Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla dostum daha önce bu başıma gelmediği için denemedim. Firmanın sitesindeki şu vereceğim aşamaları yaptın değil mi?

1- firmware.upg dosyasini USB'ye at.
    2- Cihaz yeniden baslatilirken on panelde F0000 yazisi gelene kadar herhangi bir tusa bas.
    3- 1-2 dak. icerisinde yazilim otomatik olarak yuklenecektir.
    4- Kurtarma yazilimini kurduktan sonra guncel yazilimi tekrar kurunuz

kurtarma yazılımı ise bu linkten indir.
    http://www.hiremcoteknik.com/
  • CanerGS kardeşim benhttp://www.hiremcoteknik.com/ adresinden M3U_Converter,
    İp tv listesi hazırlama programı indirdim. Created by CanerGS tarafından oluşturulmuş. Benim ilk aklıma sen geldin. bu programı sen mi yazdın? Sen yazdıysan eğer şöyle bir hata var bende program linkleri 2 kere ouşturuyor. Bu konuda bilgin var mı? Ayrıca Firma ile bir alakan var mı? Cevaplarını bekliyorum. teşekkürler.

"M3U >> Zapper HD Plus IPTV converter programı'nı buradan indirebilirsiniz. (30.11.2015)

DİKKAT: Program çalışmıyorsa java yazılımını yüklemeniz ve güncellemeniz gerekmektedir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

merhaba hıremco hd zapper var kanalları gezerken kanalda kondu tuslar etkı yapmıyor

selam bu lınkten cıhazınız modelıne gore
    kurtarma yı ındırıp yukleme talımatına gore yukleme yapınız

zapper hd ve zapper hd plus yazılımları ve yukleme seklı farklıdır ...

www.merihvideo.com.tr
    Sayfa bulunamadı – Merihvideo
    https://www.merihvideo.com.tr/softwares.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 7 Ocak 2016; 21:30:12 >

• hocalar selam, interneti bağlamadan kullanmayı düşünüyorum bi cihazı. acaba verimli olur mu? yabancı kanallar önemli değil benim için. sadece yerli kanallar hd veya iyi kalitede versin yeterli.
  • pssmst kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pssmst

hocalar selam, interneti bağlamadan kullanmayı düşünüyorum bi cihazı. acaba verimli olur mu? yabancı kanallar önemli değil benim için. sadece yerli kanallar hd veya iyi kalitede versin yeterli.

aselam

goruntu kalıtesı, hızlı gecıs ve turksat kanal guncelleme sistemi ozellıgını kullanabılırsınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

hocalar selam, interneti bağlamadan kullanmayı düşünüyorum bi cihazı. acaba verimli olur mu? yabancı kanallar önemli değil benim için. sadece yerli kanallar hd veya iyi kalitede versin yeterli.

aselam

goruntu kalıtesı, hızlı gecıs ve turksat kanal guncelleme sistemi ozellıgını kullanabılırsınız ...

teşekkürler cevap için,

annem için alacağımdan benim için gerekli olan kanal araması kolay olsun, hızlı kanal geçişi yapsın, kendini güncellesin vs. tam istediğim özellikler.

bu arada türksat güncellemesini kendi mi yapıyor yoksa internet bağlamalı mıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

aselam

teşekkürler cevap için,

annem için alacağımdan benim için gerekli olan kanal araması kolay olsun, hızlı kanal geçişi yapsın, kendini güncellesin vs. tam istediğim özellikler.

bu arada türksat güncellemesini kendi mi yapıyor yoksa internet bağlamalı mıyım?

TKGS OLDUGU ICIN otomatık konuma alırsanız

cıhaz kendı kanalları otomatık ekler

arama yapmanıza gerek kalmaz

• Merhaba, cihaz ile ilgili bir durum var,
    cihaz internete bağlı ise iptv açık olmadığı halde sadece uydudan şifresiz yayın izlerken bile networku mesgul ettiğini ve bant genişliği kullandığını tespit ettim (bir kaç yerde daha bu problemi belirtenleri okumuştum) bu kullanım cccam key alışverişi gibi bir durum değil günde ortalama 5-6 gb veri transferi yaratıyor. kotalı internet kullanıcıları için büyük bir problem olabilir, cihazın ağ trafiğini analiz ettiğimde 443 (https) portu üzerinden google raporlama servisleri ile haberleştiğini tespit ettim, büyük olasılıkla eklentiler bu trafiğe sebep oluyor (youtube - facebook eklentisi gibi) firma yazılımcıları buna bir çözüm getirene kadar yapabiliyorsanız cihazın 443 nolu portundan haberleşmesini kesebilirsiniz. bu bazı uygulamaların çalışmamasına sebep olabilir, iptv uygulamasını etkilemiyor.

443 portunu sadece bu cihaz için engellemelisiniz, genel networkde engellerseniz https ile başlayan sitelere erişemezsiniz ( facebook, google, banka gibi önemli siteler)

bilgilerinize.

Bu arada xsamba.com sunucusundaki v17 yazılımı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 9 Ocak 2016; 22:48:46 >

• OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Hay Allah razı olsun kardeşim. Ben de şüpheleniyordum fakat herhangi bir download yapmıyor diye cihazdan şüphelenmemiştim. Vay adi hiremco el altından ne işler yapıyormuş. Her ay kotamı kontrol ederim ulan derdim bu kadar indirme yapmadım neden bu kadar GB oldu derdim meğersem bundanmış. Ben şimdi bu cihazın ethernet fişini çekmem mi. Zaten ip tv yi kullanmıyorum izleyeceğim zaman ve işim olduğunda takarım. Sen bu olayı nasıl tespit ettin? Nasıl ölçtün dostum?
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    Gelişmiş bir router kullanıyorum tüm ağı analiz ediyor, bu arada cihazı almamda büyük payın var buradan da teşekkür edeyim.

• OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Estagfurullah dostum ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu fakat cihazı sana aldırdık ama şimdi acayip kızdım cihaza. Ne demek şimdi ben internet platformlarını kullanmadığım halde sen el altından veri transfer edeceksin. Ben bu yüzden ayın son 10 günleri hızım 4mbit e düşüp sıkıntı yaşardım meğersem bu yüzdenmiş. Sen beni büyük bir işten kurtardın asıl ben teşekkür ederim. Umarım bunu firma yetkileri okurda bu gereksiz haberleşmeyi keserler. Günlük 5-6 Gb veri ne demek ya. Yuh diyorum.
  • amatörttl kullanıcısına yanıt
    Hocam cccam özelliğini kullanıyorum hotbird uydusunda fakat sıklıkla veya azda olsa donuyor bunun bir çözümü var mı ?
  • öndersinan35 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam mkv yada mp4 farketmez altyazıyı gömmenize gerek yok :) Yapmanız gereken şudur örnek veriyorum indirdiğiniz videonun ismi "deneme" ise altyazının isminide "deneme" yapın.Sonra filme gelip kumandadan altyazı tıklayarak seçin.Kendi otomatik görecektir ama videonun içinde ingilizce alt yazı filan varsa onları silmeniz lazım yoksa görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKaan -- 11 Ocak 2016; 1:38:05 >
  • V17 Sürümündeyim ama dizibox çalışmıyor error hatası veriyor yeni güncellemede pek tavsiye edilmiyor anlaşılan bunun bir çözümü var mıdır ?
  • PErşembe yeni aldığım cihaz pazar günü kilitlendi ekranda ON yazısı sabit kaldı hiçbirşekilde müdahale edilemiyor. Ürünü direk geri iade mi etsem yoksa kurtarma yazılım ıvır zıvır işine girip sorun kökten çözülüyor mu sonrası için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

PErşembe yeni aldığım cihaz pazar günü kilitlendi ekranda ON yazısı sabit kaldı hiçbirşekilde müdahale edilemiyor. Ürünü direk geri iade mi etsem yoksa kurtarma yazılım ıvır zıvır işine girip sorun kökten çözülüyor mu sonrası için.

selam bu lınkten cıhazınız modelıne gore
    kurtarma yı ındırıp yukleme talımatına gore yukleme yapınız

zapper hd ve zapper hd plus yazılımları ve yukleme seklı farklıdır ...

www.merihvideo.com.tr
    Sayfa bulunamadı – Merihvideo
    https://www.merihvideo.com.tr/softwares.php

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler indirdim ilgili dosyaları, 2 adet usb içine attım akşama deneyeceğim.
  • Kurtarma usb sini taktım sürekli sabit kalan ON yazısı gitti 0001 yazıyor ama ne tuşlar nede kumanda çalışıyor güncelleme yapamıyorum.
    Standby ışığı yanıyor öyle kaldı cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvd.disappear -- 11 Ocak 2016; 18:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvd.disappear

Kurtarma usb sini taktım sürekli sabit kalan ON yazısı gitti 0001 yazıyor ama ne tuşlar nede kumanda çalışıyor güncelleme yapamıyorum.
    Standby ışığı yanıyor öyle kaldı cihaz.

cıhazınız zapper hd mi?

zapper hd plus mı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.