< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 1 Nisan 2021; 11:33:38 > |
TP-Link Archer VR300 VS ASUS DSL-AC750 DualBand

-
-
"Keenetic Extra DSL" veya "TP Link Archer VR400 V3" öneririm.
Keenetic Extra DSL Avantajları:
-Yazılımı Daha İyi
TP Link Archer VR400 V3 Avantajları:
-Gigabit Portlar Var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 31 Mart 2021; 10:51:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Question-X"Keenetic Extra DSL" veya "TP Link Archer VR400 V3" öneririm.
Keenetic Extra DSL Avantajları:
-Yazılımı Daha İyi
TP Link Archer VR400 V3 Avantajları:
-Gigabit Portlar Var
asus iade edicem tp archer vr300 hakkında düsüncelerin nedir iyimidir sence?, bahsettiğin vr400 bütçemi aşıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: neytullah1asus iade edicem tp archer vr300 hakkında düsüncelerin nedir iyimidir sence?, bahsettiğin vr400 bütçemi aşıyor
Alıntıları GösterDün bir arkadaşıma aldım gayet iyi bir model lakin gigabit port yok bilginiz olsun yani NAS vs bağlarsanız kablo ile 100 MBPS ile sınırlısınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Question-XDün bir arkadaşıma aldım gayet iyi bir model lakin gigabit port yok bilginiz olsun yani NAS vs bağlarsanız kablo ile 100 MBPS ile sınırlısınız.
Alıntıları GösterKeenetic Extra DSL ' yi biraz araştırdım da modeli öven övene, insanlar çok beğenmiş , en iyisi bütçeyi biraz daha arttırıp bunu alayım dediğin gibi
çok teşekkürler tavsiyeniz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 1 Nisan 2021; 14:17:37 >
-
Hocam ne yaptın Ne aldın memnun musun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
keenetic aldım asustan hiç memnun kalmadım
archeri de çok ısınıyor diyorlardı
keenetic mükemmel bir modem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X