Şimdi Ara

Hiremco Turbo-HD-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bu cihaza özel bir başlık olmadığını görünce açayım dedim, bu cihazı kullanan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunabiliriz.

Hiremco Turbo-HD-2
     Hiremco Turbo-HD-2

Cihaz Özellikleri
    ♦ HD Uydu Alıcısı - 1080p
    ♦ Çift USB Girişi
    ♦ VFD Ön Panel
    ♦ Ethernet Bağlantısı, Cccam, Newcamd
    ♦ HD Media Player - MKV, AVI, TS, MPEG
    ♦ Uydudan, USB'den ve Internetten Güncelleme
    ♦ Kart Girişi, CI Modül Girişi
    ♦ YouTube, Hava Durumu, RSS haber okuma

► Turbo-HD-2 Kullanma Kılavuzu: Tıkla İndir
    ► Turbo-HD-2 v7 Orjinal Yazılım: Tıkla İndir
    ► Turbo-HD-2 v7 Paylaşımlı Yazılım: Tıkla İndir

Cihazla ilgili resimli anlatımlar eklenecek, konu güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmiTr55 -- 20 Mayıs 2012; 12:07:32 >

• Bu markaya bu forumda antipati var seveni yoktur, Ali işlemci kullandığı için.
  • Ben 1 aydır kullanıyorum valla.genel olarak iyi görüntüsüde fena değil.hemde birçok media formatını açabiliyor.ben memnunum tavsiyede ederim.
  • Konu hortlatma gibi olmasında bende chipbox hd ve turbo hd 2 arasında kalmıştım sonra turbo hd-2 aldım dün , chipbox a göre artısı 2 usb varmış bunda, bide bu paylaşımlı yazılım nedr?
  • Bu ürünü 300 liraya satan da yer var 175 liraya satan da yer var. MACROBOX buna göre daha mı iyi? (İnternet ve Paylaşım özelliği hariç)
  • Ben de bu cihazı almayı planlıyorum. Hepsidijital'de 195 TL. Firmanın, hiremco'nun genel distribütör olduğunu öğrendim. Fiyatı özelliklerine göre en uygun fiyat burası gibi. Cumartesi günü Yüksek kaldırım caddesindeki yerine gideceğim. Next, Hiremco ve diğerleri ile karşılaştırıp alacağım inşallah.
    Ali işlemci olması dezavantaj olarak görülüyor ama piyasada çoğu uydu alıcı ali chipsetli neredeyse, Bakmadan almam
  • Turbo-HD-2 v7 Orjinal Yazılım: bu yazılımın versiyon 8 i çıkmış,

Gecemin içine etti, bu cihazları satanlar neyi nasıl yapacağını neden anlatmazlar ki? illaki servise mi götürüp birşeyler yükletmek gerekiyor? Tüm kanallarımın listesi gitti. Olayı çözdüm galiba, gerizekalı usbden güncelleme kısmına DUMP dosyası oluştur kısmını adam gibi TÜRKÇE leştirmeyenlere yazıklar olsun.

Ha V8. yükledimde ne oldu, bilmiyorum valla ne işe yaradı, tüm kanallarım karman çorman oldu o garanti :) Sadece yazılım yükle demekle birşey olmuyor gerçek değişikliği görmek için rom+boot mu ne seçenek vardı onu seçince değişiyor.

Zaten cihaz hakkında pek kullanıcı yorumuda yok :) Ben memnunmuyum ? pek değilim galiba çok seyretmiyorum ama ne bileyim kanal geçişleri hızlı dedikleri için aldım ama herhalde hd olmasından kaynaklı bana yavaş geldi
  • Şu an en son versiyon hangisi?Paylaşımlı da ve paylaşımsızda..
    Bir de youtubeta arama sonuçlarını gösteriyor ama video oynat diyince restart atıyor ya da connection failed hatası veriyor.
    DNS ayarlarını yaptım.Olmadı yine..

edit:
    Youtube sorunu kronik.V8 de de çözülememiş.
    edit tarihinde en son yazılım V8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginckc -- 22 Ocak 2013; 20:06:23 >
  • çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phipipae

çöp.

Çöp mü 4 yıldır dsmart modül ile kullanıyorum taş gibi. Hd kalitesi on numara
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    vu+ zero yanında çöp 350tlya aldım.

chipboxdan iyi mi bu seri kedi kardeş?
  • en son hiremco worker hd aldım aldığım günede lanet ettim kumandaya lazer pointer bantladık öyle kanal değiştiriyoruz 2 günde bir pil bitiyor

800mah lik ni-mh aaa pil aldık 1 günde kumanda şiçiyor pilleri cihazın açılışı 70-80 saniyeyi buluyor kanal listesini her açıışda taratman lazım

iptvde cihaz veri hatası diyorda başkada birşey demiyor

cccam çok ama çok ama çok yavaş ikinci key gelene kadar yayıncı 76 kere key değiştiriyor

birde baktım ne göreyim işlemcisi sunplus dünyanın en adi işlemcisi ödülünü almış bir marka

siz siz olun hiremcodan uzak durun
  • Hiremco'nun şu ana kadar en iyi cihazı turbo hd 2. Diğerleri sıkıntılı. Ayrıca hiçbir ürününe destek verilmiyor artık. Hiremcoyu düşünenler almasın bu saatten sonra. zamanında turbo hd 2'yi alan bizler biraz şanslıyız. Ben böyle düşünüyorum. Turbo hd 2'nin üstüne 4k uydu cihazları çıkasıya kadar uydu cihazı almayı hiç düşünmüyorum. D-smart modülü filbox modülü ve cccam kullanıyorum. Gayet stabil ve kaliteli. Saygılar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın son yazılım versiyonu kaç acaba? İnternetten 8. sürümü yükledim ama web sayfasında 16. sürüm görünüyor. Cihazı internete bağlayınca 8'den yukarısı görünmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.