Bildirim
Hiremco X3 HD Turbo mu? Hd tv kartı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir kişi bi yorum yapsın lütfen
çok kararsızım -
x3 Hd yi iki kere düşün derim. Kaynak; Üretici Firma Merih Video Soru Cevap bölümünü oku. -
Bir Diğer Kaynak ; Kendim
http://forum.donanimhaber.com/m_37055104/tm.htm -
ATLANTA HD BOX UYDU ALICISI al derim cccam ve newcamd sorunsuz çalışıyor, iki modül ve bir kart girişi var, usb 2.0. fiyat 500 tl civarı. yılın uydu alıcısı bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: turion
ATLANTA HD BOX UYDU ALICISI al derim cccam ve newcamd sorunsuz çalışıyor, iki modül ve bir kart girişi var, usb 2.0. fiyat 500 tl civarı. yılın uydu alıcısı bence.
açıkçası o kadar para veremem şu an.
hiremco x3 turbo 270 tl falan,
ama derseniz ki işe yaramaz digital tv kartı al
ona göre bi araştırma yapıcam.
dediğim gibi amaç kaliteli yayın izlemek (hd yayın ücretsiz yok biliyorum) -
bir kaç yorum daha gelse de şekillense...
yokmu deneyen,bilen? -
x3 turbo da sorun yaşayanlar olmuş deniyor..ayrıca cccam yok o yuzden kaliteli hd kanallarını izleyemezsiniz. -
x3 Turbo hd süpriz yaşatabilir. Ben iki kere yaşadım. Belkide yaşatmayabilir karar senin. -
merhaba abiquote:
Orijinalden alıntı: caution
x3 turbo da sorun yaşayanlar olmuş deniyor..ayrıca cccam yok o yuzden kaliteli hd kanallarını izleyemezsiniz.
antudan tanışıyoruz
çok yardımcı olmuştun bana saolasın
nopostlusun heralde?
bu arada tv kartı olarak ne önerirsin abi?
amaç hd yayın ve avrupa liglerini izlemek -
sanırım son güncellemeden sonra
hiremcodaki sorun giderildi
şimdi daha alınabilir gözüküyor.
fiyatı da düşmüş biraz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X