Şimdi Ara

HİPERNET HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok kardeş altyapı desteklemiyorsa niye 20 parası veresin
    modem arayüzünden hat değerlerini bizimle paylasırsan yorumlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

yok kardeş altyapı desteklemiyorsa niye 20 parası veresin
    modem arayüzünden hat değerlerini bizimle paylasırsan yorumlayabiliriz.

Akşam bakabilirsem paylaşırım, modemin kurulu olduğu makinayi şimdi kullanmıyorum ama vaktim olursa incelerim ama sonuç itibariyle diğil 20 Mbps 200 Mbps bağlantıda olsa 10 Mbpsi geçemiyecem
  • müdürlüğe bir danışın belki yakın zamanda bölgenizde altyapı çalısması yapılır.
  • Bende öyle olmasını umut ediyorum Zaten ay sonuna kadar vaktım var diğer arkadaşların yazdığı 2 paket parasını ödememek için hayırlısı bir yolum düştüğünde müdürlüğe uğrayacam.

Modem değerine bakmak için kolay yol varmıdır ?
  • malesef , modem arayüzüne giriş yapmanız gerekiyor.
  • ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

aynı fiyata hiper net veriyomuş ne yapsak bulaşmasakmı 8 mtb e kadar lık tarifedeyim 6,66 alıyom uploadımda idare eder hat günceleme yapsakmı

Aynı fiyata fibernette var ama her yerde fibernet alt yapısı yok. Hattınız destekliyorsa aynı fiyata daha iyi hizmet almak daha mantıklı olur

fibernette adil kunım zırvası yokmu şu an 8 mbt baya bi kulanıyom
  • quote:

quote:

quote:

aynı fiyata hiper net veriyomuş ne yapsak bulaşmasakmı 8 mtb e kadar lık tarifedeyim 6,66 alıyom uploadımda idare eder hat günceleme yapsakmı

Aynı fiyata fibernette var ama her yerde fibernet alt yapısı yok. Hattınız destekliyorsa aynı fiyata daha iyi hizmet almak daha mantıklı olur

fibernette adil kunım zırvası yokmu şu an 8 mbt baya bi kulanıyom

Adil kullanım her tarifede var ama bazı kullanıcılar kota dolduğunda bile hız düşmediğinden bahsediyor

• @dangeraus

aynen bazılarının hızı düşmüyormuş.
  • Aslında bu bile TTnetin işine saygı göstermediğinin bir kanıtı. Kota koyuyorsun kimisinde kotayı uyguluyorsun kimisinde uygulamıyorsun

Kota uygulanmayan için güzel haber ama uygulananın ne suçu, hoş oda kotayı bilerek paketi alıyor ama uygulanmayanı görünce insan işgilleniyor.
  • quote:

Aslında bu bile TTnetin işine saygı göstermediğinin bir kanıtı. Kota koyuyorsun kimisinde kotayı uyguluyorsun kimisinde uygulamıyorsun

Kota uygulanmayan için güzel haber ama uygulananın ne suçu, hoş oda kotayı bilerek paketi alıyor ama uygulanmayanı görünce insan işgilleniyor.

ona uygulanmıyor bana uygulanıyor diyerek hakkını aramaya kalksa ne olur acaba ?
  • quote:

quote:

Aslında bu bile TTnetin işine saygı göstermediğinin bir kanıtı. Kota koyuyorsun kimisinde kotayı uyguluyorsun kimisinde uygulamıyorsun

ona uygulanmıyor bana uygulanıyor diyerek hakkını aramaya kalksa ne olur acaba ?

olacağı şu otekinin hızını düşürürler Hakkını ararken arkadaşına kötülük yapmış olursun.

• quote:

quote:

quote:

olacağı şu otekinin hızını düşürürler Hakkını ararken arkadaşına kötülük yapmış olursun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.