Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tamkan

bende onu diyorum işte ben ceza yı sadece söylediklerinin bana ne kadar doğru ve anlamlı geldiği için bu yüzden herkes rap dinlemek zorunda değil ben sadece rap müzğin bana metalden daha anlamlı ve gerekli geldiini söylemek istedim..

ok kardeş sana bi lafım yok derdimi anladığına sevindim
  • ya ben daracık çitlenbik bacaklarına daracık kot giyen metalci gormek istemiyom ya lanet olsun ya

lutfen yolunuz yakınken rap takılın walla rap bomba yaw metal cocuksu yaw kimse sevmiyo metal vs

ama rap sarkı herkezin ilgisini cekio OKKKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon

BANA BARİKAT FLN DEME ONLARIN YAPCAGI RAP İ SADECE REZİL ELTMEK FARKLI KUTUPLAR YARATARAK CEZA YA ZIT OLARAK Bİ YERLERE GELMEYE CALISAN 3 5 CAPULCU OZELLİKLE ORDA JONTURK DİE Bİ LAVUK VAR ADAM DEİL ONLAR BIRAK BURDA BARKİAT FLN RAP YAPIO DEME BANA CILDIRDIM...... SAGOPA-CEZA

Sadece Ceza ve Sagopa Yok Sadece onlar Daha tanınmış olarak milletin gözunde buyutuluyor su zamana kadar cezayı kim tanıyordu şimdi sorsan hemen hemen herkes tanıyor sagopada gora daki şarkısından tanınıyor...
  • Arkadaşım bu kadar özenti dolu olan memlekette tabi rap ilgi çekecek. Yeni çünkü. Şebek gibi giyinmektense , Yüzyıldır tüm dünyada giyilen kotu giymek çok daha iyidir.
  • Bilmiyorum Valla Bu Benim Kendi Dusuncem...
  • bende şu barikatı hiç sevmiyoom ya herifler rapten başka her şey yapıyoo ya

SAGOPA--CEZA fatalrhymer
  • Müzikle yaşantıyı ayrı tutun bence. Ben metal dinliyorum ama pantolonum boldur. Ne oldu şimdi?

Dinlediği müziği kıyafetiyle özdeşleştirmeye çalışanlar tamamen gösteriş çabasındadır. Her ikisi içinde geçerli. Ama tını olarak baktığımda rap'in müzik olduğuna inanmıyorum. O zaman bütün şiir ve düz yazılar da müziktir....
  • hayır rap bence sözleri ve yazıyı müzikle birleştirerek insanoğluna bi şeyler anlatmaktır ve ceza da bu nu üst düzeyde yapıyo
  • Hangi müzikle yaw? Şakamı yapıyorsun?
  • sen cezanın şu son klibindeki müzikleri dinledin mi?
  • Dinlemedim ama dinleyeceğim. Çok merak ettim. Yorumu sonra yapacağım. Ama hala rap'in müzik olduğuna inanmıyorum...
  • ben dinledim(arkadas zorla dinlettirdi) söyliyim yine klasik sabit ritm bilgisayar yapımı beatler.müzik yok yani
  • Tamam o zaman dinlemeye gerek yok
  • ya hele sen bi dinle bayılcaksın bak gör walla öyle bi kere dinlemek le olmaz bu iş arka arkaya bi kaç defa dinle insan öyle anlıyo olayı ..
    benim dinlettirdiğim arkadaşlarda sevmiyo ilkten ama sonra hepsi ceza hayranı hatta ben bile yanlışlıkla dinledim de sonra gerisi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata_nakmat -- 2 Ocak 2005, 21:10:42 >
  • Avalon hay ağzına sağlık!!
  • quote:

ya hele sen bi dinle bayılcaksın bak gör walla öyle bi kere dinlemek le olmaz bu iş arka arkaya bi kaç defa dinle insan öyle anlıyo olayı ..
    benim dinlettirdiğim arkadaşlarda sevmiyo ilkten ama sonra hepsi ceza ayranı hatta ben bile yanlışlıkla dinledim de sonra gerisi geldi

ne kadar dinlersen dinle hatta yanlışlık la dinle(oda ne demekse) ne değişir ki..içinde müzik yok müzik!
    yani çok dinlenince anlanıyo olay öyle mi .ceza ayranı da mı oluyo bu insanlar

• RAP IN HIP-HOP IN NEYİNİ SAWUNUYOR BU EZİKLER BEN ONU ANLAMIYORUM...ORTADA MÜZİK YOK Kİ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalized

quote:

ya hele sen bi dinle bayılcaksın bak gör walla öyle bi kere dinlemek le olmaz bu iş arka arkaya bi kaç defa dinle insan öyle anlıyo olayı ..
    benim dinlettirdiğim arkadaşlarda sevmiyo ilkten ama sonra hepsi ceza ayranı hatta ben bile yanlışlıkla dinledim de sonra gerisi geldi

ne kadar dinlersen dinle hatta yanlışlık la dinle(oda ne demekse) ne değişir ki..içinde müzik yok müzik!
    yani çok dinlenince anlanıyo olay öyle mi .ceza ayranı da mı oluyo bu insanlar

Ya ayran demişsin şimdi aklıma geldi

Hiphop u ayrana benzetirsek o zaman Metal yayla çorbası gibi birşey...
    Hazır yoğurdu alıp üzerine su katıp satarsanız ayran olur...
    Ama yayla çorbası öyle değil... Yoğurdunu kendin yaparsın, pirincini, suyunu baharatını vs... koyarsın... en önemlisi emek harcarsın... Sofraya getirirsin ailenle socak bir çorba içersin... Mutlu olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso -- 2 Ocak 2005, 0:28:39 >

• quote:

hayır rap bence sözleri ve yazıyı müzikle birleştirerek insanoğluna bi şeyler anlatmaktır ve ceza da bu nu üst düzeyde yapıyo

hayatımda hiç müzik dinlememiş olsam belki yutarım dediğini. tamkan ya sen müzik nedir bilmiyorsun yada hiç müzik dinlememişsin.

1. sözleri ve yazıyı müzikle birleştirip insanlara bir şey anlatma rap değildir. aynı şeyi arabesk müzikte yapıyor. halk müziğide, pop da.

2. rap saniyede 60 ila 70 kelime söyleyerek, sadece konuşularak yapılmaktadır. arkada sivrisinek vızıltısı olsada fark etmez. zaten o kadar hızlı konuşmaya müzik olsa ne fark eder.
  • Orjinalden alıntı: tamkan

"hayır rap bence sözleri ve yazıyı müzikle birleştirerek insanoğluna bi şeyler anlatmaktır ve ceza da bu nu üst düzeyde yapıyo "

ÜST DÜZEY SALAK...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.