Şimdi Ara

Amazon - TP Link Archer VR300 Dualband Modem 376TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B077PZLGVB/

Sıcak değil ama alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ocak 2021; 20:50:10 >

• Keenetic Omni Dsl varken alinmaz
  • 5ghz desteği olmayan modem bu devirde alınmamalı :D
  • şaka yapıyorsun sanırım :D

• Valla 5ghz e geçmeyen varsa geçmelerini tavsiye ederim. Modemden bağımsız konuşuyorum. Vodafone Net bağlattım. Ac 1200 veya 1300 modem verdiler güzelde bi hız verdiler. Tenda U12 AC1300 aldım. Farklı odada arada duvar olmasına rağmen hiç kayıpsız 5Ghz kullanıyorum. TENDA U12 Ac1300 alacak olan varsa benim modemle birkaç uyumsuzluk yaşadı, müşteri hizmetleri çözdü sorunu, modemden şifreleme ve bant ayarlarını şöyle yapın dediler yaptım. Daha önceden kopma yapıyor, 5ghz bağlantıyı görmüyordu bir süre, ayarı yaptıktan sonra 2 aydır hiç sorun olmadı.

Sonuç olarak 5Ghz kullanmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 24 Ocak 2021; 20:57:13 >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Tamamıyla katılıyorum. Wifi bağlantısından (2,4ghz'den) 1-3 mb indirmeyle geziyor. 5ghz sorunsuz 5.4 MB alıyorum. 50 mbps paketim var.
  • Tp link ile karşılaştırılamaz bile. Düşük keenetic modem ve lite ile mesh kurmuş biriyim. Keenetic yazılım problemleri ile cebelleşiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-Link Archer AX72 Router
    20 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu keenetic reklamcılarından korkulur. Her yerde keenetic övmekten bıkmadılar. Kanmasın kimse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem archer hem keenetic modem aktif kullanan biriyim keenetic te çok fazla ince ayar o yonden memnunum var. Tplink yazılım olarak fazla basit. Tplink archer 320 tl ye a101 den almıştım keenetic extra 435 tl almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam keneetich reklamcisi degil asus dsl ac 51 kullandim ama internet dusurmesinden modemin kitlenmesinden kullanamadim illallah ettirmisti
    keenetic ekstra dsl kullanip fazlasiyla memnun olunca yaziyorum yoksa millet onu bunu almis bana ne
    Yanina 110 liraya keenetic start aldim mash kurdum mis gibi ucuza profesyonel temiz sistem bas agritmaya gerek yok isten anlayan kullanan herkes biliyor zaten neye para verecegini :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneLyStar -- 24 Ocak 2021; 22:0:1 >
  • Son bir kaç ayın en düşüğü ama genele bakarsak çok da sıcak değil.

• Bende Tplink kullandım 4 sene ama geçen hafta Keenetic extra DSL aldım çok memnunum. TP link de iyidi sorun çıkarmadı fakat Keenetic daha iyi iş çıkarmış bi kaç seneye pazarın lideri olur.
  • orchuns kullanıcısına yanıt
    Aynn oyle iss lerle kampanya filan yapsa millet daha cok tanir gorur kaliteyi
  • Şaka bir yana bu modemde 5GHZ desteği yok mu ?

• kaç devirdeyken alınmalı Amazon - TP Link Archer VR300 Dualband Modem 376TL 

• doğru ayarlamalarla 2.4 ten 50 mb/s de alırsınız, yanlış ayarlarla 1kb/s de. 2.4 ün tek sorunu kanallarının çok dar olması ve sürekli üst üste binmesi. her cihazın 2.4 ü ve 5 i aynı değildir. fizana yayın yapan komşular tüm sıkıntı.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    İşte o da İstanbul gibi bir şehirde mümkün değil.

40mhz vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ocak 2021; 22:43:41 >
  • az bişey yayın gücünü kıssalar %75 gibi router ı bağlayanlar aslında ütopik bir olay değil. ama kendine ağ ve sistem uzmanı diyip 5 blokluk çevreye yayın yapan insanlar dolu olduğu için etrafta bütün frenkanslar dolu biliyorum ankarada da öyle Amazon - TP Link Archer VR300 Dualband Modem 376TL 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.