ya ben rock we nu_metal takılrm ama herkesin dinlediği müziğe saygım war bana göre türkçe rap açısından soliom ayakta tutan sagopa we ceza ki bence ceza daha ii yani cezayı we sagoyu dinlediimde olyo ama metal müziği geçebileceğini sanmıyrm çünkü bikere metalin daha köklü olduğu tartışılmaz demeniz gibi şuan rap hiphop daha çok göz önünde tarz açısından insanlrında dikkatini çekio we bi özntilk başlıo we gerçekten metale gürültü diyenlere gülyrm o bakımdan izlicez we görcez kim kimi geçio
Walla Türkçe derseniz Haluk Levent, Kıraç, Murat Kekilli, Şebnem Ferah, Ahmet Kaya, Tarkan dışında adam dinlemem yabancı dersende hiçbir RocK'çıyı dinlemem sadece rapçileri dinlerim (siyah olanları ) yoq yaw zaten hepsi siyah bikaç beyaz war em gibi onlarda sağlam yane diyeceğim:
Türkçe: RocK (Ahmet Kaya da çok dinlerim ama..) Yabancı: Rap (Saymakla bitmez)
Slm Lar Thug Lara Ve Coward Metalcilere .. Öncellikle hiphop ı metal la karşılaştıramazsınız çünkü hiphop cani,katil,siyahi çete işidir bir çeten diğerine mesaj göndermek için kullanılmıştır ilk başlarda yanı karşındakine gözdağı vermek ilk amaçtır oysa metala bak zayıf karakterli insanların işidir. çoğuda şizofren hastası gibi görünür bir hiphop cani rapçiyle bir tane metalci sıska herifi yanyana getir bakalım ve karşılaştırın ! hiphop ta clan olayı vardır oysa metal da yoktur böyle birşey ve gözlerinizi açıp bir bakın americada kimlerim hüküm sürdüklerini bu kadar diyorum ! Son sözüm : Bir Korkak Bin kere Ölür Bir Asker ise Sadece bir Kere !! THUG 4 LIFE mAphukkazz .....
quote:
Orjinalden alıntı: chaana
Şöhretinden bişiy kaybetmeyen tek tarz bilirim: pop müzik. Aslında burdan başlamak lazım tartışmaya. Bazı arkadaşların da belirttiği gibi hip-hop'da zamanı gelince piyasadan tamamen olmasa da kalkacak diye düşünüyorum. Hip-hop müziğin metalden daha çok dinlendiğini söyleyen arkadaşlar hangi istatistiğe dayanayarak böyle bi iddaa'da bulundu bilmiyorum fakat metal müziğin toplumumuza hip-hop'dan daha uzak, daha yabancı olduğu bir gerçek. Hip-hop'a çok mu yakınız? Tabii ki hayır.
Bu tip popüler kültür meşgalelerinde çoğu şey özenti ile başlar diye gördüm bugüne kadar. Bilindiği üzre bu hip-hop, rap tarzı hareketler birleşik devletlerin aşırı fakir fakir topluluklarına verdiği ad olan ghetto kesiminin hükümete seslerini duyurabilmeleri için başvurdukları bir yöntemdi başlangıçta fakat gelin görün ne halde şu anda :)
neysem.. saygılar.. bol mozart, beethoven'lı günler.
emımısın po muzık kısır döngu ıcıne gırdi ve rock grubları yukselıste genclerın cogu yeni cıkan rock grublarıyla ılgılenmeye basladı.he bu arada hıphop peh bence hıc bı ıse yaramaz
hiphop r&b rap ..vs zırvaları size önde gibi gelio cnkü bnlar özentilik için dinlenio tv de en cok bu tür müzikler calınıo zaten metalci olmak büyükkk bir ayrıcalıktır ezik ezik rap mep dinlemein derim ama metalci olun da demem herkes metalci weya rockçı olamass metalci ruhu taşımak gerekk!!!!!!!
Metalci sıska herif mi zuhaha amma salak repciler varmış ya
şunu anladım.eski konuları hortlatanlar sırf tartışma ortamı arayan insanlar.canınız sıkıldıysa çıkın hava alın iyi gelir.burda birbirinizi taşlayacağınza faydalı bişeyler yapın.
ben rock da dinliyorum rapde ,rap daha ağırlıkta tabi :)
(..HORTT..)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme