldım.

• quote:

ben 0 dan abone oldum eski adsl babım üstüneydi ben kendi üzerime vdsl 20mb aldım.

Eski veya yenni abone olmak sorun değil, sayende TTnetin ölçüm yapmasının 2-3 gün sürdüğünü öğrendim. Şimdi daha erkenden muracat edecem
  • quote:

quote:

Eski veya yenni abone olmak sorun değil, sayende TTnetin ölçüm yapmasının 2-3 gün sürdüğünü öğrendim. Şimdi daha erkenden muracat edecem

Aslında 10dk lık iş , bakma sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Forumda yazılmıştı ofise gitmiş bir arkadaş test için ofis bir yeri aramamış x yere kaç Mbps hız veriliyor demiş karşı taraf Y hızında demiş. Öyle bir test yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi
  • quote:

quote:

Forumda yazılmıştı ofise gitmiş bir arkadaş test için ofis bir yeri aramamış x yere kaç Mbps hız veriliyor demiş karşı taraf Y hızında demiş. Öyle bir test yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi

ben hız problemi şikayetimle müdürlüğe başvurdum , adam sağa sola telefon etti , en son bana bölgenizde yüksek hız verilmiyormuş. E ne yapabiliriz dedim , adam bana 2 yıl sonra yaparız hallederiz dedi ki bence halletmiycekler

• quote:

ben hız problemi şikayetimle müdürlüğe başvurdum , adam sağa sola telefon etti , en son bana bölgenizde yüksek hız verilmiyormuş. E ne yapabiliriz dedim , adam bana 2 yıl sonra yaparız hallederiz dedi ki bence halletmiycekler

Bunların böyle yapacağını bildiğimden beklentilerimi yüksek tutmuyorum. Sadece kopma düşme yapmasın hızı şimdikinden %100 iyi olacaktır. Tabi taahüt ettikleri hızları alamayınca bozulurum ama bugünüme göre halime şükredip oturucam.
  • quote:

quote:

Bunların böyle yapacağını bildiğimden beklentilerimi yüksek tutmuyorum. Sadece kopma düşme yapmasın hızı şimdikinden %100 iyi olacaktır. Tabi taahüt ettikleri hızları alamayınca bozulurum ama bugünüme göre halime şükredip oturucam.

ee yani.. ben 2mbit kullanıyorum şükrediyorum açıkcası

• az önce nitelikli dolandırıcılık endir diye bakındım.neredeyse her şirket böyle
  • bak üstat nolcağını söyleyeyim büyük ihtimal online işlem yada telefondan yükselteceksiniz sonradan hattınız bu hızı desteklemediği için nete giremeyeceksiniz ttnetin 1 ayda sadece 1 tarife değişikliği kuralını bozmamak için 1 ay internetsiz kalacaksın :/ nerden mi biliyorum :)
  • Arkadaşlar evimdeki altyapımın Hipernet'i destekleyip, desteklemediğimi nasıl öğrenebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.