Şimdi Ara

Kalp Çarpıntısı Yapan Whey ?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annemin bir arkadaşının oğlu kalp çarpıntısı şikayetiyle doktora gitmiş ve doktor da tetkiklerden bir şey çıkmayınca protein tozu mu kullanıyorsun diye sormuş.

Burada merak ettiğim protein tozunun da nox veya thermogenic ürünler gibi böyle bir yan etkisi kişiden kişiye göre olabiliyor mudur, yoksa o doktor da hiçbir araştırması olmamasına rağmen supplementlere zararlı diyen cahil hıyarlardan mı?

• Konuda tek mantikli cumle en sonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kalp çarpıntısı sebebiyle gitmiştim. Doktorda beni görünce direk protein tozu diye atlamıştı. Hayır tıp okuyan arkadaşlarım da var doktor tanıdıklarımda var. Hangi üniversitede anti-protein tozu propagandası yapıyolar ? Soralım bu protein tozu kanser yapan diyen doktorlara hepsi aynı yerden mezun olmuştur inanın.

(Not: Bilindik tüm testlere girdim bir şey çıkmadı. Bir kaç ay sonrada geçti)
  • Kalp çarpıntısını Protein Tozu değil -Pre Workout tozları yapar.
  • Whey in kalp çarpıntısı yaptığını ne duydum ne gördüm. C4 kullanıyorum bu aralar kalp çarpıntısı yapmasa da gece terlemesi yapıyor. Bırakmayı düşünüyorum bu yüzden
  • Pre workout ürünler beni bu yüzden biraz tedirgn ediyor çünkü içlerinde yüksek miktarda kafein bulunuyo Buda çarpıntı için bi sebep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu ishal yaptı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.