Şimdi Ara

Tp-Link Archer VR1200 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit VDSL/ADSL Modem Router 342 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HB den 300’e almıştım 1-2 ay önce. VR400den buna geçtim. İyi modem. Kopma vs pek yaşamadım. Vr400den daha kolay kuruldu. Çekimi VR400e göre %95 civarı. Tek dezavantajı tether uygulaması ile uyumlu değil. Web arayüzden girilmesi gerekli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB'de şuan 349TL alternatif olarak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 3 Şubat 2019; 19:39:48 >
  • arkadaşlar bu modem hem adsl hemde vdsl destekliyor değil mi?benim evde 16mb destekliyor ve şuan binanın iç kablaloru değişecek..şimdi benim hız artar mı artmaz mı?artmazsa bu modem benim için biraz üst bir model mi olur yoksa almaya değer mi?
  • tplinkle hic iyi anilarim yok. uzak duruyorum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kesin modem olarak kullanabiliyoruz değil mi? VMG 3312B yerine kullanacağım sıkıntı çıkmaz umarım.
  • Bence güzel fiyat, F/P olarak en iyi ürünler TP-Link'te , bugüne kadar müşterilerimde yüzlerce kullandım, tabi bir Draytek yada Cisco değiller ama yinede parasının son kuruşuna kadar hakeden ürünler.

VR600 ler hele çok iyidir parasına göre. Zyxel felan hikaye. Ama TTNET in verdiği TP-link modemleri bu kapsamın haricinde tutuyorum biline:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel modem çift bantlı 270 tl ye hepsi burada dan almıştım hem modem hem router özelliğine sahip
  • 310 a aldım gayet güzel fp ürünü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R E A L I S T kullanıcısına yanıt
    nerden aldiniz acaba?
  • arda_tek A kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada

• bahadir_bado kullanıcısına yanıt
    Evin içinde 2 oda sonrasında sinyal kesiliyor tp link p5 touch router var.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Benim de evde ruckus r510 var 2 oda sonrasında çekmiyor. Liste fiyatı 500usd lik Ap.

Wireless çekim olayını sadece cihazın marka model vs bakarak degerlendirmemek lazim. Evinizin duvarları kalındır, yada kullandığınız wireless kanalı doludur veya vsvsvs bir çok etken var. Hatta routerda sorun yoktur sizin telefon yada cihazınızın wireless kapasitesi yetersizdir. F/P oranı yüksek ürünler tplinkler.

• bahadir_bado kullanıcısına yanıt
    Monster laptopumda yalan söyleyecek hali yok verimsiz diyorum türk telekom modemlerinde hiç bir problem yaşamıyorum eğer duvar kalın olsa diğer router/modemlerde sorunu yaşardım.

Avrupa'da adam villa evini tek modem ile rahatlıkla erişim sağlarken biz 80 m2 evde sinyal problemi yaşıyoruz ayrıca stabilite sorunu da var 5ghz'den hiç bahsetmiyorum.

Tp linkin üst segment çoğu ürününü denedim hepsi sorunlu ama evimde türk telekom modemi var sorunsuz ayrıca netmaster uydunet'ten kalma modemim var oda sorunsuz verim alıyorum.
  • İlk mesajdaki ürünü bilmiyorum ama yeni ofise geçtiğimizde TPLINK VR400 önerildi ve takıldı. Hiç memnun olmadık aynı odada olmamıza rağmen bağlantı hergün kopuyordu ve çok ısınıyordu. TTNET verdiği Airties eski modemi geri taktık sıkıntısız çalıştı kopma filan olmuyor . Modemi tamir eder veya değiştiriler diye gönderdik, bir sorun yok diye geri göndermişler elimizde patladı.
  • Bu modemlerde fiber kullanılıyor mu?
  • 1200mbps nin amacı ne 300mbps bile kullanılmayacak bir potansiyel ülke şartlarında.
  • arkadaslar modemi hepsiburadadan aldim.2 aydir kullaniyorum. izlenimim modemin icinden cikan splinter cok dandik 75 mbit internette sorun yasatiyor. gigabyte ethernet den 802 ac haberlesmesi yavas nas serverimdan raid li disklerden sn 12 mb gecmemektedir. (100mbps ile haberlesiyor)tp link destege mail attim aradim fb uzerinden yazdim hepsi birbirime yonlediriyor. vdsl modem olarak cok stabil basarilir.

• Sadece internet değil dosya paylaşılımında da hız sağlar.

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    m.n11.com
    Buffalo As N300 Adsl2+modem Router 4xglan Usb Vpn - n11.com
    https://m.n11.com/buffalo-as-n300-adsl2modem-router-4xglan-usb-vpn-P270236604

Sadece Adsl düşünüyorsanız linkteki ürünü şiddetle tavsiye ediyorum. Bana dua edersiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.