Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncedendi o
  • eweett yapıyorrrr
  • ya ne demek bikaç sene içinde raptan sıkılcak millet,sen baştan sevmiosan sevmiosundur,benim hiç sıkılasım yok valla,hem metal daha dinlerken sıkıo,rap bari bikaç sene sora sıkcak
  • saçmaLıyorLAr sadece...
  • arkadaşlar herkes sewdiği müzik türünü savunur mesela ben bir metalci olarak kesinlikle rapi savunmam 3 dakika boyunca sürekli bir adamın aynı melodi eşliğinde şarkı söylemesini sewmiyorum harbiki metaldeki o gitarın tiz sesi davulun arkadan werdiği ayrı bir his bana daha bir hitap weriyor fakat şurda bir şey war türkiyedeki çocukların %60'ından çoğu bir enstrüman çalıyor fakat ben kendini rape wermiş taş çatlasa 10 çocuk tanıyorum
    METAL HER ZAMAN YAŞAR
  • bende bi rapciyim ama her teldende takılırm 7 senemi dansa vermişim ve ilk zamanlarımda bende rap metal kavgaları içerisine girerdim şu bir kesindirki bu konu uzaaaaaaaaaaar gider sonu olmayan bi yol dieyim bana göre rap çünkü içini biliorum dinliorum yaşıorum bunu bi popcu metalci yada arabeskci analmaz metal içinde aynı dierleri içinde ama bu ikisinin çakışma sebepleri saten ortada giyimmiş müzikmiş genc kitlede olmasa genel anlamd tabi bu iki tarzı bir rekabet alanına sokuo en güseli bence herkez kafasına göre takılsın ama buda var tabi rapin içinde rockda vardır bir müzik toplaması kültürdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: babam

ya ben daracık çitlenbik bacaklarına daracık kot giyen metalci gormek istemiyom ya lanet olsun ya

lutfen yolunuz yakınken rap takılın walla rap bomba yaw metal cocuksu yaw kimse sevmiyo metal vs

ama rap sarkı herkezin ilgisini cekio OKKKK

+

NEFRET CEZA SAGOPA KAJMER

• METAL GÜRÜLTÜDEN BAŞKA Bİ ŞİY DEİLL ...HİPHOP Bİ BOMBAA.... METAL

• beyLEr co ksacma SefLer yasıosunuz yaaa

Bende Bi RApper ım ama Hiç bi zaman boeL MEtaL

hiphop yapmadım

Her Neyse HEr KEs Kimin ne oLDugunu biLio Zaten
  • hip hop bir kültürdür , yaşama biçimidir , hayat felsefesidir demişsin. giyim tarzıyla sacının rengiyle, davranışlarıyla kültür oluşturmaya , bunu yaşama biçimine dönüştürmeye , bunlardanda bi felsefe çıkartmaya çakışıyosan sözüm senin gibi düşünen bütün metalcilere ve rapçileredir. böyle bir şey yok. saga sola dengesiz bi şekilde saldırıp ortalıga kin kusmaya calışmak hic bi felsefeye sığmaz. siz (rap ve metal fanatikler) kandırıldıgınızın farkına bile varamıyorsunuz. Sizin gibi önyargılı bi şekilde kuru gürültülerle gereksiz tantana
    yapanlar yüzünden bu müzikleri severek dinleyen insanlar da zan altında kalıyor. Eminem annesine küfür ederek
    milyon dolarlar götürdü. Nasıl yaptı bunu . Müziginizi en iyi savunma şekliyle. Sonra sizin örnek aldığınız bu asi çocuk gitti sayıp sövdüğü sistemin kölesi oldu. Holywoodda film cekerken neredeydi o asilik. Tarihe bakın aynı şey kurt cobainin başına geldi. Ama o onurlu bi adam gibi gitti intihar etti Cünkü saldırdıgı sistemin kölesi olmaktansa ölmeyi seçti. Eger buysa hayat felsefesi, böyle felsefenin içine ederim. Fanatizm ancak daha da körelmiş boş beyinler yetiştirir.

• rebel_rude boy ,
    sözüm sana ve senin gibi düşünen bütün rapçi ve metalcilere
  • Turkish Rap - Türkçe Rap
    Ceza - Rapstar
    Sagopa Kajmer - Al 1 de Burdan Yak
    Sagopa Kajmer - Maskeli Balo
    Barikat
    we daha ....
    Türkçe rap klipleri artık cep telefonunuzda.
    www.sxone.tr.cx
    www.sxone.tr.cx
    Not: videolar - Sx1 - 6600-7610-6230 - k700i we diğer tüm 3gp destekleyen telefonlarda çalışır.
    NOT::siteye üye olduğunuzda size aktivasyon kodu gelmiyor.üye olduktan sonra ben aktive ediyorum.

• başlığa göre vevap veriyorum
    devir değiştide ondan
  • Ya yurtdisina hele almanyada,metalcilardan fazla rapci var.
    Burda bunlari saymak istemiyorum.
    Sadece almanyada Mtv ve Viva da ilk 1 girip haftalarca durdular.
    Herkes onlari dinliyor.

Soruyoum hani türk metalci bunu yapmis.
    Yok,iste.Bos laflar üretmeyin ozaman.
  • RAP - Metal kavgası tamamen anlamsız bi çatışmadır.. ben Türkiye'de ilk kurulan RAP gruplarını dinlemekle bu camiaya girdim.. dinlediğim RAP'çileri çoğu kişi tanımaz.. RAP camiasındaki şarkıcılar Ceza, Sagopa ya da Fuat'tan oluşmuyo.. Yanlış anlaşılmasın, ben onları da sewerim ama özellikle MC KANUN'un Türkçe RAP camiası için yaptıklarını öğrenince diğer Rapper'lardan soğuyo insan.. İngilizce özentiliğine gelince; Bazı tabirler wardır bilirsiniz değiştirilmesi zor hatta imkansızdır.. Gitar Türkçe değildir ama Gitar kelimesinin yerine yeni kelime koyamazsınız.. VCD'ye "Yoğun Tekerlek" denmişti.. bunu hayatınızda kaç kez kullandınız?? o yüzden Turntable, MC, Freestyle gibi kelimelerin özentilik olduğunu düşünmeyin.. MC (Michrophone Controller) yerine ne diyebilirsiniz?? yada Turntable yerine?? RAP - Metal tartışmasının dewam ettirilmesi bu Topic'i içinden çıkılması zor bi soruna dönüştürebilir.. RAP Bilgime aşırı güvenirim ancak bi durum daha var.. benim aşırı RAP yanlısı olmam ya da öyle hissetmem benim başka tür müzik dinleyemiceğim manasına gelmemeli.. Ben Almora'da dinlerim, Metallica'da dinlerim, Katatonia'da dinlerim, Dark Tranquility'de dinlerim.. Bunları dinliyorum die de bana "RAP'çi değilsin" diyemezsiniz.. şimdi rica ederim tartışmayı sonlandırın.. ortamı germek için yeni başlıklara da meydan vermiyelim.. Dışarıda Türk Bayrakları yakılmaya çalışılırken burda bu konuyu tartışmak saçma bence.. RAP'çi Metal'ci diye ayırmadan önce hepimizin Türk olduğunu, aynı kanı taşıdığımızı unutmayalım.. Saygılar..

MC SORUN..

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_sorun

RAP - Metal kavgası tamamen anlamsız bi çatışmadır.. ben Türkiye'de ilk kurulan RAP gruplarını dinlemekle bu camiaya girdim.. dinlediğim RAP'çileri çoğu kişi tanımaz.. RAP camiasındaki şarkıcılar Ceza, Sagopa ya da Fuat'tan oluşmuyo.. Yanlış anlaşılmasın, ben onları da sewerim ama özellikle MC KANUN'un Türkçe RAP camiası için yaptıklarını öğrenince diğer Rapper'lardan soğuyo insan.. İngilizce özentiliğine gelince; Bazı tabirler wardır bilirsiniz değiştirilmesi zor hatta imkansızdır.. Gitar Türkçe değildir ama Gitar kelimesinin yerine yeni kelime koyamazsınız.. VCD'ye "Yoğun Tekerlek" denmişti.. bunu hayatınızda kaç kez kullandınız?? o yüzden Turntable, MC, Freestyle gibi kelimelerin özentilik olduğunu düşünmeyin.. MC (Michrophone Controller) yerine ne diyebilirsiniz?? yada Turntable yerine?? RAP - Metal tartışmasının dewam ettirilmesi bu Topic'i içinden çıkılması zor bi soruna dönüştürebilir.. RAP Bilgime aşırı güvenirim ancak bi durum daha var.. benim aşırı RAP yanlısı olmam ya da öyle hissetmem benim başka tür müzik dinleyemiceğim manasına gelmemeli.. Ben Almora'da dinlerim, Metallica'da dinlerim, Katatonia'da dinlerim, Dark Tranquility'de dinlerim.. Bunları dinliyorum die de bana "RAP'çi değilsin" diyemezsiniz.. şimdi rica ederim tartışmayı sonlandırın.. ortamı germek için yeni başlıklara da meydan vermiyelim.. Dışarıda Türk Bayrakları yakılmaya çalışılırken burda bu konuyu tartışmak saçma bence.. RAP'çi Metal'ci diye ayırmadan önce hepimizin Türk olduğunu, aynı kanı taşıdığımızı unutmayalım.. Saygılar..

MC SORUN..

• diğer mesaja geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac4ever -- 14 Şubat 2006 18:25:34 >
  • O adam kimilerine göre yaşasaydı
    rap dinlerim yıllardan beri
    kullanıcı adıma baktığızda orada yazan ismin kim olduğunu bilenler ortalıkta dolaşan son model tel markalı özentilerden olmadığımı anlar
    Bu rap olayında ön plana çıkarak dikkat edilmesi gereken husus şarkıda kullnılan sözlerin anlamı ve bunların uygun şekilde kulağı melodi anlamında dinleyiciyi etkiliyecek beğeneceği bir şekil verme çabasıdır
    Şimdi ceza denen kapana sıkışmış farenin çığlıklarını andıran seslere sahip adam kendini beğenmiş sago gerçek rap değildir..
    Metal müzik in son yıllarda çıkarmış olduğu isimlerde geçmiştekilerin yanında oldukça sönük kalıyor
    bir led zepplin,nirvana,eski hali tercih sebebi olan metallica,the doors,tek haliyle sahnede yaptığı çılgınlıklarla asi olan jim morrison rock yapardı
    linkin park ın turn table la yaptığı ruhsuz şarkılar rock
    tvde ki boyundan büyük kolyeli adamalar da RAP yapmıyor
    Ben rap müziği hastası bu konuda detaylı araştırma yapan biri olarak
    oradan millet kolay anlayacığı şeyi dinliyor diyen adama yanıtım
    wu tang in c.r.e.a.m 2pac'ın changes,hail mary,dear mama tüm şarkıları ya 90 ların sağlan adamalrıyla 80lerin elektronik müzik cihazları olur isimlerini bilmem onları dinleyin sonra gelin.Yeryüzünde halkın sıkıntılarını bu şekilde etkili bir yolla belirten tarz yoktur şuan.Sözlerin ritim halini alarak eleştirinin boyutunun değiştiği bir tarz bu.
    Kullanılan cihazlar sizin o basit dediğiniz aslında 2 pc yle yapılması imkansız olan türde sahip olduğu türde değişir.80 lerde funk müziğinden görülen etkiler sonucu tahminizden çok daha fazla alet kullanıldı ezbere konuşmayın
    rock müziğini eskiden iyi yapan isimler vardı.Rap müziği çok hızlı gelişti ama.Zaman farkıyla ortaya çıkan açığı hızla kapattı..
    şu anki isimlerin çoğu boştur rap müziğinde mtvde kliplerinin görünmesi derdinde..
    rap sizin aklınızda canlandırdığınızdan çok daha farklı ve anlamlı bir dünya
    ve ben müzik türlerini inceleyen biri olarak bunda kendimi buluyorum..
    gerçek rock müziğide çok güzeldir..
    arada led zeppelin dinlerim stairway heaven,oğlu için yazdığı whole gotta love falan işte. Gerçekten rock müziğini hakkıyla icra yapan isimler dinlenir..
    gereksiz aslında bu şimdi rap dinlemiyormuyum ben gerikafalılıktır bu

quote:

Ne güzel bir insan evladı degil mi?Ne yapıyor fotoda kusuyor mu,tukuruyor mu yoksa sarkı mı soyluyor?
    Hey güzel Allah'ım; "bu alemi gören sensin."Beni böyle adamlardan uzak tuttugun icin sagol.

Sen kime laf attığını sanıyosun o yazı yazmana vesile olan beynin ne kadar boş olduğunu belli ettin.
    Orada Tupac sisteme restini çekerek korkusuz bir yaşamla ölüme meydan okudğuynu gösteriyor bu kameralarasaldırdığı andan öncede yargıç olacak adama BENİ SADECE TANRI YARGIdemiş bir efsane o
    Cahilline veriyorum bu salaklığını birader çok 2pac dinleyen metalci var çünkü.
    Tek müziğe takılı kalmış bataklıktaki adam gibi durmadan batan rezil bir adam yapr bu lafını herkeze laf atarsın rapte konu Tupac olduğu zaman akan sular durur kardeşim rap müziğini dinlenirlir yaptı or sırada senin gibi sistemin kölesi olmuş ukela gençlere değil onunla aynı görüşteki BİLGİLİ ve onu anlayan kesime hapse gireceğini bile bile her zaman bir asker olduğnu gösteriyor
    Tupac=Rap king bu kadar basit bilmiyosan sus admın yaşam felsefesi hakkında sahip olduğun bilgi başkanın görüşüne karşı duyduğun saygı kadar az yazık..

Ölüm umrunda değil Kral'ın söylediği gibi yaşardı gerçek rapper dı en önemlisi çok önemli ve değerli bir insandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac4ever -- 15 Şubat 2006 17:25:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 2pac4ever
    Sen kime laf attığını sanıyosun o yazı yazmana vesile olan beynin ne kadar boş olduğunu belli ettin.
    Orada Tupac sisteme restini çekerek korkusuz bir yaşamla ölüme meydan okudğuynu gösteriyor bu kameralarasaldırdığı andan öncede yargıç olacak adama BENİ SADECE TANRI YARGIdemiş bir efsane o
    Cahilline veriyorum bu salaklığını birader çok 2pac dinleyen metalci var çünkü.
    Tek müziğe takılı kalmış bataklıktaki adam gibi durmadan batan rezil bir adam yapr bu lafını herkeze laf atarsın rapte konu Tupac olduğu zaman akan sular durur kardeşim rap müziğini dinlenirlir yaptı or sırada senin gibi sistemin kölesi olmuş ukela gençlere değil onunla aynı görüşteki BİLGİLİ ve onu anlayan kesime hapse gireceğini bile bile her zaman bir asker olduğnu gösteriyor
    Tupac=Rap king bu kadar basit bilmiyosan sus admın yaşam felsefesi hakkında sahip olduğun bilgi başkanın görüşüne karşı duyduğun saygı kadar az yazık..

Ölüm umrunda değil Kral'ın söylediği gibi yaşardı gerçek rapper dı en önemlisi çok önemli ve değerli bir insandı..

Hellal kardeşş döktürmüşsün yine bravo walla

• Boş boş muabbetlerin ardından 2pac4ever kardeşim yazılması gerekenleri yazmış
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.