Durumum şöyle: Babam kendi kullanıyor diye bana yeni bir hiremco turbo ip tv plus decoder'i gönderdi. Aldığı dükkanda decoder'a hesap bilgileri yüklenip bana öyle kargo edildi. Evimde hali hazırda 24 mbit yalın fibernet paketinde gelmiş olan TPlink archer c5v markalı modemim bulunuyor. Decoder'a 8 kablolu ethernet kablosu ile bağlantı yaptım. İlk gün kullanırken iptv açılmadı bile. Bir gün sonra ise iptv çalışmasına rağmen çok yavaş olduğunu fark ettim. Modem arayüzünden yapmam gereken bir şeyler vardır diye ufak bir araştırma yaptım fakat tplink'in kendi sitesindeki çözüm sayfalarında archer c5v'in bir sayfası yok. Bir kaç adet modem arayüzünden medya ekliyorum ki hali hazırdaki durumu görebilesiniz diye. Bağlantı yavaş olduğu için iptv uygulamasındaki film ve dizilerin dolum hızı da çok yavaş, bazıları 5 sn oynayıp 20 sn bekliyor. Ayrıca bilgisayarımla internete girişimde herhangi bir problemim yok, hem ethernet hem wifi bakımından. Düşünebildiğim kadarıyla lan portundan gelen internet hızı sanırsam decoder'a kısıtlı geliyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.