Şimdi Ara

Hipoglisemi hastasıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani kan şekerim sürekli düşüyor her an tetikte yaşıyorum. Açlık atakları krizleri geliyor. Sağlıklı besleniyorum sporum düzenli. Az az ve sık sık yiyorum yeri geliyor günde 10 öğün yiyorum. Gerçekten bıktım böyle yaşamaktan iki yıl oldu ama alışılmıyor.

Belli bi saatte bi yere gidecem mesela herşeyimi kan şekerine göre ayarlamam gerekiyor iştahım sıfır ise bile sırf gideceğim yerde şekerim düşmesin diye yemek yiyorum tıka basa. Her an her saatim tetikte geçiyor resmen.

Bu yaz askerlik vakti geliyor. Acaba çürük verirler mi bu nedenden dolayı?

Zaten çürük vermezlerse sürekli bayıla bayıla mı askerlik yapacam. Ha deyince her saat her dakka yemek yeme şansımız oluyor mu sanki askerde?

Bir diğer sorum da şu, lütfen bilgisi olan cevaplasın çok önemli bu. Benim askerliğim aslında önümüzdeki 3 yıl tecilli. Ama bu yaz gidip artık başvurmak istiyorum. Bi sağlığımı kontrol etsinler ve ona göre karar versinler. Peki diyelim ki bi şekilde askerliğini yapacaksın dediler sağlığın sıkıntı olmaz dediler, peki ben bu durumda bu yaz tecili bozmuş mu oluyorun sırf sağlık kontrolünden geçtim askeriyede diye? Yoksa tecil hakkım devam mı eder 3 yıl sonra gidebilir miyim istersem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çare Karatay

• Cok gecmis olsun.benimde sekerim hep dusuk.tok karnina 90 falan.cok yersem bile ayni.hipoglisemi testleri icin napmaliyiz?Ben de suphe duyuyorum cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Cok gecmis olsun.benimde sekerim hep dusuk.tok karnina 90 falan.cok yersem bile ayni.hipoglisemi testleri icin napmaliyiz?Ben de suphe duyuyorum cunku.

Dahiliye doktoruna görün hocam sana da geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uykusuzluk
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.